Osobiście odradzam granie na Radka Stepanka, miał dosyć długą przerwę, wrócił kilka dni temu i szybka przegrana z Chiudinellim. 1.40 to znacznie zaniżony kurs, moim zdaniem kompletnie nie do grania.
Na dzisiaj można spróbować Cilicia, który powolutku łapię formę, H2H zdecydowanie na korzyść Chorwata, ale przeważnie długie 3 setówki grają. Troicki przeciwnie, forma spada, nie gra jak jakiś czas temu, myślę, że nie będzie najłatwiej, ale Cilic powinien wygrać ten mecz.
Zastanawiam się też nad Malisse, złapał ostatnio wysoką formę, wyraźnie odpowiada mu gra na hardzie, a Berrer klapa ostatnio, odpadał już od rundy, w której zaczynał i to nie z jakimiś kozakami Greul, Seppi to nie jacyś mistrzowie. Myślę, że za ~1.40 można spróbować.
Najpewniejszy jest chyba Lu, który nie powinien mieć problemów z challengerowcem z 4 setki rankingu. Kurs ~1.15 nie powala, ale myślę, że to dosyć pewne spotkanie.
Nalba z Ferrerem, taką jaką złapał ostatnio formę Nalba powinna wystarczyć na wszystkich, ale nie wiadomo w jakiej jest Ferrer. Ostatni mecz niespełna miesiąc temu, więc wyznacznika jako takiego nie mamy. H2H wyrównany, ale ostatni mecz 2 lata temu, więc tym nie ma co się w ogóle sugerować. Krótko rzecz biorąc, w tej formie, jak dla mnie zdecydowanie Nalba.
Jak na razie starczy, później może coś jeszcze napiszę ????
E: A no i jeszcze Baghda, złapał też znakomitą formę, podobnie jak Nalba, Chardy też jako tako sobie poczyna, ale myślę, że to jeszcze nie to, żeby starczyło na Baghdatisa. Kurs 1.50 mnie zadowala.