>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Australia (A-League, Ligi Stanowe)

prezezo 2K

prezezo

Użytkownik
Under Panowie, under w Nowej Zelandii jutro. Zobaczycie ????
0:0 do przerwy, 1:1 FT ????

Otrzymane punkty reputacji: +4
badurraf 1,8K

badurraf

Użytkownik
To to jeden typ z W-League :

Canberra United - Perth Glory - over 3,5 - 2,25
Niestety w ten weekend, poza tym co już napisałem nie będę się udzielał zbytnio ...dziecko z40-stopniową gorączką...maskara z tym przedszkolem ????
Tak więc Panowie owocnego weekendu... ????

Otrzymane punkty reputacji: +11
prezezo 2K

prezezo

Użytkownik
Kosmos badurraf:) caly tydzien tak bedzie żarło? Dzieki!
Edit: dalbym reputke ale podobno niedawno dostales ode i nie moge:-(

badurraf 1,8K

badurraf

Użytkownik
Spoko, nie trzeba...robimy to po to,żeby trochę oskubać buka, a przy okazji się trochę pobawić...nigdy też nie wrzucam typów, których sam nie gram...dobra, dziecko śpi, to ja też idę...może uda się dobudzić chociaż na derby ???? a tak na szybko, grubo ludzie grają kosza Melbourne United vs Cairns Taipans na zwycięstwo gospodarzy, więc wrzucam jako ciekawostkę...

badurraf 1,8K

badurraf

Użytkownik
I to : Sydney Thunder vs Sydney Sixers - na Sixers - ale to krykiet, więc tylko dla lubiących adrenalinę :cool:.
Ja przed snem wpadłem jeszcze na takiego dubla ( mała stawka, bardziej dla zabawy) :

Wellington Phoenix vs Central Coast Mariners. Oba zespoły strzelą bramki — 1. połowa : Tak. Kurs: 3.38
Sydney FC vs Western Sydney Wanderers. Oba zespoły strzelą bramki — 1. połowa : Tak. Kurs: 4.20

AKO 14,196

allen21 122

allen21

Użytkownik
Standardowo w przypadku Wellington over 5.5 rogow do połowy wchodzi bez problemu. Ta drużyna jest niesamowita jesli chodzi o kornery.

qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Jutro spotkanie w Nowej Zelandii: Wellington Phoenix vs Central Coast Mariners
Forma: Gospodarze od 4 meczy bez zwycięstwa, nie grali źle, szwankuje obrona i skuteczność. W ostatnim meczu (przegranym z Glory) nawet prowadzili jednak ostatecznie nie udało im się choćby zremisować. Czerwona kartka też im w tym nie pomogła, chociaż okazje były.
Goście z Gosford nie grają tragicznie tylko bez obrony ???? , ciężko uzyskać dobry wynik w jakiejkolwiek dyscyplinie zespołowej. Ostatnie pasmo porażek było jednak z trudnymi przeciwnikami (z Sydney stoczyli epicki bój), z którymi CCM nawiązywało walkę. Dzisiaj to oni zamykają tabelę i muszą zagrać jak wczoraj Adelaida - na pełnych obrotach i zaangażowaniu jeśli myślą o korzystnym wyniku.
Kadra: w Phoenix brak Krishny - ogromne osłabienie, czy Shane Smeltz godnie go zastąpi? W CCM do kadry powraca Tavarez - ważny piłkarz ale jak z formą?
Typy: wszelkiego rodzaju overy (standard 2,5), bts jak najbardziej (kursy jednak nie rozpieszczają na takie przedmeczowe zakłady).
Podsumowanie: liczę na otwartą grę w wykonaniu obydwu ekip i radosny futbol okraszony co najmniej 3 bramkami. GL!
Pierwszy minus, trudno - brawo prezezo!

majekx 917,5K

majekx

Znawca A-League
Phenix - CCM... tutaj się radośnie wchodzę w 2 typy: gol po 75 min - @1,75 i gol CCM po 75 min - @4
⛔⛔
Gratulacje prezezo... ja dziś zaczynam od podwójnego minusa... Anty-football australijski... kto przypuszczał że gol w 9 min a potem cisza...
podtrzymuje moje 2 typy na derby... zobaczymy co wyjdzie...
ps... badurraf - graty za W-League.. super typ
pzdr

Otrzymane punkty reputacji: +4
qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Derby:
Napisalem 8.01.
&quot;4. No nie wiem, derby to derby, &quot;on the paper&quot; Sydney bezkonkurencyjna ale...&quot;

Spróbuję za małą stawkę zakład w BaH - Drużyna gospodarzy wygra i w meczu ponad 2,5 bramki po kursie 2,65. Zobaczymy co z tego wyjdzie. GL!

Do góry Bottom