>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

ATP World Tour Finals - London, 15.11.2014-22.11.2014

Status
Zamknięty.
machiavelli 1,5K

machiavelli

Użytkownik
Nadal vs Ferrer 1 -1.5 @ 1.7 pinnacle
O nadalu już pisałem więc śmiało można się cofnąć. Ferrer standardowo coś zaczyna grać i nagle bum łeb siada oddaje wygranego seta i jest po meczu. Nadal zaczyna mocno bić powoli i ładnie kończy uderzenia i to spokojnie wystarczy na gładkie pokonanie Ferrera.

grzybu 193

grzybu

Użytkownik
Nadal - Ferrer @4.50 Ónibet ⛔ Nadal swoją kretyńską ambicją zapewnił sobie jutro szybki zjazd do bazy..
Trochę nie rozumiem ludzi grających na Nadala po oszałamiającym kursie 1.23... Powiedzmy sobie szczerze, po co Nadal ma się spinać w tym meczu? Jutro gra półfinał z Djokovicem i będzie miał nie całą dobę na regeneracje. Hiszpan najmłodszy już nie jest i nie wierzę, że zagra dzisiaj na 100%, bo niby po co ma grać w pełni zaangażowany? Dla 100 tys za zwycięstwo? Jak jutro za wygranie z Nole może zarobić dużo więcej.
Podsumowując, Nadal grając na 100% zapewne ograłby Davida, ale przy takich okolicznościach, że jutro czeka go półfinał i do tego Ferrer to bardzo ambitny gracz i on dzisiaj nie odpuści uważam, że Ferrer może dzisiaj wygrać i to może nawet 2-0.

undertaker_tsw 2,1K

undertaker_tsw

Użytkownik
Nadal - Ferrer @4.50 Ónibet
Trochę nie rozumiem ludzi grających na Nadala po oszałamiającym kursie 1.23... Powiedzmy sobie szczerze, po co Nadal ma się spinać w tym meczu? Jutro gra półfinał z Djokovicem i będzie miał nie całą dobę na regeneracje. Hiszpan najmłodszy już nie jest i nie wierzę, że zagra dzisiaj na 100%, bo niby po co ma grać w pełni zaangażowany? Dla 100 tys za zwycięstwo? Jak jutro za wygranie z Nole może zarobić dużo więcej.
Podsumowując, Nadal grając na 100% zapewne ograłby Davida, ale przy takich okolicznościach, że jutro czeka go półfinał i do tego Ferrer to bardzo ambitny gracz i on dzisiaj nie odpuści uważam, że Ferrer może dzisiaj wygrać i to może nawet 2-0.
Federer tez mogł wczoraj odpuscic np. po drugim secie albo w koncowce pierwszego jak miał strate przełamania a tego nie zrobił. Rafa jest mega ambitny a sukcesem Ferrera bedzie tie break. Zreszta Nadal sie juz naodpoczywał przez kontuzje, Jemu wrecz przeciwnie potrzebne jest jak najwiecej gry i nabieranie pewnosci siebie przez wygrywanie.

konar25 2,9K

konar25

Użytkownik
Panowie taki argument ze Murray wypruje flaki to nie jest argument.To jest jakies widzimisie z punktu STS od dziadkow co tam kupony robia.
Andy wyglada na zmeczonego sezonem bo byl on dlugi dla niego.Ja dzisiaj ide w Wawrine.
Ale najpierw zagram handicap +na Ferrera.Naprawde MUSZE bo nie moge patrzec na te smieszne typy Nadal po 1.20.W meczu o pietruche dla chlopa Wy normalni jestescie???
Ferrer+ 4 2.040 zwrot
Zaraz dopisze z Pinnacle

Otrzymane punkty reputacji: +3
professional. 622

professional.

