>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Australia (A-League, Ligi Stanowe)

badurraf 1,8K

badurraf

Użytkownik
Ja pamiętam czasy, kiedy kolega w hotelu, w Odessie płacił &quot;etażowym&quot; 20 $ i rozwalał z fantazją ułańską wszystkie drzwi na danym piętrze, a przed hotelem za garść $ dyżurowała taksówka 24 h/dobę do dyspozycji ????
No to musiało być ciekawie...widzę,że nie tylko Australia nas łączy ???? , to tego zawsze Twój awatar mnie intrygował...nie ma to jak stary dobry brytyjski heavy metal (dla mnie zawsze i wszędzie Iron Maiden)...do dzisiaj żałuję,że w listopadzie choroba mnie zmogła i nie mogłem do Warszawy na koncert pojechać...

qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
nie ma to jak stary dobry brytyjski heavy metal (dla mnie zawsze i wszędzie Iron Maiden)
Tyś mi Bratem ???? , ja ostatni raz byłem (z żoną i bratem ???? ) w Warszawie (na Gwardii) podczas 50 urodzin Bruca, w tamtym roku miałem jechać do Wrocławia z moją ekipą, ale z racji tego, że tydzień wcześniej byłem na 30-leciu Testamentu (wiadomo band z Bay Area) w klubie Eter (Wrocław) + sprawy rodzinne i wyszły nici z tego. Logistyka się posypała ????
A przy okazji klątwy piątku 13 ???? to już ponad 20 lat nie mogę dojechać na Castle Party ???? ???? ????
A propos awatara to w dzisiejszych czasach przydałoby się więcej Krzyżowców jak to śpiewał Saxon:
&quot;... Staczaj dobry bój, Wierz w to, co prawdziwe...&quot; ????
PS Żeby całkiem nie było już tylko opowieści Kapitana Misia ???? , szybki przegląd informacji odnośnie dzisiejszego meczu. Nic się nie zmieniło. Oba zespoły w optymalnych zestawieniach. &quot;Nowością&quot; może być w składzie gospodarzy obrońca Nick Ansell. Oby to był dobry mecz!

qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Jutro spotkanie w Nowej Zelandii: Wellington Phoenix vs Central Coast Mariners
Forma: Gospodarze od 4 meczy bez zwycięstwa, nie grali źle, szwankuje obrona i skuteczność. W ostatnim meczu (przegranym z Glory) nawet prowadzili jednak ostatecznie nie udało im się choćby zremisować. Czerwona kartka też im w tym nie pomogła, chociaż okazje były.
Goście z Gosford nie grają tragicznie tylko bez obrony ???? , ciężko uzyskać dobry wynik w jakiejkolwiek dyscyplinie zespołowej. Ostatnie pasmo porażek było jednak z trudnymi przeciwnikami (z Sydney stoczyli epicki bój), z którymi CCM nawiązywało walkę. Dzisiaj to oni zamykają tabelę i muszą zagrać jak wczoraj Adelaida - na pełnych obrotach i zaangażowaniu jeśli myślą o korzystnym wyniku.
Kadra: w Phoenix brak Krishny - ogromne osłabienie, czy Shane Smeltz godnie go zastąpi? W CCM do kadry powraca Tavarez - ważny piłkarz ale jak z formą?
Typy: wszelkiego rodzaju overy (standard 2,5), bts jak najbardziej (kursy jednak nie rozpieszczają na takie przedmeczowe zakłady).
Podsumowanie: liczę na otwartą grę w wykonaniu obydwu ekip i radosny futbol okraszony co najmniej 3 bramkami. GL!

majekx 917,5K

majekx

Znawca A-League
i na jutro:

Phenix - CCM...

tutaj się radośnie wchodzę w 2 typy:
gol po 75 min - @1,75 ⛔
i gol CCM po 75 min - @4 ⛔
tym razem kursy z bwina.
ostatnie 5 meczy CCM i w każdym był późny gol. Co więcej CCM strzelało późne gole w meczach z Sydney, Melbourne City i Victory. To pokazuje, że duch w drużynie jest i grają typowy Australijski football - grają do końca - nawet jak wysoko przegrywają.
Typ z późnym golem jeszcze pewnie ponowie na live.. ale to koło 75-80 min.
Co do Sydney - tutaj na razie nie wiem.. myślę o x2 - @2,25 ✅... bo to derby.. ale z drugiej strony kusi mnie 1/1 - @2,45 ⛔... Sydney grając u siebie potrafiło pokonać i Perth (4:1 (2:0)) i Brisane (2:0 (1:0)) czy CCM (4:0 (2:0)). Nie mogę się zdecydować... może coś pomożecie?
pzdr

wilczekl 162

wilczekl

Użytkownik
Over 1,5HT już na ✅ Prezezo, dzięki. Jeszcze tylko trzecia dla Victory i zakład na zwycięstwo zostały.
E: Karny dla Victory
E: 3-0 Najszybciej pokryte overy chyba ;)
Over 1,5HT ✅
Over 2,5 Victory ✅
Zakład na zwycięstwo wisi ???? Mega.

qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Panowie to jest k... nokaut! Brawo prezezo! I wszyscy, którzy &quot;poszli&quot; w Victory!!! ????
Już 3-1 ????
I mogło być 4-1
Jak oni to robią? Roar nie trafia do pustej budy!

prezezo 2K

prezezo

Użytkownik
Ech.... Czlowiek tu sie nastawia na emocje przez 90 min a tu pol godziny i zaksiegowane. Trudno;-). Passa trwa. Pomysl na jutro juz jest. Bedzie pod wieczor. Teraz wracam do roboty ale jak takbdalej pojdzie to chyba rzuce ja w cholere. Trzymajta sie!

Otrzymane punkty reputacji: +9
Do góry Bottom