>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Australia (A-League, Ligi Stanowe)

wilczekl 162

wilczekl

Użytkownik
Jutro w meczu Jetsów z Perth ciężko typować zwycięzcę, jedni i drudzy lekki progres formy. Perth urywało punkty na wyjazdach w Melbourne, ale ostatnie zwycięstwo zanotowali u siebie z WP, a co do tamtego meczu mam mieszane uczucia, z jednej strony potrafili odwrócić losy meczu od 0-1 do 2-1, ale z kolei po czerwonej kartce dla Krishny nie potrafili w przewadze &quot;dobić&quot; rywala i zamknąć meczu. Nie mam czasu się dłużej rozpisywać i nie potrafię wytypować zwycięzcy jutrzejszego meczu w związku z tym gram trzy typy:

1. Over 3,5 @2,25
2. BTTS i over 2,5 @1,72
3. Over 1,5 do przerwy @2,25 - lekko

Nie namawiam do grania tych typów i nie daję gwarancji ;) To są moje przemyślenia (po głębszym) ;) Powodzenia.

Otrzymane punkty reputacji: +4
qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
1. Over 3,5 @2,25
2. BTTS i over 2,5 @1,72
Chyba większość tak dzisiaj typuje. Ja pograłem klasyczny over ???? I śledzę live. Może coś dorzucę?
PS Napisałem 08.01: &quot;5. Niech walą bramę za bramą w tym meczu , nie będę obstawiał tego meczu 1x2 chociaż statystyki z ostatnich spotkań są bardzo korzystne dla Glory.&quot;
Na razie 0:1 ???? i trochę marnują. I 1-1 z karnego.

Otrzymane punkty reputacji: +4
qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Czołem Panowie, 2-1 sobota odrabiana bez nerwów ???? Po przerwie obraz gry mam nadzieję że się nie zmieni ????
PS Jak się fajnie kibice Jetsów cieszą, to miasto górniczo - robotnicze, tam na &quot;trybunach&quot; kawioru nie jedzą ????

qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Ale jak oni &quot;bronią&quot;?
I już 2-2 ????
Czerwo dla Glory. Za co? Panie sędzio?
Dukat na live w plecy ale ogólnie do przodu. Dział zadowolony? ????

qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
2:2 - ✅✅
no to Australia dała dziś zarobić. Dziękuję Panowie za podpowiedzi i wskazówki.
to do następnej kolejki.
pzdr
Gramy dalej ????
Na 17.01 przewidziany jest Phoenix vs Victory - tu &quot;teoretycznie 2 po kursie ok. 1,85 do przemyślenia. Po 2,0 &quot;brałbym&quot; w ciemno ???? GL!
Zapomniałem o czerwie dla Berishy, może się klub odwoła? Na razie cofam pomysł ???? Dzięki prezezo za przypomnienie.

prezezo 2K

prezezo

Użytkownik
Gramy dalej ????
Na 17.01 przewidziany jest Phoenix vs Victory - tu &quot;teoretycznie 2 po kursie ok. 1,85 do przemyślenia. Po 2,0 &quot;brałbym&quot; w ciemno ???? GL!
Pamiętajmy, że Victory bez Berishy. A nie wiem ile meczów za swoje czerwo dostał Krishna.

qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Czas na podsumowanie ????

1. Trochę &quot;chodził&quot; mi po głowie już x w ostatnim meczu Redsów, City mi &quot;podpadło&quot; ostatnio (mimo, że wygrali) i chętnie bym się na nich &quot;odegrał&quot; po dobrym kursie nawet na 1x.
plus ????
2. Mam nadzieję, że Twój scenariusz się sprawdzi, Victory lepsi, oby też na boisku
plus ????
3. Idę w bramki/bts, myślę, że nikt nie będzie murował tu własnej bramki.
minus ????
4. No nie wiem, derby to derby, &quot;on the paper&quot; Sydney bezkonkurencyjna ale...
Się wpakowałem ???? minus
5. Niech walą bramę za bramą w tym meczu , nie będę obstawiał tego meczu 1x2 chociaż statystyki z ostatnich spotkań są bardzo korzystne dla Glory.
plus ????

Nie jest źle ???? , mogło być lepiej. Do zobaczenia i pozdrawiam kolegów ????

wilczekl 162

wilczekl

Użytkownik
gram trzy typy:

1. Over 3,5 @2,25
2. BTTS i over 2,5 @1,72
1 ✅
2 ✅
3 ✅
Dobrze, po wczorajszej wtopie w Sydney ????

Gramy dalej
Na 17.01 przewidziany jest Phoenix vs Victory - tu &quot;teoretycznie 2 po kursie ok. 1,85 do przemyślenia. Po 2,0 &quot;brałbym&quot; w ciemno GL!
Pamiętajmy, że Victory bez Berishy. A nie wiem ile meczów za swoje czerwo dostał Krishna.
Jeżeli chodzi o te kartki, to Krishna dostał 1 mecz zawieszenia i będzie dostępny do gry przeciwko Victory.
W sprawie Berishy dziś zebrali się panowie z MRP (Match Review Panel) w celu zbadania tej sytuacji i jednogłośnie orzekli, cofnięcie czerwonej kartki, a co za tym idzie brak zawieszenia i Berisha będzie oczywiście mógł zagrać z Wellington.

Do góry Bottom