Mamy ????Macie juz pomysły na jutrzejsze skrojenie bukmacherów ;-)?
Chyba większość tak dzisiaj typuje. Ja pograłem klasyczny over ???? I śledzę live. Może coś dorzucę?1. Over 3,5 @2,25
2. BTTS i over 2,5 @1,72
3. Over 1,5 do przerwy @2,25 - lekko
Gramy dalej ????2:2 -
no to Australia dała dziś zarobić. Dziękuję Panowie za podpowiedzi i wskazówki.
to do następnej kolejki.
pzdr
Pamiętajmy, że Victory bez Berishy. A nie wiem ile meczów za swoje czerwo dostał Krishna.Gramy dalej ????
Na 17.01 przewidziany jest Phoenix vs Victory - tu "teoretycznie 2 po kursie ok. 1,85 do przemyślenia. Po 2,0 "brałbym" w ciemno ???? GL!
plus ????1. Trochę "chodził" mi po głowie już x w ostatnim meczu Redsów, City mi "podpadło" ostatnio (mimo, że wygrali) i chętnie bym się na nich "odegrał" po dobrym kursie nawet na 1x.
plus ????
2. Mam nadzieję, że Twój scenariusz się sprawdzi, Victory lepsi, oby też na boisku
plus ????
3. Idę w bramki/bts, myślę, że nikt nie będzie murował tu własnej bramki.
minus ????
4. No nie wiem, derby to derby, "on the paper" Sydney bezkonkurencyjna ale...
Się wpakowałem ???? minus
5. Niech walą bramę za bramą w tym meczu , nie będę obstawiał tego meczu 1x2 chociaż statystyki z ostatnich spotkań są bardzo korzystne dla Glory.
Racja, dzięki prezezo - zmienia to postać rzeczy. Cofam pomysł ???? Może będzie jakieś odwołanie?Pamiętajmy, że Victory bez Berishy. A nie wiem ile meczów za swoje czerwo dostał Krishna.
1gram trzy typy:
1. Over 3,5 @2,25
2. BTTS i over 2,5 @1,72
3. Over 1,5 do przerwy @2,25 - lekko
Gramy dalej
Na 17.01 przewidziany jest Phoenix vs Victory - tu "teoretycznie 2 po kursie ok. 1,85 do przemyślenia. Po 2,0 "brałbym" w ciemno GL!
Jeżeli chodzi o te kartki, to Krishna dostał 1 mecz zawieszenia i będzie dostępny do gry przeciwko Victory.Pamiętajmy, że Victory bez Berishy. A nie wiem ile meczów za swoje czerwo dostał Krishna.