Panowie na czwartek...
Haas - Robredo 1.58 7/10
Znakomity mecz pierwszy Hassa, jestem pod wrazeniem statystyk Niemca lecz przed "W" juz pokazał, że forma moze byc wysoka. Ciesze sie, ze Tommy wraca w takim stylu. Mnostwo asow, Canas odprawiony, czas na nastepnego gracza z cegly. Mysle, ze jak straci seta to bedzie zaskoczenie. 3:0 lub 3:1 nie ma innego rozwiazania, Haas lepszy duzo lepszy na grass.
Clement - Becker 2.10 2/10
Arni zawsze lubil Wimbledon, duzo sukcesow deblowych, wygrana z Llodra przeciw braciom Bryan w 2007 roku w grze podwojnej. Niezle serwuje mimo, ze nie ma nawet 180 cm wzrostu, swietnie atakuje z FH i BH oraz doskonaly wolej. Duzo plusow w grze, tylko z wiekiem forma bywa rozna. Becker slaby w tym sezonie,wygrana nad Sprzedawczykiem nic mi nie mowi pozytywnego, dobry serwis i FH, bedzie pewnie jakis TB, mało przelamań.
Troicki - Stepanek 3.80 1/10 szkoda bo bylo 7-6 7-6 2-0 dla Troickiego!
Troche przeszacowany kurs, jestem fanka talentu Troickiego, wierze w niego to dobry gracz jest w stanie sprawiac niespodzianki. Calkiem dobrze serwuje, gra plasko, raczej mocno, slabszy BH. Minusem jest brak zmian rytmu gry, duzo monotonnosc, w meczu 4 lub 5 setowym będzie ciezko. Ze Stepankiem moze powalczyc, mam ciagle w pamieci mecz Radka na RG gdzie gral beznadziejnie.
Cilic - Nieminen 1.54 3/10
Wszystko o meczu w analizie Prasy powyzej.
Jeszcze za drobne:
Melzer 1.40
+
Tursunov 1.20
dubel 1.68 4/10
Melzer ma bardzo slabego rywala, Jesse Levina. Przecietny Amerykanin bardzo niski, duze zaskoczenie, ze gra w drugiej rundzie. Bede grac konsekwentnie przeciw niemu. Na dokladke, zeby nie bylo smutno Melzerowi, Dima Tursunov. Rosjanin jest specjalista od gry na trawie, powinien polknac Eatona 3:0 w godizne z minutami.
Niektore kursy zmienilam bo udalo sie zlapac wyzsze w pinnaclesports.