Coś mi się zdaje, że ta 'prośba' qowalskyego to była ironia. Przynajmniej ja to tak odebrałem.
Panowie to moja wina, nie wiem czy przeczytaliście mojego posta ("wtedy" nr 439), zapytałem Was czy nie macie nic przeciw żeby te nasze "pogaduszki" po pewnym czasie usunąć cyt. "... włącznie z moim oczywiście". Co mieliśmy "pogadać" to "pogadaliśmy", poprosiłem kolegę Karciarza, aby po pewnym czasie usunął posty, które nic nie wnosiły do typów.
Jeszcze raz przepraszam za zamieszanie, ale uważałem, że my "tu" sami potrafimy utrzymać porządek. Jeśli Was Panowie uraziłem tym "ruchem" to bardzo przepraszam, po prostu trochę to już mało merytorycznie wyglądało.
Żeby nie "zaśmiecać", jutro spotkanie "papierowego" mistrza jakim w tym sezonie jest zespół the Reds z moim (przewidywanym swego czasu) jednym z "faworytów" do mistrzostwa A - league: Melbourne City.
Sytuacja kadrowa:
Do zespołu gospodarzy powracają La Rocca i Carrusca - ważni piłkarze, ale jak z ich aktualną dyspozycją (?), natomiast wypadli: Elrich i Mileusnic - tego napastnika na pewno będzie brakować gospodarzom. W zespole gości pojawił się za to Brandan, osłabień nie zauważyłem.
Forma:
Oglądałem ostatni mecz MC, to były katusze pomimo tego, że wygrali, ale gra na czas z przewagą jednego zawodnika w meczu u siebie? Nerwów straciłem co niemiara i pomyślałem, że następny mecz zagram przeciw nim i co widzę? ????
Adelaida, trochę lepiej, ale znowu "na tarczy". Pytanie ile można przegrywać i dostawać w d..., no ile?
Może w końcu się przełamią, mecz u siebie, zespół gości z nowym trenerem bez większego doświadczenia (ciekawostka: w 2013 r. przez kilka miesięcy był trenerem Adelaidy). No i gra o honor by nie zostać "czerwoną latarnią" ligi do końca sezonu.
Kursy:
pospadały z 3,50 (3,75) na czystą jedynkę do poziomu ok. 3,0 - 3,20.
Moja propozycja:
pobrałem handicap 1:0 po 1,66 w
BaH (co ciekawe 1x był po 1,59, a przecież w
BaH to "to samo" ???? ) za małą stawkę, mam też tą opcję w taśmie. Dlaczego z "podpórką"? - już ostatnio "chodził" mi po głowie remis Redsów, w tym przypadku oba zespoły mają "swoje" problemy.
Jak będzie? Zobaczymy. GL!