Jutro czekają nas dwa mecze w
A-League, pierwszy z nich pomiędzy
CCM a Perth Glory. Gospodarze w bardzo słabej formie, na wyjazdach przegrywają wszystko jak leci, a u siebie wcale nie jest lepiej, ostatnie zwycięstwo CCM miało miejsce w Listopadzie ub. roku właśnie z Perth Glory, bramki strzelają, ale jeszcze więcej tracą, przeważnie ich mecze wyglądają w ten sposób, że najpierw przegrywają a dopiero kiedy drużyna przyjezdna się trochę rozluźni i popełni błąd wtedy CCM coś ukłuje, nie wiem jak wygląda motywacja tego zespołu, ale na dzień dzisiejszy prezentują się zdecydowanie najgorzej w lidze. Z drugiej strony Perth Glory, drużyna, która realnie może myśleć o zajęciu jak najwyższej pozycji przed play-off, drużyna, która miała na jesieni dołek i brak stabilnej formy, a która teraz prezentuje się coraz lepiej i jest na wyraźnej fali wznoszącej potrafią strzelać i wygrywać mecze, choć na wyjazdach ostatnio tylko remisują. Jutro na pewno nie zabraknie im motywacji i pewnie w szatni też panuje dobra atmosfera, jeżeli nie popełnią jakichś koszmarnych błędów to jutro są dla mnie murowanym faworytem do zwycięstwa i uważam, że padnie jutro sporo bramek. Moje typy na to spotkanie:
Zwycięstwo Perth Glory @1,95
Do przerwy Perth Glory @2,40 (lżej)
Over 3,5FT @2,10 (leciutko)
Jeżeli chodzi o drugie spotkanie Roar z WSW, to jeszcze się zastanawiam nad nim, trochę się nabawiłem alergii na stawianie i oglądanie meczów Roar (pozdrawiam qowalsky)
Jakiś tam pomysł się kołacze po głowie, ale dopóki tego nie przemyślę to na razie "no bet".