Użytkownik
Nadal vs Ferrer
Ferrer + 4.5 = 1,92 = Ónibet ✅✅

Szybciutko bo meczyk. Nie wyobrażamsobie gry na Nadala po takim kursie. +4.5 gema dla Ferrera po takim kursie to przed wczesny prezent pod choinkę moim zdaniem. Już było wiele powiedziane, że Rafa ma mecz z Djoko i wcale nie musi tutaj się spinać i zrobić szybkie 2:0. Gdy grają na twardej to Rafa ma z rodakiem wielkie problemy, ostatnie 5 spotkań to to 3 zwycięstwa Ferera. Po takim kursie na prawdę polecam ten typ! Ferrer nie odpuści i może seta tutaj nawet wybiegać.

acetate 474

acetate

Użytkownik
Andy Murray vs Stan Wawrinka - 2 @ 2.290 ✅
No i zapowiada się ciekawe widowisko. Dwóch tenisistów na bliźniaczo podobnym poziomie spotka się dziś wieczorem, walcząc o wyjście z grupy. Bardzo ciekawe jest to, że wg. mnie są to zawodnicy pomiędzy ścisłym topem, vide Nole, Roger i Rafa, a resztą ATP. Nie chodzi mi bynajmniej o umiejętności, ale o mentalność. Wiele razy już przeczytałem na tym forum, że Andy dojrzał itp. Widząc jego zachowanie na korcie, te słowa mogą jedynie wzbudzać śmiech. Czy mistrzowi wypada kląć pod nosem i emanować nerwami przy KAŻDEJ popsutej piłce? Andy zachowuje się na korcie w takich sytuacjach jak dzieciak, zero klasy. Nie ma w ogóle tego opanowania, które bije od top 3, które wyżej wymieniłem. Co ciekawe, Stan zachowywał się ostatnio praktycznie tak samo. Tak samo dziwne reakcje po popsutych piłkach, które świadczą o brakach w mentalności, którą winien miec mistrz.
No ale odłożmy aspekty psychiki na bok. Po co to wszystko napisałem? Ano po to, aby pokazać, jak mocno są to zbliżeni pod wieloma względami zawodnicy. Obydwaj mają na koncie po 2 szlemy, obydwaj tak samo jednak nie mają tego czegoś co ma ścisła czołówka (przynajmniej narazie). Obydwaj jeśli mają swój dzień, potrafią zagrać kosmicznie. No i obydwaj są w takiej sobie formie.
Tutaj Andy w ogóle mnie nie przekonuje. Wiele osób go chwali, a co on zagrał póki co? Ograł Ferrera, który prowadził już w drugim secie, ale coś go zablokowało. Nie uważam jednak tego meczu za jakiś wyczyn ze strony Andyego. W następnym meczu typowano, jak to Murray zmiecie Rafe z kortu. A tu psikus, Andy dostał takie lanie w drugim secie, że aż przykro było na to patrzeć. Zresztą wynik 6:1 mówi sam za siebie. Gospodarz, który jest faworytem, nie powinien przegrywać w takim stosunku. 4 podwójne błędy, 34 % punktów po drugim serwisie, 64 % po pierwszym. To już Rafa, który serwismanem nie jest, miał lepszą statystykę 1ego podania. Argument przejścia obok meczu też mnie nie przekonuje w tym przypadku.
Martwi mnie tylko, jak Stan podejdzie do tego meczu. Psioczyłem na niego ostatnio, ale dziś zaryzykuję i dam mu drugą szansę. Nie wiem co mu odbiło podczas meczu z Rafą i już nie chcę wiedzieć, ale to nie był &quot;prawdziwy&quot; Stan. W meczu z Ferrerem trochę pajacował i nie obyło się bez rzucania rakietą, ale jednak wyciągnął seta ze stosunku 5:2 na 5:7, by nastepnie zamknąć mecz w dwóch setach. To go powinno podbudować i zmotywować na dzisiejsze spotkanie. Jeśli tylko mu coś nie odbije, serwis i backhand będzie siedział, to wygra łatwo ten mecz.
H2H na korzyść Murraya, ale ich mecze często były zacięte. Na US Open, którego Andy był triumfatorem, dwa razy wygrał z nim Stan. Ostatnio grali ze sobą dwa lata temu, wtedy górą był Andy, ale od tego czasu dużo się zmieniło w grze Stana. Zrobił przez ten okres duże postępy, i liczę że dzisiaj pokaże swój najlepszy tenis, a kurs jest przekonujący. Jeśli by było po 1,90 to bym tego nie ruszał.

