hugues
Użytkownik
Bryan B./Bryan M. - Bolelli S./Fognini F. +1.5 seta 2 @1.84 Marathon ::: 2/10j
Typ bardziej przeciw Bryanom niż za Bolkami. Bracia ostatnio słaby mecz z Bopanną i Mergeą i gładko przegrali w dwóch setach. Boli z kolei niezły mecz z Murrayem i Peersem, byli blisko zwycięstwa, ale ostatecznie w STB przegrali do 9. O ile forma Braci jest ciągle taka sama, czyli fatalna, o tyle widać, że Włosi w Londynie odżyli i grają naprawdę nieźle. Oni akurat spokojnie mogą ten mecz wygrać. Kurs na Bryanów w stosunku do tego, co prezentują, jest po prostu śmieszny.
Dla mnie typ ryzykowny, moze i Bryany lekko pod forma, ale to zdecydowanie inna jakosc debla, Bolelli z Fogiem pierwszy mecz zagrali wg mnie slabo, wiecej szczescia niz umiejetnosci, stad przegrana nie tak wyrazna. Co do Bryanow, coz mecz z kategorii must win
wygrali juz w tym roku dwukrotnie 2:0 i nie widzi mi sie, by oddali jutro seta. Na pewno beda chcieli szybko, bezpiecznie zakonczyc pojedynek. Jak bedzie, zobaczymy.
Moj typ
B.Bryan/M.Bryan vs S.Bolelli/F.Fognini. Match Result: B.Bryan/M.Bryan To [email protected] co do joty...