Przynajmniej Guardiola asystował ????Oooooooochieeeeeng! Dobra tam, wracam dalej do roboty bo mnie zaraz wyjebia. Popoludniu analiza jutrzejszego dnia
Ja dalej podtrzymuję swoje zdanie (oczywiście w tyle głowy mam to "mini Atletico" z Brisbane ???? ), ale Victory to nie jest drużyna, która zadowala minimalnym prowadzeniem, to jest żywioł... a i w maszynce Aloisi coś się zacięło, nie bronię już tak jak na początku sezonu, ostatnie cztery mecze to strata minimum gola...tak więc : Let's go Victory, let's go ????2.Tutaj przychylam się do Waszych typów, tylko i wyłącznie wszystko co opłacalne w stronę Victory - zwycięstwo, over 1,5/2,5 gola, hc -1,5...skoro Jets potrafiło wypunktować Brisbane, to tym bardziej Berisha i spółka są w stanie tego dokonać...
PIĄTEK: Victory - Roar. No nie no. One way match się tu zapowiada. Victory znowu strzeli parę goli. Pewnie pokryją nawet handicap.
2. Mam nadzieję, że Twój scenariusz się sprawdzi, Victory lepsi, oby też na boisku
2.Tutaj przychylam się do Waszych typów, tylko i wyłącznie wszystko co opłacalne w stronę Victory - zwycięstwo, over 1,5/2,5 gola, hc -1,5...skoro Jets potrafiło wypunktować Brisbane, to tym bardziej Berisha i spółka są w stanie tego dokonać...
On the paper wszystko gra ???? Oba zespoły bez osłabień. Oba będą chciały wygrać. Oba kluby z ambicjami. W aktualnej formie wydaje się być "lepsze" Victory z niezawodnym Berishą, więc gdzie jest "haczyk"?PIĄTEK: Victory - Roar. No nie no. One way match się tu zapowiada. Victory znowu strzeli parę goli. Pewnie pokryją nawet handicap.
Wiesz ja tutaj szans Brisbane upatruję tylko w tym,że to oni jakimś cudem otworzą wynik i potem swoim antyfutbolem zneutralizują ofensywę Victory...co jak co, ale przy takim scenariuszu,nie ma chyba lepszego zespołu w A-League do zabicia meczu...On the paper wszystko gra ???? Oba zespoły bez osłabień. Oba będą chciały wygrać. Oba kluby z ambicjami. W aktualnej formie wydaje się być "lepsze" Victory z niezawodnym Berishą, więc gdzie jest "haczyk"?
Piątek 13 ????
Dlatego jutro razem kibicujemy Victory! Podstawy do tego są, gorzej z kursami ????Wiesz ja tutaj szans Brisbane upatruję tylko w tym,że to oni jakimś cudem otworzą wynik i potem swoim antyfutbolem zneutralizują ofensywę Victory...co jak co, ale przy takim scenariuszu,nie ma chyba lepszego zespołu w A-League do zabicia meczu...
Dziwi mnie to ,że w BaH grasz, przecież tam najniższe kursy chyba na rynku, naprawdę polecam marathonbet ( tam np. złapiesz 1,76). Sam mam w zasadzie już tylko trzy konta, właśnie tam, premium pod niższe ligi polskie i PLH oraz 1x2bet pod granie wszystkiego co dziwne, bo tam każdy rynek, nawet w najdziwniejszych ligach zagrasz... ????Dlatego jutro razem kibicujemy Victory! Podstawy do tego są, gorzej z kursami ????
W BaH na 1 już tylko 1,68 ????
Łolaboga ???? nie ma sprawy ???? Właśnie o to mi chodziło, żeby nie było "kwasów". Te "nasze" luźne posty tak czy siak pewnie znikną. Już raz jakaś "kapusta" donosiła do modów "na nas" i posty zniknęły. Chciałem wypracować wspólny front przeciwko takim działaniom. Ale może jestem pogięty ????Qowalsky pogielo cie za przeproszeniem? Jak chcesz sie zajac moderowaniem to sie do nich zglos. Jestem na nie. Uwazam ze kazdy post cos wnosi do dyskusji mamy tutaj swoj swiat i on ma taki byc wg mnie. Ja tam lubie sie cofac i czytac WSZYSTKIE nasze posty. Nie robmy sie tak sztywni jak wszyscy.
Ja po prostu nie lubię ruskich ????Dziwi mnie to ,że w BaH grasz, przecież tam najniższe kursy chyba na rynku, naprawdę polecam MarathonBet
Takiego argumentu nie przebiję...co do ludzi to sam mam miłe doświadczenia z podróży pociągiem nad Bajkał z czasów studenckich a z tymi "operatorami" problemów nigdy nie miałem a marathonbet jest wręcz wzorowy co do wypłat - zlecenie wypłaty trafia na konto skrill kilkadziesiąt sekund później...Ja po prostu nie lubię ruskich ????
(w sensie carskiej/totalitarnej/autorytarnej/sowieckiej/"tatarskiej" państwowości) - do ludzi nic nie mam, poznałem i byłem "goszczony" przez ludzi zza wschodniej granicy i bliżej mi do nich, niźli do sąsiadów np. zza Odry ????
PS "Odwiedzam" strony BaH, bo nie mam z nimi (i kilkoma jeszcze "operatorami" żadnych problemów ????
To może zahaczyłeś o szlak zesłańców polskich? To byłaby super wyprawa, wiem, że się takie odbywają.Takiego argumentu nie przebiję...co do ludzi to sam mam miłe doświadczenia z podróży pociągiem nad Bajkał z czasów studenckich
Nie, to była wyprawa paleontologiczna (przyjaciel dość wziętym naukowcem PAN-u jest), ja później wracałem samochodem z kilkoma osobami, a kolega kontynuował wyprawę aż po Mongolię...uroki potwierdzam, zwłaszcza jak się jedzie w najtańszej kategorii na "plackartach"...kolejną taką wyprawę planowałem na Krym, to mi go zaaneksowali i marzenie na razie trzeba odłożyć...To może zahaczyłeś o szlak zesłańców polskich? To byłaby super wyprawa, wiem, że się takie odbywają.
Aha, no i "uroki" kolei transsyberyjskiej też są już legendarne ????
Ja pamiętam czasy, kiedy kolega w hotelu, w Odessie płacił "etażowym" 20 $ i rozwalał z fantazją ułańską wszystkie drzwi na danym piętrze, a przed hotelem za garść $ dyżurowała taksówka 24 h/dobę do dyspozycji ????...kolejną taką wyprawę planowałem na Krym, to mi go zaaneksowali i marzenie na razie trzeba odłożyć...