rafaelinho 643

rafaelinho

Użytkownik
Djoković vs Nadal 2 @ 5,50
Poważnie taki kurs? Nadal, który ogrywa Wawrinke, Murraya, Ferrera i ewidentnie widać, że zaczyna grać swoje dostaje 5.50? Novak przyleciał do Londynu żeby tu odebrać tytuł w roli formalności. Grał ostatnio na niesamowitym poziomie i lał wszystkich jak i kiedy chciał, ale tu w trakcie turnieju w Londynie przegrał z Rogerem. Z jednej strony jedna jaskółka wiosy nie czynie, ale z drugiej strony każdy musi kiedyś obniżyć loty bo nie da się grać na takich wysokich procentach przez cały czas. Nie wiem jak bardzo niedorozwinięci są ludzie, którzy usprawiedliwiają porażke zwykłą kalkulacją.
Nadal nie odpuścił ostatniego mecz z Ferrerem i grał 2 godziny i 39 minuty. Ambitne podejście, które od zawsze cechowało Rafe raczej nie powinno wpłynąć na jutrzejszy przebieg spotkania bo Nadal to atleta i bądźmy szczerzy sezon nie był dla niego jakoś nadzwyczajnie wyczerpujący. Nie powchodziły bety na Ferrera, ale to nie powód do płaczu i gadania, że Nadal dziś sie wypompował z całej energii. Powraca bestia na jaką ja osobiście od dawna czekałem. Walczy, kręci forehandem, gra dużo celniej niż ostatnio.
Krótko reasumując, nie wystawia się kursu w okolicach 5.50 na kogoś kto się nazywa Rafael Nadal zwłaszcza jeśli są poważne przesłanki świadczące o jego powrocie do dawnej dyspozycji.
Pokusze się jeszcze o taką małą analogie apropos WTA World Tour Final, który wygrała Radwańska. Początek sezonu Agnieszki to była totalna klapa, identycznie jak Rafy. Później coś zaczęło drgać i można było stwierdzić, że jest coraz lepiej. Motywacja w finałowym turnieju i chęć zwycięstwa spowodowały, że nasza Polka turniej zwyciężyła. Podobne cechy mentalności będą towarzyszyć Hiszpanowi, więc czemu nie spróbować po takim kursie. Zdecydowanie bardziej kuszące niż 1.14 na Djokovicia choćby to miała być ta słynna lokata, która oferuje dużo lepsze oprocentowanie niż bank.

tie-break 7,2K

tie-break

Użytkownik
Murray Andy - Wawrinka Stan, 2 handicap -1.5 asów, Unibet 1.87

2:4✅✅✅

VS.

Czas na kolejny typ statystyczny! Jeśli chodzi o mecze to Panicz najpierw wygrał z Ferrerem 6:4, 6:4 oraz przegrał z Nadalem 6:4, 6:1. Stasio natomiast przegrał z Rafą 6:3, 6:2 a z Ferrerem wygrał 7:5, 6:2. Moim zdaniem będzie to bardzo wyrównane spotkanie ponieważ sprawa awansu ciągle jest otwarta. Swoją drogą Stan po pierwszym meczu był już skreślany a może ten turniej wygrać lecz to będzie ciężkie zadanie. W bezpośrednich pojedynkach prowadzi Szkot 9:6 także nie ma tutaj bitego faworyta. Bardzo możliwe, że zobaczymy tutaj trzy sety. Lecz ja kolejny raz idę w stronę asów serwisowych. Andy jak i Stan potrafią dobrze serwować lecz mimo wszystko Szwajcar dysponuje większą mocną i liczę tutaj na przewagę asów do wewnątrz. Nie będę więcej pisał bo w typach statystycznych jest to zbęde. Moim zdaniem Stan będzie miał większą przewagę niż dwa asy serwisowe!

Otrzymane punkty reputacji: +12
A 448

abes1

Użytkownik
Rojer/Tecau - Bryan/Bryan
Rojer/Tecau @2.66 Marathon ✅ 6:4,6:4
Value alert! Nie spodziewałem się, że któryś buk wystawi aż tak wysoki kurs na tę parę, a jednak jest ponad 2.5, więc nic tylko korzystać, bo będą spadki.
Co do samej analizy, Klony zawdzięczają grę w dalszej części tego turnieju tylko i wyłącznie wybitnej niemocy psychicznej pary Peers/Murray, która nie potrafiła wygrać meczu przy stanie 9:5 w STB. Ale nawet pomijając ten mecz, ogólnie widać, że bliźniaki są wyraźnie pod formą, grają słabo, bez przekonania, a tenis nie sprawia im takiej frajdy jak kiedyś. Solidne lanie od Bopanny /Mergei i wygrana z najslabszymi na turnieju Włochami to nie są okazałe statystyki. Niestety, czas nieubłaganie płynie, swoje już osiągnęli, a teraz powoli nadchodzi okres skupienia na innych obowiązkach, przez co ich dyspozycja na korcie mocno ucierpiała. Z kolei Rojer/Tecau przeszli swoją grupę jak burza, odprawiajac z kwitkiem w swoich meczach wszystkich trzech rywali. Cóż można napisać o ich grze, są bardzo solidni, świetnie trzymają podanie i widać, że do turnieju WTF przygotowali się na 100% możliwości. Uważam, że ten kurs został wystawiony głównie ze względu na markę nazwiska Bryan, i o ile Rojerow nie zje jakaś presją psychiczna przed &#39;jedynkami&#39;, to powinni ten mecz wygrać, bo aktualnie są sportowo lepsi w każdym elemencie gry.

Otrzymane punkty reputacji: +12
machiavelli 1,5K

machiavelli

Użytkownik
Powiem szczerze już myślałem, że Andy wróci z dalekiej podróży na szczęście Stasio wszedł i pozostaje się cieszyć. Została ulubiona czwórka pewnie większości tej forum jak i moja. Osobiście marzy się finał Rafa vs Roger i mam nadzieję, że to się spełni.
Wszystko zostało napisane parę razy o Nadalu trochę o Noe. Dodam tylko, że Noe dziwnie wygląda jak na razie, ale to wielki mistrz i jutro może być duże rozczarowanie jak się zepnie na 100%. Szkoda nie spróbować w stronę odrodzonego Nadala.
Vamos Rafa.
Nadal @ 5.5 Pinnacle ⛔ Kompletna bezradność

psotnick 965,5K

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
R.Bopanna/F.Mergea vs I.Dodig/M.Melo
Typ: R.Bopanna/F.Mergea (+1.5) seta @ 1.444 ✅ 6-4 6-2 Dodigi nie dojechali..
Typ: Powyżej 2.5 setów @ 2.30 ⛔

Specyfika reguł deblowych (deciding point zamiast równowagi w gemach, supertiebreak zamiast 3 seta) skutkuje tym, że przy spodziewanych zaciętych meczach często lepiej zagrać over setów niż gemów, bo sety czasem są bardzo krótkie kiedy duety tankują w oczekiwaniu na następną partię czy supertiebreak. I tak wła śnie moim zdaniem może być dzisiaj w pierwszy m półfi nale . W Londynie lepsza wrażenie sprawiali Bopanna z Mergeą, już po 2 meczach mieli zaklepany awans, ale też mieli jednak łatwiejszych rywali (łatwe wygrane z Bryanami i Peers/Murray) i na koniec mogli sobie pozwolić na rozluźnienie z Bolellim i Fogiem. Inaczej Dodig z Melo, oni musieli drżeć o wynik w ostatnim meczu grupy między Rojer/Tecau i Herbertem/Mahut, na ich szczę ś cie Francuzi przegrali i tym samym dali im awans. Moim zdaniem dobrze sparowany zestaw półfinału, zapowiada się walka do ostatniej piłki o finał, pełny dystans meczowy całkiem prawdopodobny. I nie byłoby to nic nowego w meczach tych par, bo wszystkie 3 poprzednie spotkania kończyły się w supertiebreaku, za to tylko 1 overem gemowym. Nie widzę powodu czemu teraz miałoby być inaczej, 3 sety dużo bardziej prawdopodobne niż over gemów, nie mówiąc już że dużo wyższy kurs.

R.Bopanna/F.Mergea vs I.Dodig/M.Melo
Zakłady na sety: R.Bopanna/F.Mergea 2–1 @ 4.45 ⛔

Trochę ryzykownie, ale to tylko pochodna powyższych wypocin, jeśli ma być supertiebreak, to stawiam na przedmeczowych dogów, którzy wydają mi się w lepszej formie w tym tygodniu. Jeśli już ryzykować, to wole się martwić o wyższy kurs niż modlić się o niższy.

Kursy z Marathonu

Otrzymane punkty reputacji: +2
nole 6,1K

nole

Forum VIP
Dodam tylko, że Noe dziwnie wygląda jak na razie, ale to wielki mistrz i jutro może być duże rozczarowanie jak się zepnie na 100%.
Oglądałem wszystkie mecze Djoka na tym turnieju. Oglądałem też większość jego meczów w ostatnim czasie...Mimo, że jestem fanem jego talentu to zgadzam się w pełni, że bardzo dziwnie wygląda tutaj w Londynie. Z Rogerem nie widziałem tego błysku, popełniał dużo blędów, grał proste piłki przez środek kortu. Z Berdychem niby 2:0, ale również widziałem, że grało mu się bardzo ciężko...jakby go coś bolało. Trochę się meczy na tym turnieju i można dziś próbować + 1,5 seta na Nadala.

undertaker_tsw 2,1K

undertaker_tsw

Użytkownik
⛔Djoko- Nadal over 20,5 gema @ 1,85
wygladalo to jak mecz rakiety nr1 z kims z okolic 30miejsca...

Wczoraj Rafa mnie zawiodl. Przy 3-0 spodziewalem sie, ze zgwałci Ferrera doszczętnie i nie wiem co mu potem odwaliło, Przez połowe spotkania Rafa był jakis dziwnie zamulony, nieobecny. Inaczej niz zwykle zachowywał sie pomiedzy piłkami, jakos zbyt ospale i cicho. Nie wiem po co mu była ta trzysetówka z Ferreremale trudno.
No coz Nole wyglada dziwnie jednak to jest Nole. Rafa ma forme jednak to Novak jest tytanem ostatnich czasow i nie wolno go lekcewazyc. Spotkanie powinno byc wyrownane, licze na jakiegos tie breaka oraz byc moze trzy sety. Nie ma sie co tutaj rozpisywac bo wiemy jakie bywały spotkania miedzy nimi. Teraz warto brac takie bety bo Rafa w najlepszej formie w tym sezonie a Nole byc moze w jednym z najciezszych czasow w tym sezonie.

zraszacz-bukow 955

zraszacz-bukow

Użytkownik
Nadal R. - Djokovic N. 1 4.50 Betsson ⛔
Oczekiwalem nieco nizszego kursu, ale narzekac przeciez nie bede. Sylwetki obu panow sa nam doskonale znane. Przy pojedynkach tego typu licza sie juz jedynie najmniejsze szczegoly i dyspozycja dnia. Osobiscie nie widzialem nigdy wyzszego kursu na Nadala, nie lekcewazmy tego zawodnika. Nigdy! On jest mistrzem, zdobywca Wielkich Szlemow, zwyciezca kilkudziesieciu turniejow! 4.50?? Wolne zarty. Nadal po kontuzji ma problem z utrzymaniem wysokiej formy, to frustrujace jak przegrywa po dobrym meczu z kims nizej sklasyfikowanym. Rafa w wywiadach daje jednak do zrozumienia, ze jest juz duzo lepiej, ze jest zadowolony ze swojej gry, ze trenuje znowu z pasja i to widac na korcie. Swietny pojedynek z Murrayem I Wawrinka, czyli absolutnymi topami dzisiejszego tenisa. Wczoraj przyszedl przestoj w meczu z Ferrerem, ale gral do konca i wygral. Nie piszcie prosze, ze glupio zrobil, jeden set wiecej dla niego to nie jest smierc w dzisiejszym polfinale! Rafa sam mowi, ze on musi grac i grac i grac! Wczoraj pokazal serce do gry i to, ze teskni za zwyciestwami. Niektore jego zagrania byly wprost mistrzowskie. Na przeciwko Djokovic. Tytan, mistrz, absolut tenisa. Jego opisywal nie bede, przypomne jedynie, ze podczas drugiego meczu z Federerem (przegral go w srednim stylu) byl momentami wygwizdywany, strzelal fochy. Widac, ze publicznosc londynska jest za &#39;starymi&#39; mistrzami tak wiec dzisiaj wiekszosc powinna byc za Nadalem. Nie oszukujmy sie, Djokovic jest obecnie najlepszym tenisista, ale juz mu sie noga potknela z Federerem to dlaczego dzisiaj Nadal ma tego nie powtorzyc? To jest najwazniejszy mecz sezonu dla Rafy i bedzie z pewnoscia gryzl kort. Nie moge sie doczekac spotkania!
Dodatkowo gram lzejsza opcje:
Nadal R. (+1.5 seta) - Djokovic N. 1 2.30 Betsson ⛔

Otrzymane punkty reputacji: +1
conors 5,6K

conors

Użytkownik
Nadal R. - Djokovic N - @2 (-4 g.) 1,73Betsson
Wszystko rozumiem, kurs na poziomie @4,5 na Nadala kus, ale nie idźcię tą drogą.
Nadal nie ma szans. Serwis, return, kąty - to argumentu po stronie Novaka. Nabiega się dzisiaj i tyle jego. Uważam, że Seb wygra z przewagą co najmniej pięciu gemów. Polecam!!!

Otrzymane punkty reputacji: +3
magician 2,9K

magician

Użytkownik
Rafa Nadal vs Novak Djokovic over 113.5 minutes @1.9 1xbet 5/10 ⛔ //Djoko kosmita
Nie ma się co rozgadywać, bo już parę osób tu coś o tym meczu napisało, ja zwyczajnie też nie zgadzam się z takim faworyzowaniem Nole&#39;a, nie po tym jak zagrał fatalny mecz z Rogerem, a Nadal zameldował się w Finałach robiąc w grupie 3 wygrane, w tym świetne mecze z Wawrinką i Murrayem o awans, no i średni mecz o pietruchę z rodakiem Ferrerem. W ostatnim ich meczu Djoko wygrał 6:2 6:2, a mecz trwał i tak 92 minuty... Teraz zdecydowanie nie powinno być takiego pogromu, chyba że Serb odpali swoją najlepszą grę, do czego jest oczywiście zdolny. Tyle że forma Nadala jest obecnie zbyt mocna, żebym się tego przestraszył i gram to, nie widząc łatwej wygranej żadnego z tych 2 zawodników.

Dzisiaj znowu lekka zabawa ze statystyką:
Federer vs Wawrinka Federer over 1.5 DF&#39;s @1.9 Betano 1/10 ✅
Starszy ze Szwajcarów po prostu od jakiegoś czasu bardzo rzadko miewa już czyste spotkania jeśli chodzi o DFy, coraz częściej zdarzają mu się podwójne błędy, co za bardzo nie dziwi, patrząc na jego dosyć częste agresywne drugie serwisy. Jeśli chodzi o ostatnie 3 turnieje, to wygląda to tak: 3, 2, 4, 1, 2, 1, 4, 4, 4, 2. Tak więc w 8 na 10 spotkaniach pokrywa tę linię, co daje 80%, czyli typowe value statystyczne. Co prawda pomniejszone o to, że ze Stasiem ich zwykle popełnia mniej, ale jednak ważniejsza jest forma, a nie H2H przy DFach.

Otrzymane punkty reputacji: +6
acetate 474

acetate

Użytkownik
Roger Federer v Stan Wawrinka - over 22,5 @ 2,00 ⛔ Roger ewidentnie nie leży Stanowi na hardzie.
Uważam, że dziś będzie zacięty mecz obu Panów. Stan się odrodził i zaczął grać swoje, Roger też jest w dobrej formie. Nie widzę ani jednego argumentu, dlaczego któryś z Panów miałby wygrać gładko 2:0. Stanowi się ciężko gra z Rogerem na hardzie, ale tutaj rok temu grał z nim trzysetówkę. Na US Open Roger gładko ograł Stana, ale w tamtym okresie istotnie był to terminator, później jak wiadomo, nieco spuścił z tonu. Kei pokazał, że można Rogera złamać i to nawet 5 razy w ciągu meczu. Więcej nie ma sensu pisać, po prostu jest naprawdę duże prawdopodobieństwo, że będzie zacięty mecz. Wyższe niż kurs wg. mnie.

rakubedzburg 609

rakubedzburg

Użytkownik
????ATP World Tour Finals - London (hard)
Djokovic vs Federer ✅ ✅
1,45 (rosnie, czekam na większy) Pinnacle Sports
Są miliony &quot;znawców&quot; tenisa na całym świecie. W finale takiego prestiżowego turnieju każdy ma swojego faworyta. Więc i ja się wypowiem. Kto jak grał cały sezon, każdy dobrze wie, jak grali w tym turnieju tym bardziej.
Bardzo mnie cieszy ten zachwyt nad Rogerem, kurs rośnie, a wynik inny niż zwycięstwo Serba byłby dla mnie rozczarowaniem. Z całej elity Novak chyba był jedynym zawodnikiem, który od razu nastawiał się na 5 spotkań. Zagraj 3, 4 spotkania na 110%, a na ostatnie braknie sił, na ostatnie, najważniejsze... Gra Szwajcara w tym turnieju może robić wrażenie, na razie goli wszystkich. Jednak moim zdaniem, aktualnie miedzy Djokoviciem, a resztą stawki jest przepaść. To nie będzie spotkanie jak w grupie. Djoko wygrał 3 ostatnie finały ATP i dziś też nie odpuści. Wie że Federer go już ograł w tym turnieju, liczę więc, na mega mobilizacje ze strony Serba. Może to nie będzie gładkie 2-0, ale ciężko mi sobie wyobrazić triumf Szwajcara

Otrzymane punkty reputacji: +41
professional. 622

professional.

Użytkownik
Federer vs Djokovic
Djoko 2:0 = 2,30 = Ónibet ✅✅✅

Super super i jeszcze raz super, jak dla mnie mega kurs na 2:0 dla Djoka i bardzo prawdopodobny wynik moim zdaniem. Serb po za przegraną w grupie właśnie ze Szwajcarem gwałcił każdego kto stanął mu na drodze. W przegranym spotkaniu z Fedexem wyglądał jak by trochę odpuścił ten mecz, co nie przeczy temu że Roger zagrał świetne zawody. Szwajcar jest jedynym tenisistom w tym momencie na świecie, który może równać się z Serbem i to nie podlega żadnej dyskusji, lecz patrząc na grę Serba nie wyobrażam sobie innego wyniku niż jego zwycięstwa. 2:0 po takim kursie to jest perełka na dziś. Polecam!

Otrzymane punkty reputacji: +14
psotnick 965,5K

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
R.Bopanna/F.Mergea vs J.Rojer/H.Tecau
Typ: Powyżej 2.5 setów @ 2.38 ⛔ 4-6 3-6

Jak najbardziej zasłużony skład finału debla. Oba duety w Londynie szły jak burza, Rojer i Tecau bez straty seta, Bopanna i Mergea właściwie też na sucho, bo porażki z Włochami 1-2 można nie liczyć, bo już przed meczem mieli zaklepane pierwsze miejsce w grupie i wyraźnie zagrali na luzie. Dzisiaj luzu nie będzie dla obu debli, stawka wysoka, kasa również. Obie pary w bardzo dobrej formie, więc można założyć, że sety będą decydowały się w kilku piłkach i nie zdziwię jeśli po raz kolejny te duety zagrają na pełnym dystansie. Po raz kolejny, bo ich bezpośredni bilans nie pozostawia wątpliwości: oni po prostu lubią zacięte i wyrównane mecze, wszystkie 3 tegoroczne mecze decydowały się na pełnym dystansie z supertiebreakiem, a na Wimbledonie nawet w 5 secie na przewagi (13-11). Oczywiście każdy mecz jest inny, ale taka seria zaciętych meczów nie może być przypadkiem i dzisiaj bardziej spodziewam się jej podtrzymania niż krótkiej dwusetówki.

Kurs z Marathonu

R. Bopanna/F. Mergea - J.-J. Rojer/H. Tecau
Typ: J.-J. Rojer/H. Tecau 2-1 @ 4.40 ⛔

Warto również zaznaczyć, że wszystkie te zacięte mecze wygrali ostatecznie Rojer i Tecau i to właśnie w holendersko-rumuńskim deblu widzę faworytów do końcowego triumfu. Do Londynu przywieźli konkretną formę, nie oddali nawet seta, a mieli moim zdaniem trudniejszą grupę niż rywale. Dlatego można zaryzykować po dobrym kursie, dużo wyższym niż u konkurencji, że to Rojer i Tecau wygrają supertiebreka, tak jak już to kilka razy zrobili przeciwko Bopannie i Mergei.

Kurs z bwinu

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom