04.02. 12:00 Perth Glory vs Newcastle Jets - over/bts ze wskazaniem na over
Nic się proszę Państwa w mojej ocenie tego spotkania nie zmieniło. Dla przypomnienia tylko, krótkie oceny obydwu zespołów:
a) obydwie ekipy nieobliczalne, niezależnie, czy grają u siebie, czy na wyjeździe. Oba zespoły przodują w średniej klasyfikacji bramek padających w meczu. H2h potwierdza tezę o skłonnościach overowo/bts - owych obydwu zespołów. Nawet w tabeli 10 kolejek przed końcem sezonu zasadniczego są koło siebie (5 i 6),
b) ostatnie spotkania pokazały, że Jetsi dzielnie walczą o fazę play - off, dobrze zaprezentowali się w meczu z "gwiazdami" City, w Perth się nie położą i pewnie coś ustrzelą - szanse rosną bo Reddy (podstawowy bramkarz gospodarzy) nie zagra w opisywanym meczu. Zastępcy to dla mnie klasyczni "no name man",
c) kto oglądał ostatni mecz Glory, to rwał włosy z głowy. Tyle okazji, tyle sytuacji, bramka dla nich nie padła (jakim cudem?), a na koniec stracili podstawowego bramkarza. Mam nadzieję, że się przynajmniej w...ą i ambitnie rzucą na Jetsów, a co najmniej strzelą bramkę lub 2,
d) kadra - poza Reddym, oba zespoły w możliwie optymalnym składzie, ale sytuację trzeba śledzić, bo do meczu trochę czasu,
e) typy/przewidywania: over 2,5/bts i ich kombinacje wydają się w miarę pewne, więc przed meczem zagram za małą stawkę, po głowie chodzi mi bramkowy remis (za miedziaki) i dokładny wynik 2-2, lub 3-3 za monetę,
Overek elegancko do przerwy na plus, dokładny wynik prawie ????
f) mam nadzieję, że to będzie otwarte spotkanie, oba zespoły lubią tracić/strzelać bramki, wykonawców z przodu na to mają. Postaram się obejrzeć to spotkanie i oby poszło po mojej myśli ????
PS Teraz popatrzyłem, że miejscowi wieszczą 2-2: wyjątkowo się z nimi zgodzę.
GL!
Otwarty meczyk, wszystko zgodnie z planem ????