04.11. 09:50
Brisbane Roar vs Melbourne City.
Początek 5 kolejki, w której Brisbane zmierzy się z MC. Kursy odrobinę szaleją ???? i powoli spadają na gospodarzy, chociaż faworytem wg. bukmacherów dalej jest zespół z Melbourne. Ja wykorzystam sytuację i pobiorę "bezpieczne" ???? x2 (~1,45) i dnb (~1,6), które powrzucam do kuponów z
LM i
LE. Nie znam składów więc o "poważniejszym" graniu wypowiem się po ich ogłoszeniu. A sam mecz? Mnie Roar nie przekonują mimo ostatniego zwycięstwa, (po tym meczu Mclaren dostał powołanie na mecz reprezentacji z Tajlandią) i myślę, że City tego spotkania nie przegra. Dla mnie tradycyjnie ważne czy zagra Fornaroli i od tego też uzależniam swoje decyzje. To tak ogólnie i na sucho dzisiaj.
Kursy lecą dalej na gospodarzy, nie wiem o co chodzi bo MC bez osłabień. Może chodzi o fakt, iż od 18 meczy nie było x dla gości? Ja pobieram dnb MC po ~1.8 za małą stawkę. Do taśm itp x2 po ~1,5 mi też odpowiada. Postaram się obejrzeć i jakby była okazja to może jakaś kontra ????
W sobotę w Wellington widzi mi się remis (gospodarze też z 18 meczy bez x), ale to zagram tylko dla zabawy w ramach 1 (jedno) - stopniowej progresji za symboliczną końcówkę ???? - kursy od 3,5 do 3,8. Żaden zespół mnie nie przekonuje, a spokój Merrica działa mi na nerwy - prezes Phoenix musi mieć stalowe nerwy ???? Trzy lata bez większych sukcesów, a ostatnie mecze (to było widać) mocno słabe.