>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

ATP World Tour Finals - London, 15.11.2014-22.11.2014

Status
Zamknięty.
wrobel2006 1,3K

wrobel2006

Użytkownik
Nie sądzę, żeby Djoko wygrał gładko 2:0 z Rogerem, jeśli oczywiście wygra. Na 21 wygranych spotkań tylko 4 razy wygrywał 2:0, w tym 2 razy na Clayu gdzie Roger nigdy nie osiągał jakiś genialnych wyników, jakie wiemy nie przepada za tą nawierzchnią. Na hardzie przegrał tylko 2 razy 2:0 w Dubaju w 2011 i w finale 2012 ATP Tours Masters. Ciekawostką jest, że to Federer 8-krotnie ogrywał Novaka 2:0 na na nawierzchni twardej w latach 2009-2015. Przypominając problemy jakich przysporzył sobie w meczu z Nishikorim nie należy ich brać pod uwagę, gdyż dłuższa chwila dekoncentracji w którą ciężko uwierzyć doprowadziła do tego, że ze stanu 7:5 4:2 dla Fedexa zrobiło się 4:6 w drugim secie, coś mi śmierdziały tak łatwo oddane podania, natomiast nie ma co wnikać. Biorąc pod uwagę 10 ostatnich spotkań pomiędzy nimi mamy bilans 6:4 dla Djoko, w tym że 3 spotkania były 3-setówkami gdzie rosną szanse Serba, w pozostałych 7 2-setówkach Roger wygrał z nich 4, Djoko wygrał 3 razy w tym 1 zwycięstwo WO w 2014 w finale ATP Tour Finals gdzie Szwajcar nie wyszedł na kort z powodu kontuzji. Tym razem natomiast jest w 100% sprawny i sądzę że jest w stanie jak najbardziej ograć wielkiego faworyta. Ciekawy jest fakt, że od 2011 roku zawsze faworytem u bukmacherów jest Nole, a zawodnicy idą cały czas na równo i to Roger grający w roli doga wygrywał często gęsto z przewartościowanym w danym momencie rywalem. H2H - 22:21 dla Fedexa. Wiadomo, że statystyki nie grają, ale mając do wyboru 2 genialnych graczy wybieram tego na którego jest korzystniejszy kurs, tym bardziej ułatwia mi fakt, że Federer w 2-setówkach KRÓLUJE...

Federer - Djokovic =&gt; Federer =&gt; 3,05 ⛔⛔⛔
Federer - Djokovic =&gt; Federer +1,5 seta =&gt; 1,67 ⛔⛔⛔
Federer - Djokovic =&gt; Federer +3 =&gt; 1,88
⛔⛔⛔ Ładnie Roger to zakończył, po mistrzowsku...

ATP Tour Finals 2015 3W - 0L

Otrzymane punkty reputacji: +30
eco 388

eco

Użytkownik
Federer vs Djokovic
Djoko 2:0 = 2,30 = Ónibet

Serb po za przegraną w grupie właśnie ze Szwajcarem gwałcił każdego kto stanął mu na drodze.
mówisz, że oglądałeś mecz z Berdychem?

tie-break 7,2K

tie-break

Użytkownik
Djokovic Novak - Federer Roger, 2 handicap -3.5 asów serwisowych, Unibet 2.00
5:6⛔⛔⛔
Ale turniej zaliczam na plus!

VS.

W bezpośrednich pojedynkach jest remis 22:22 (łącznie z kreczami itp.) czyli Panowie znają się łyse konie. W tym roku spotykali się wiele razy ponieważ aż 7 i tutaj też jest wyrównanie ponieważ Djoko prowadzi 4:3. Ostatni raz grali ze sobą tutaj, właśnie w tym turnieju, w rundzie grupowej gdzie lepszym okazał się Roger 7:5, 6:2. Wiele ludzi oczywiście snuje swoje teorie, że Novak się podłożył...ble,ble,ble....a moim zdaniem po prostu Serb miał najgorszy mecz w sezonie oraz od kilku lat na halach. Sprawa jest następująca w ostatnim czasie...jeśli grają do wygranych dwóch setów i jest to bardzo szybka albo szybka nawierzchnia to wygrywa Federer. Dubaj, Cincinnati czy właśnie hala w Londynie te warunki zostały spełnione i tam wygrywał Roger. Jeśli grali do wolniejszych nawierzchniach albo dłużej do wygranych 3 setów to tam wygrywał Serb. Oczywiście ta reguła dzisiaj się może zmienić. Ale ja widzę wielkie różnice w tym co napisałem.

Djokovic ten sezon ma zaj**isty o ile nie najlepszy w karierze, a Federer przeżywa kolejną młodość. Jeśli Szwajcar będzie grał bardzo agresywnie tak w turniejach gdzie wygrywał to i dzisiaj ma wielką szansę. Ale jeśli będzie pasywny i serwis nie będzie mu siedział to może o tym zapomnieć. Lecz ja kolejny raz idę w stronę asów serwisowych! Linia jest niebezpiecznie zawieszona tym razem lecz jak Roger zagra dobry mecz to powinien tą linię pokryć. Roger ma lepszy serwis, lepsze rotacje i lepsze kierunki. Novak też dobrze serwuje lecz on nie posyła wiele asów serwisowych i raczej serwis ustawia mu przeciwnika bądź są to wygrywające podania. Stawiam, że Szwajcar przegoni Nole o 4 asy. P.S jak Roger nie wygra dzisiaj w tym turnieju to pewnie za rok już tego nie dokona. Federer z zarostem, też coś nowego...

Otrzymane punkty reputacji: +32
aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
???? Federer R. - Djokovic N.
Federer R. +1,5 seta ::: 1,68 ::: Pinnacle ::: 1/3 ⛔
Federer R. +3,5 gema ::: 1,74 ::: Pinnacle ::: 1/3 ⛔
Powyżej 23 gemów ::: 1,93 ::: Pinnacle ::: 1/3 ⛔

H2H 22:21 z lat 2006-2015. Grali ze sobą w tym roku aż 7 razy, a to będzie ich 8 spotkanie. Każdy kto choć odrobinę śledzi tenis ten wie wszystko na temat zawodników czy ich ostatnich meczów. Szwajcar w tym roku wygrał z Djokovicem w Dubaju, Cincinnati i ostatnio na tym turnieju w fazie grupowej. Moim zdaniem Roger ma kilka turniejów w roku które są po prostu jego jak np. Dubaj, Wimbledon, Cincinnati czy właśnie turniej WTF kończący sezon. Co prawda w ostatnich latach powoli się to zmienia na korzyść Djokovica, ale nie oszukujmy się &quot;Ferdzio&quot; ma w sobie jeszcze dużo wigoru.
Grali ze sobą dosłownie kilka dni temu i co? Wygrał Federer. Jak dla mnie ten mecz to 50% na 50% szans, co tu dużo pisać. Znają się jak byki, bilans bezpośrednich pojedynków bardzo wyrównany. Tak szczerze to spotkanie dwóch najlepszych tenisistów sezonu bo Murraya to przemilczę. Liczę w tym meczu na 3 sety, ostatni mecz, każdy da tutaj z siebie pewnie 200%. Ciężko jest pisać jakieś &quot;nowiniki&quot; w analizach gdzie dwóch zawodników spotyka się ze sobą 44 raz...
Wynik: 3:6 4:6

U 170

użytkownik-80336

Użytkownik
Przy takich kursach nie pozostaje nic innego jak grać Szwajcara. Federer moim zdaniem wygra, szanse oceniam na 60-40. Można pisać, że się znają na wylot, insynuować, że Djoker ostatni mecz odpuścił. Moim zdaniem właśnie ostatni mecz pokazał kto teraz ma lepszą dyspozycję, a to może być kluczowe. Nie wierzę w teorie spiskowe a jeśli Federer ma wygrać to myślę, że dziś jest najlepszy moment. Nawierzchnia również na plus.

vasyl86 2,1K

vasyl86

Użytkownik
Federer - Djokovic ---- Federer +1,5 seta @ 1,7 ⛔Djokovic to kosmita
Spotyka się dwóch najlepszych tenisistów tego sezonu. Djokovic ma za sobą najlepszy sezon w swojej karierze i gdyby nie genialna dyspozycja Wawrinki to pewnie zdobyłby wielkiego szlema. Federer mimo 34 lat na karku wciąż ogrywa większość rywali jak dzieci na szkolnym boisku, gdyby nie Djokovic to pewnie wygrałby jakiś turniej wielkoszlemowy w tym roku. Szwajcar we wczorajszym meczu z Wawrinką wyglądał bardzo solidnie i potrafił wytrzymywać dłuższe wymiany. Szkoda tylko, że Stan psuł na potęgę, ale mimo wszystko widać, że Federer jest przygotowany do walki o zwycięstwo. Serb w ostatnich meczach pokazał klasę i będzie trudnym przeciwnikiem. Mecz zapowiada się na bardzo wyrównany i zawodnicy zrekompensują kibicom dobrą grą ten niedobór emocji, bo trzeba jasno powiedzieć - spodziewałem się bardziej zaciętej rywalizacji między czołową ósemką. Federer wygrał kilka dni temu, ale przy wyjątkowo wtedy słabej grze Djokovica. Gdy Serb zagra lepiej to szanse na seta dla Federera wciąż są realne. Do zobaczenia w przyszłym roku!

hugues 4,8K

hugues

Użytkownik
R.Federer vs N.Djokovic. Wygrana w meczu: Wygra Djokovic, Novak Kurs: 1.47 ✅ Mistrz jest tylko jeden.
Przed nami wielki final, wisienka na torcie, w deblu bez niespodzianki i tutaj tez jej nie przewiduje. Czas na rewanz za mecz grupowy, zemsta moze byc slodka, bo w finale. Dla mnie Djoko gra aktualnie mega i rozpedzony Roger nie przeszkodzi mi zdobyc dzisiaj trofea, do tego dochodzi dodatkowa motywacja, Borys ma dzisiaj urodziny, Djoko obiecal prezent, wiec prezent bedzie ????
Powodzenia i swietnego meczu zycze ????

mrbrightside 2,6K

mrbrightside

Użytkownik
Ja obstawiam jednak Djoka . To szwajcara turniej ale mysle że jednak mimo wszystko Djoker jest w lepszej dyspozycji i odpali maszyne . Moze Federer ugra seta ale to jest finał ogromnej imprezy , prestiż niewiele mniejszy niż wygranie szlema to Novak sie zepnie i nie bedzie grał głupich błedów jak podczas spotkania w grupie.Znów pokaże obłędne oczy i skupienie na 100%. ????

Federer- Djokovic 2 (-1,5 g) kurs 1,55 Pinnnacle

Otrzymane punkty reputacji: +12
bodizo 350

bodizo

Użytkownik
Panowie za miesiąc z hakiem spotykamy się ponownie i będziemy pisać analizy ;)
Djoko wygrał i dzieki niemu zarobilem pare groszy ????
Pozdrawiam ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom