>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

ATP Wimbledon 23.06-06.07 - analizy

Status
Zamknięty.
radek03 90

radek03

Forum VIP
a gdzie masz taki zakład dostępny?? ogólnie u jakiego buka jest więcej kursów na tenis niż +2/+4 max ile znajduje na bah
w unibecie są zakłady na handi +2.5 seta, co prawda jeszcze nie wystawili na ten mecz (hewitt-montanes), ale zapewne jutro będzie dostępne. Dzisiaj np takiej handi na Hernandeza po kursie 3,8 weszło.

Co do BAH to tam bardzo atrakcyjne są kursy na zakład Ile setów będzie granych? 4 lub więcej setów, wg mnie to jest warte grania

gusto 695

gusto

Forum VIP
CO wy w ogóle z tym Montanesem. To typowy ziemniak. Dobrze gra tylko na cegle. Leyton natomiast bardzo dobrze czuje się na trawie i dla mnie duuuużą niespodzianką będzie jak straci choćby seta. Montanes to typowy przebijacz. Gra długie mocne piłki pod końcową linię. To nie jest dobry styl na trawę. Hewitt jest szybszy, gra bardziej urozmaicony tenis. Kiedy trzeba potrafi dobrze zagrać pod siatką. Ja tu widze gładkie 3-0 dla Leytona. Niektrych moze zwieść to, że Kangur męczył sie w 1 rundzie z Haase. No ale młody Holender to nie byle grajek. Jest to uniwersalny gracz i postawił wczoraj wysoko poprzeczkę Hewittowie. Ten ją jednak pokonał. Według mnie Montanes jutro będzie znacznie łatwiejszym przeciwnikiem dla Hewitta niz Haase.

krzysztopis 0

krzysztopis

Użytkownik
Ale czy widziałeś ten mecz Hewitta? Nie grał NIC szczególnego. Nie powiem, że grał słabo ale zaryzykuję stwierdzenie, że na niskim poziomie i z taką grą sukcesu mu w tym turnieju nie wróżę.

P 15

panasik

Użytkownik
nie zgodze sie ze hewitt gral slabo w meczu z hasse, obejrzalem caly mecz i mocno trzymalem kciuki za mlodego holendra.. uwazam, ze to hasse postawil wysoko poprzeczke, ja bym nie lekcawazyl holendra, on naprawde jeszcze keidys kilka milych niespodzianek zrobi, bardzo dobry serwis, oprcz asow duzo serwisow wygrywajacych.. na poczatku mecz hewitt nie istnial i musial dac wystrzelac sie holendrowi i w koncu ogral go cierpliwoscia, kazda taktyka jest dobra, kotra prowadzi do celu, gdyby hewitt poszedl na wymiane ciosow tylko po to zeby udowodnic ze tez potrafi to pewnie psychincze by wysiadl.. chcialbym tylko zwrocic uwage na ten aspekt bo widze ze pare osob mysl ze skoro przeciwnik sie nazywa hasse to oznacza gladkie 3;0 a to naprawde swietny zawodnik, co do monantesa nie wypowiadam sie, ale pamietam tyle z maczki go ze nie posiada konczacego uderzenia duzo przebija bezmyslnie aby przebic.. mysle ze z hewittem moze bu pojsc ciezko albo i wcalej bo to niesamowity walczak..

gusto 695

gusto

Forum VIP
Powiem krótko Rasty w 1h10.
Wasze dywagacje sa smiesznie nie macie pojecia o tenisie
Leyton wciagnie go nosem w godzinke z hakiem.
Nie generalizuj, bo każdy wyraża tu swoje zdanie. Jedni łudzą się, że Hewitt straci seta, jeszcze inni, że może nawet przegrać. Moje zdanie jest akurat podobne do twojego. Gładkie 3-0 dla Kangura.

mozi 552

mozi

Użytkownik
Analizka
Ferrer - Andreev 1 - 1.30
Ferrer to zdecydowany fachowiec od mączki ale trzeba przyznać że w tym roku na trawie idzie mu wyśmienicie rozegrał 6 spotkań i wszystkie wygrał (pokonał: Galunga, Dell&#39;Acque&#39;a, Ancica(!), Del Potro(!), Gicquela i ostatnio w pierwszej rundzie Wimbledonu Stakhovskyego) Jego rywal natomiast zupełnie odwrotnie wygrał w tym roku na trawie jedynie z Dimitrovem i ostatnio w pierwszej rundzie z Vankiem po 5 setówce. Kurs wydaje mi się nawet trochę za wysoki jak na taki mecz.

Ancic - Petzschner 1 - 1.05
Tutaj również nie ma co się rozpisywać Ancic typowy grajek na trawę (wysoki, mocny serwis) nie powinien mieć problemu ze znacznie niżej notowanym Niemcem. Spróbuje jutro zagrać grubiej więc nawet taki kurs się przyda

Djokovic N. - Safin M. 1 - 1.15
Serb ma życiowy sezon. Jego forma ostatnio odbiega od formy z Australian Open ale i tak jest mocny. Rok temu zaszedł do półfinału. Novak powinien pokonać przeciętnego Marata Safaina.

Ferrero - Zverev 1 - 1.50
(Skopiuje moją poprzednią wypowiedź) Ferrero bardzo doświadczony zawodnik (oczywiście wiadomo jak każdy Hiszpan najlepszy na mączce) ale na trawie także sobie nieźle radzi pokazuje to chociażby wczorajsze zwycięstwo z Samem Querrey&#39;em. Zverev pokonał w pierwszej rundzie znacznie słabszego Alexandra Peya.

Wawrinka - Del Potro 2? - 2.00
Tego spotkania chyba za większe pieniądze nie postawie bo po prostu nie wiem co tu się może wydarzyć. Obiecujący Argentyńczyk kontra ciekawie grający Szwajcar. Może wy podsuniecie mi coś odnośnie tego spotkania.

Verdasco - Rochus 1 -1.25
Verdasco rozegrał przed Wimbledonem świetny turniej na trawie gdzie uległ dopiero w finale z Karlovicem (po ti-break&#39;u) wcześniej pokonał Cilica i Simona. Przed rokiem w Londynie dotarł do trzeciej rundy zaś jego przeciwnik odpadł już w pierwszej. Jeśli chodzi o tegoroczną formę Rochusa na trawie to także nie zachwyca. W pierwszej rundzie pokonał Sela&#39;e w trzech setach natomiast wcześniej (przed W.) przegrał z Darcisem i Gasquetem.

To tyle czekam na wasze opinie, co odradzacie, a może jakieś ciekawe spotkania których nie wypisałem?

pablo_aimar 38

pablo_aimar

Użytkownik
W meczu Wawrinki z Del Potro stawiałbym 1. Del Potro szybciej zaczal sezon na trawie od Szwajcara, zaliczył dość udany epizod w Hertogenbosch ale dlaczego tylko dość udany ? Otóż to że ogrywał samych dziadków. Oglądałem jego mecz z Clementem i jakoś nie widze jutro szans dla Argentynczyka w meczu z Staszkiem. Dużo dziecinady w jego grze, mimo świetnego serwisu często z 40-0 psuł na breaki dla Francuza. W tymsamym turnieju ograł ledwo Schuettlera 7-6 7-6 nie wspomne o 1 rundzie i pokonaniu kolejnego weterana Santoro. Wawrinka gra o wiele wiele lepiej niż Del Potro z głebi kortu i nie ustępuje mu serwisem. Do tego przeciwnik Staszka w 1 rundzie mimo że typowy clayowiec to wydawał mi sie o wiele trudniejszy niż Snobel u Del Potro. Ogólnie odradzam typów na Argentynczyka, Wawrinka dlugo przygotowywal sie indywidualnie do gry w Wimbledonie, odpuscil Halle,Hertogenbosch ... Teraz mysle ze wyjdzie mu to tylko na dobre a że jest zawodnikiem grającym ciekawy tenis również wolałbym aby jutro to on cieszyl sie z awansu.
Jutro swoje mecze powinni wygrac po w miare przyzwoitych kursach Verdasco, Ferrero, Gicquel, Seppi a także w deblach Darcis/Vliegen i Soares.Vemic.

B 0

barthezzz78

Użytkownik
bolelli-gonzalez 1 kurs 4.20 Witam ,nie wydaje mi sie aby w tym meczu byla az tak wielka różnica poziomu ,bardziej bedzie tu decydowac dyspozycja dnia,w czym upatruje szansy na niespodzianke,ostatni mecz miedzy tymi panami bardzo zaciety,a grany w tym roku:7-6,6-7,6-3 dla gonzaleza

ester 87

ester

Użytkownik
Uważałbym na Ferrera, mimo zwycięstwa w Hertogenbosch. Tam nawierzchnia jest trochę wolniejsza niż w Londynie. Andreev już ograł Hiszpana 4 razy w przeszłości, jest agresywny, mocno bije piłki, co niezbyt pasuje lubiącemu defensywę Ferrerowi. Wydaje mi się, że kurs na Davida jest tak niski, właśnie ze względu na wygrany turniej przed tygodniem, ale szanse w dzisiejszym spotkaniu są zdecydowanie bardziej wyrównane niżby to wynikało z kursów. Ferrer w pierwszej rundzie ograł młody talent z Ukrainy Stakhovskiegom ale wcale mu łatwo nie szło, musiał bronić nawet piłek setowych w pierwszej partii. Andreev też z kłopotami Vanka, myślę że jutro może nas czekać ciekawy mecz.

Jak dla mnie Ancic, Verdasco, Goznalez, Djokovic wyglądają dość pewnie. Verdasco nieźle się odnajduje na trawie, poza tym z gorszymi od siebie raczej nie przegrywa, a filigranowy Rochus nie powinien być żadną przeszkodą. Gonzo dobry mecz w pierwszej rundzie, 3:0 z groźnym w tym sezonie Gineprim, Bolelli wreszcie niezły sezon, ale jego gra na trawie jakoś mnie nie przekonuje.
O Ancicu i Djokerze nie ma za bardzo co pisać. Nole niby ma Safina, ale to już niestety nie te czasy, żeby Rosjanin mógł walczyć ze światowym numerem trzy.

Dużo ludzi stawia też na Stadlera, ale jak dla mnie faworytem jest Bellucci. Niemiec pokonał Karlovica i stąd te typy, ale to bardziej Ivo się nie popisał w pierwszej rundzie niż Simon błysnął forma. Tomas Bellucci to znakomity talent z Brazylii, mówi się o nim, że zastąpi Nadala, myślę że na trawie też może nieźle grać. Mocny serwis, mocne uderzenia, świetnie się porusza po korcie, ma sporo atutów, na pewno natomiast może go zgubić brak doświadczenia na tej nawierzchni. Ja jednak skłaniałbym się ku zwycięstwu Brazylijczyka.

Typ na Seppiego zdaje się również być dość solidny. Włoch zrobił spore postępy w tym sezonie. Jego rywal Francuz Serra niczym z kolei nas już raczej nie zaskoczy. Obaj mają podobny, mało-trawiasty styl gry, jednak w tym wszystkim Seppi wydaje się być sporo lepszy.

Aha, i Federer powinien awansować ;)

drago 108

drago

Użytkownik
Dlaczego wy stawiacie na Dancevica? Tenis zna takie przypadki, że Ci co wygrywali z b. dobrymi zawodnikami (jak teraz Dancevic wygrał z Nalbadą) i po takim spotkaniu zazwyczaj przegrywali. Ja tego spotkania nie stawiam, bo kurs na Dancevica nie warty ryzyka.

M 55

meggie1

Użytkownik
Dlaczego wy stawiacie na Dancevica? Tenis zna takie przypadki, że Ci co wygrywali z b. dobrymi zawodnikami (jak teraz Dancevic wygrał z Nalbadą) i po takim spotkaniu zazwyczaj przegrywali. Ja tego spotkania nie stawiam, bo kurs na Dancevica nie warty ryzyka.
Moze w takim razie postaw na Reynoldsa - za malą stawke - kurs powzyej 3,0. Sama to spotkanie omijam chociaz moze gdzies Bobbego dorzuce np. +2,5, bo mysle ze ugra co najmniej seta.

roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
Dancevic technicznie jest beznadziejny z konca kortu, ladnie gra jak trafia pierwszym serwisem, jak nie trafia to niewiele potrafi zrobic. Nalbandian zaliczyl wpadke to sie nagle kazdy rzuca na Franka, troche bez sensu. Reynolds tez zawodzi zdecydowanie i to moze byc naprawde bardoz slaby mecz. Kanadyjczyk to tylko pierwszy serwis, siatka, wolej dlatego mimo talentu, ladnej gry nie potrafi wejsc do scisnej czolowki. Pamietam jego final z challengera w Kanadzie gdzie meczyl sie w 3-setoym boju z cieniutki Tobiasem Clemensem, wtedy obiecalam sobie nie grac tego cieniasa jako faowryta, jedynie underdog. Moim zdaniem to sie nie nadaje do gry.

menzel 3

menzel

Użytkownik
Serra - Seppi 2 @ 1.4✅

Francuz Seppi zagra dziś z włochem Seppim. Bukmacherzy faworyzują zawodnika z Italli. Mam w tym przypadku podobne zdanie. W ostatnim czasie można zauważyć, że Seppi zaczął grać cierpliwej, a co za tym idzie znacznie lepiej. W ostatnich turniejach nazwiązał walkę z takimi jak zawodnikami jak choćby Ivo Karlovic (ugrł z nim seta, a wiadomo jak trudno przełamać chorwata), urwał także seta znakomitemu ostatnio Ernestowi Gulbisowi, poza tym wygrał z Selą, Schwankiem i w pierwszej rundzie z Kamke 3:1 (5:7, 6:3, 6:2, 6:4). Serra w pierwszej rundzie pokonał słabiutkiego na trawie Lu, tracąc także jednego seta. Poza tym francuz nie przepada za grą na trawie, jest raczej zwolennikiem clayu. W dzisiejszym meczu daję francuzowi jednego seta. Moim zdaniem pewne zwycięstwo będącego ostatnio w bardzo dobrej formie włocha.

inter 5

inter

Użytkownik
Dancevic - Reynolds 1
Dancevic jest wg mnie najpewniejszym typem tego dnia wartym grania po takim kursie (1,35).Reynolds to słaby zawodnik głównie grający w challengerach i nie sądze aby miał jakie kolwiek szanse na wygranie tego meczu zwłaszcza, że Frank wygrał bardzo pewnie w trzech setach z Nalbandianem. Frank gra jak prawdziwy &quot;szkot&quot; walcząc o każdą piłkę na boisku.

drago 108

drago

Użytkownik
dzieki ????
na początku wydawało mi się, że w drabince jest obok Fedexa ale jakoś teraz nie mogłem go odnaleźć. Wie ktoś z kim miał grać w 1 rundzie?
na bah na Lidsay jest 1,4
Monfils miał grać z Guccionem. Za niego wszedł Bozoljac.

prasa 1,3K

prasa

Forum VIP
Marin Cilic - Jarkko Nieminen 1 @ 1.50 8/10
Bardzo fajny kursik na ten mecz. Marin w tym roku na dobre zaczyna się zadomawiać w gronie zawodników z pierwszej 60, po Wimledonie zapewne awansuje jeszcze wyżej. Ale nic dziwnego, w formie znajduje się ten 20-latek bardzo dobrej. Półfinał w Nottingham, teraz dość pewne zwycięstwo z kwalifikantem Rogerem-Vasselinem. Chorwat bardzo lubi grać na grassie, zawsze jest groźny na tej nawierzchni. Atomowy sew robi swoje. Jego przeciwnik, Jarkko Nieminen, jeszcze niedawno był w wojsku, ( w Finlandii też jest to obowiązek obywatelski:p ), no i w perspektywie czasu nie wyszło mu to najlepiej. Ten sezon jest po prostu dla niego FATALNY. Fin jeszcze 2 lata temu był groźny dla każdego. Rok temu grał już tylko nieźle, natomiast teraz, za wyjatkiem 2 turniejów z początku sezonu, jest po prostu tragedia. W 2 rundzie jest tylko i wyłącznie dzięki kreczowi Odesnika. Jutro nie widzę dla niego większych szans w pojedynku z młodym Chorwatem.

PS. Przez najbliższe 2 dni mam ponownie dostęp do internetu. Jeśli nadal w działach tenisowych będzie burdel i posty w stylu &quot;co gracie&quot; lub suche typy, posypią się ostrzeżenia. I to nie tylko w ciągu tych dwóch dni tak będzie. Ludzie, ten dział ma trzymać wysoki poziom! Pomóżcie nam w tym ???? Z góry dzięki.

roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
Panowie na czwartek...

Haas - Robredo 1.58 7/10 ✅

Znakomity mecz pierwszy Hassa, jestem pod wrazeniem statystyk Niemca lecz przed &quot;W&quot; juz pokazał, że forma moze byc wysoka. Ciesze sie, ze Tommy wraca w takim stylu. Mnostwo asow, Canas odprawiony, czas na nastepnego gracza z cegly. Mysle, ze jak straci seta to bedzie zaskoczenie. 3:0 lub 3:1 nie ma innego rozwiazania, Haas lepszy duzo lepszy na grass.

Clement - Becker 2.10 2/10 ✅

Arni zawsze lubil Wimbledon, duzo sukcesow deblowych, wygrana z Llodra przeciw braciom Bryan w 2007 roku w grze podwojnej. Niezle serwuje mimo, ze nie ma nawet 180 cm wzrostu, swietnie atakuje z FH i BH oraz doskonaly wolej. Duzo plusow w grze, tylko z wiekiem forma bywa rozna. Becker slaby w tym sezonie,wygrana nad Sprzedawczykiem nic mi nie mowi pozytywnego, dobry serwis i FH, bedzie pewnie jakis TB, mało przelamań.

Troicki - Stepanek 3.80 1/10 szkoda bo bylo 7-6 7-6 2-0 dla Troickiego! ⛔

Troche przeszacowany kurs, jestem fanka talentu Troickiego, wierze w niego to dobry gracz jest w stanie sprawiac niespodzianki. Calkiem dobrze serwuje, gra plasko, raczej mocno, slabszy BH. Minusem jest brak zmian rytmu gry, duzo monotonnosc, w meczu 4 lub 5 setowym będzie ciezko. Ze Stepankiem moze powalczyc, mam ciagle w pamieci mecz Radka na RG gdzie gral beznadziejnie.

Cilic - Nieminen 1.54 3/10 ✅

Wszystko o meczu w analizie Prasy powyzej.

Jeszcze za drobne:

Melzer 1.40 ✅ + Tursunov 1.20 ✅

dubel 1.68 4/10

Melzer ma bardzo slabego rywala, Jesse Levina. Przecietny Amerykanin bardzo niski, duze zaskoczenie, ze gra w drugiej rundzie. Bede grac konsekwentnie przeciw niemu. Na dokladke, zeby nie bylo smutno Melzerowi, Dima Tursunov. Rosjanin jest specjalista od gry na trawie, powinien polknac Eatona 3:0 w godizne z minutami.

Niektore kursy zmienilam bo udalo sie zlapac wyzsze w pinnaclesports.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom