>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

ATP Tour - Toronto, 9.08-15.08.2010

Status
Zamknięty.
czacher 5

czacher

Użytkownik
Nikolay Davydenko - Jeremy Chardy
Kurs: 2.62
Jeremy, w pierwszej rundzie, wyeliminował w trzysetowym pojedynku finalistę z ubiegłego tygodnia, M. Baghdadisa. Wczoraj wygrał, wydawałoby się, przegrany pojedynek z F. Verdasco. Drugi set 4-5 i serwis Hiszpana. 0-40, 30-40 i przełamanie. Później nieźle w tie i wygrany trzeci set do 2. Taki powrót do meczu pozostaje w pamięci i niewątpliwie sprawia, że zawodnik czuje się pewniejszy na korcie. Liczę dzisiaj na bez kompleksową i dobrą grę. Na mocny serwis i małą liczbę UE. Przeciwnik? Stary, dobry Rosjanin. Zawodnik jak najbardziej do ogrania. Ostatnie porażki z Gimeno-Traverem, Golubevem, i Chelą nie mogą być dziełem przypadku. Davydenko jest w słabej dyspozycji, męczy się i przegrywa z zawodnikami o mniejszych umiejętnościach. W związku z czym, liczę na jego porażkę. Jeśli Francuz nie wykorzysta takiej szansy i nie awansuje do ćwierćfinału, będę mocno zawiedziony.
Bet 365
Nie stawiał bym tu nikolaja na straconej pozycji, słynie z tego że mobilizuje się na duże turnieje. Pokanał w 2 rundzie dobrze dyzponowanego Foginiego. A co do wygranej Chardego z Fernado to nie było nic nadzwyczajnego, hiszpan zgubił forme z początku roku, od dawna ma problem z przebiciem się nawet do 3 rundy, przegrywał już nawet ze słabszymi zawodnikami niż Chardy

rifraf7 246

rifraf7

Użytkownik
Nadal - Anderson over 20 gemów
1,75
GB

Nadal wczoraj rozegrał swój pierwszymecz od Wimbledonu, pokonał Wawrinke 2:0, chociaż w 1 secie Szwajcar sprawił mu sporo kłopotów. Anderson to wysoki tenisista, dysponujący bardzo dobrym serwisem. Naturalnie preferuje gre na hardzie, gdzie prezentuje się bardzo solidnie, rzadko oddaje serwis. W Toronto nie miał problemów w kwalach, w 1 rudzie tez poszło łatwo z Mayerem, w 2 pokonał dopiero w 3 secie Querreya. Nadal jak wiemy preferuje gre na mączce, ale tak na prawdę na każdej nawierzchni jest niesamowity. Nie widze tutaj wielkich szans Andersona na pokonanie światowej 1, ale ze swoją solidnością w serwisie powinien trochę powalczyć, tym bardziej, że Nadal dopiero wraca po miesięcznej przerwie.

B 94

bart7890

Użytkownik
kupon #16
???? Tomas Berdych (-4 gemy) - Aleksandr Dolgopolov
ako: 1,83
stawka: 5/10
bukmacher: Sportingbet

Trzecia runda turnieju Masters Toronto, w której zmierzą się 7. rakieta świata Tomas Berdych i sklasyfikowany na 49, pozycji Aleksandr Dolgopolov. Tomas rozpoczynał turniej od drugiej rundy, w której pokonał pewnie 2-0 (6/4 6/2) Stakhovskiego, wcześniej zagrał jeszcze w Washingtonie gdzie rozprawił się z Tursunovem i Golubevem, a odpadł z dobrze dysponowanym Malisse. Myślę, że Berdych oswoił się już z nawierzchnią, którą niewątpliwie lubi, pamiętam jego znakomite występy podczas turniejów Indian Wells i Miami gdzie pokonywał takich zawodników jak Federer, Soderling, Verdasco. Właściwie to Czech radzi sobie na wszystkich nawierzchniach, jest po bardzo udanych występach na French Open i Wimbledonie, z pewnością na US Open również chciałby osiągnąć jak najlepszą lokatę! Aleksandr Dolgopolov pochodzący z Ukrainy w swojej karierze na nawierzchni typu hard grał bardzo mało i w Toronto niespodziewanie odprawił Petzschnera i Youzhnego, jednak dzisiaj Aleksandr powinien zakończyć swój udział w tym turnieju. Linia handicapu ustawiona w miarę przyzwoicie, u innych bukmacherów jest wyższa, warto zagrać.

midel 189

midel

Użytkownik
Soderling - Nalbandian typ: 1 kurs: 2,1 betsafe

Ostatnie 11 dni niewątpliwie należy do Davida Nalbandiana. Wygrał turniej w Waszyngtonie, doszedł do 3. rundy w Toronto. Gra wspaniele z głębi kortu, sytuację ustawia sobie przede wszystkim świetnym returnem, z serwisem bywa różnie - bez rewelacji. Łamał rywali jak chciał i ile razy chciał. Dzisiejszy mecz będzie jego 9 spotkaniem w przeciągu 11 dni. Niektóre mecze to były spacerki, powalczyli z Davidem jedynie Simon i Ferrer, próbował Bagieta. Trzeba zaznaczyć, że Nalbandian nie zagrał z nikim z top 10 i z nikim, kto jest obdarzony tak doskonałym serwisem jak Szwed. Soderlinga nie będzie łatwo przełamać, do tego dochodzi zmęczenie, dawka spotkań jest ogromna, a nawierzchnia niesprzejająca zawodnikom. Soderling zagrał słabo w pierwszym secie z Gulbisem, drugi można powiedzieć szczęśliwie, ale w trzecim trzymał pewnie serwis, coraz lepiej returnował. Myślę, że przyzwyczaił się już do nawierzchni (przecież musiał na niej trenować). W spotkaniach bezpośrednich ogromna przewaga Nalbandiana, ale ostatnie spotkanie odbyło się 2 lata temu, gdy Robin był zawodnikiem o 2 klasy gorszym niż obecnie. Gdyby Nalbandian był &quot;na świeżości&quot; szanse dawałbym 60-40 dla niego, jednak dzisiaj stawiam 65-35 dla Sody. Według mnie spory value na Szweda

even 2

even

Użytkownik
#midel
Hmm, zupełnie się z Tobą nie zgadzam, sam przyznałeś, że wiekszość meczów Nalbandiana w przeciągu ostatnich 2 tyg. to były spacerki, oglądałem 5 ostatnich meczów Nalbiego i muszę przyznać, że mimo krótkich chwil przestoju wyglądał jak za najlepszych czasów swego tenisa. Następna kwestia - serwis soderlinga, w meczu z Gulbisem (obejrzałem cały) istniał tylko czasem, pojedyncze asy serwisowe, większość drugiego podania. W 1 secie Soderlinga przełamał gracz który cały 1 set grał przez środek, a większość własnych podań wygrywał do 15. Gulbis przez cały mecz miał około 7 (? nie patrze w statystyki) break pointów z czego wykorzystał 1-2 ? Warto jeszcze wspomnieć o kontuzji Gulbisa, naciągnoł on sobie łydkę przez co w 3 secie praktycznie nie biegał. Nalbandian po kursie 1.8 to dla mnie tzw. peFFka.
David Nalbandian - Robin Soderling✅
Kurs: 1.80

midel 189

midel

Użytkownik
#midel

Hmm, zupełnie się z Tobą nie zgadzam, sam przyznałeś, że wiekszość meczów Nalbandiana w przeciągu ostatnich 2 tyg. to były spacerki, oglądałem 5 ostatnich meczów Nalbiego i muszę przyznać, że mimo krótkich chwil przestoju wyglądał jak za najlepszych czasów swego tenisa. Następna kwestia - serwis soderlinga, w meczu z Gulbisem (obejrzałem cały) istniał tylko czasem, pojedyncze asy serwisowe, większość drugiego podania. W 1 secie Soderlinga przełamał gracz który cały 1 set grał przez środek, a większość własnych podań wygrywał do 15. Gulbis przez cały mecz miał około 7 (? nie patrze w statystyki) break pointów z czego wykorzystał 1-2 ? Nalbandian po kursie 1.8 to dla mnie tzw. peFFka.

David Nalbandian - Robin Soderling
Kurs: 1.80
Radwańska też grała przez 2 tygodnie spacerki, a mimo to zrobiły jej się odparzenia - taki urok tej nawierzchni. Tak jak pisałem, Nalbandian grał super tenis, ale nie miał żadnego rywala potrafiacego serwować jak Szwed.

matesarninho 74

matesarninho

Użytkownik
Spotkanie: Toronto, Nalbandian D. - Soderling R.
Typ: 2:0 w setach dla Nalbandian D.
Kurs: 2,90
Bukmacher: bah
Nalbandian powraca po kontuzji w wielkim stylu, wygrał turniej w Waszyngtonie i teraz zmierza po kolejne zwycięstwo, lubi grać na twardej nawierzchni i jest w formie. Soda w tym sezonie pokazał sie z dobrej strony tylko na RG bo po za tym to bez rewelacji, jesli juz wygrywa to traci seta z przecietniakami, duzo nadrabia zagrywka ale Nalba ostatnio przełamywał i pokonywał juz wiekszych specjalistów na twardej nawierzchni z mocna zagrywka. Mysle ze tym rezem nie bedzie inaczej i Argrntynczyk zagra na swoim obecnym poziomie i spokojnie pokona Szweda.

even 2

even

Użytkownik
Radwańska też grała przez 2 tygodnie spacerki, a mimo to zrobiły jej się odparzenia - taki urok tej nawierzchni. Tak jak pisałem, Nalbandian grał super tenis, ale nie miał żadnego rywala potrafiacego serwować jak Szwed.
Odparzenia ? Zwykłe otarcia, pęcherze które w ogóle nie przeszkadzały jej w grze. W meczu z Kuznietsova po wygranym 2 secie zaczerpneła medycznej pomocy w której poprostu poluzowały Jej się bandaże i poodklejały plastry, poprosiła wyłącznie o zmiane opatrunku - nie narzekała na żaden ból w czasie gry ???? A co do serwowania to opisałem to w moim poprzednim poście.

hellraiser 636

hellraiser

Forum VIP
Djoković - Hanescu @ 1.22 ✅ 6/3 6/4
Wampir radzi sobie dobrze ale do pewnego momentu, wczoraj obniżył loty w meczu z Polanskym lecz wygrał. Djoković w tym sezonie słabe punkty to stały punkt programu to kondycja plus to lekka nowość serwis lecz jakoś z tego wychodził obronną ręką na Wimbledonie. H2H 4-0 w tym dwa krecze Hanescu i tylko jeden urwany set przez Rumuna. Lifetime H2H Victora z TOP10 jest tragiczna chyba rok temu jak sobie to liczyłem wygrał jeden mecz z graczem ze ścisłej czołówki w tym sezonie nie przypominam sobie żeby wygrał z kimś więc bilans zostaję, te dosyć wolne korty pasują Rumunowi ale nie sądzę by miał od losu taką ofertę jak rok temu z DP którą zaprzepaścił. W tym meczu podniesie loty lecz przegra na styku jak zawsze.

midel 189

midel

Użytkownik
Odparzenia ? Zwykłe otarcia, pęcherze które w ogóle nie przeszkadzały jej w grze. W meczu z Kuznietsova po wygranym 2 secie zaczerpneła medycznej pomocy w której poprostu poluzowały Jej się bandaże i poodklejały plastry, poprosiła wyłącznie o zmiane opatrunku - nie narzekała na żaden ból w czasie gry ???? A co do serwowania to opisałem to w moim poprzednim poście.
Czy gdzieś napisałem, że jej to strasznie przeszkadzało ? Dałem tylko przykład na to, że twarda nawierzchnia nie służy zdrowiu zawodników, a szczególnie ich stopom.

christopher48 2K

christopher48

Forum VIP
Tomas Berdych - Oleksandr Dolgopolov Jr.
Typ: Oleksandr Dolgopolov Jr. +5 gemów; @ 1,800
PinnacleSports

Dla BERDII Berdycha tegoroczne szlemy parysko-londyński były najprawdopodniej przełomem w karierze. Wskoczył do pierwszej dyszki rankingu, ma ogromne szanse na turniej Masters. Teraz powinien pokazać klasę na północnoamerykańskim hardzie. W pierwszych rundach Berdych grał dobrze. Jeśli chodzi o Dolgopolova to tutaj w Toronto pokazuje ogromną wolę walki, szczególnie w meczu z Jużnym. Liczę, że takze w tym meczu Oleksandr powalczy na tyle, że pokryje handicap +5 gemów.

aiko 0

aiko

Użytkownik
nalbandian - soderling
Wg. mnie bardzo niepewny mecz zeby grac na Nalbiego. W meczu z ferrerem widac bylo ze czasami ma wyrazne problemy z koncentracja a byl to trudny mecz(chodzi mi o mase glupich bledow prowadzacych do złamania nalbiego), w spotkaniu z tak serwujacym szwedem nie wiem czy te problemy nie zdominuja nalbandiana do stopnia porazki.

artur_90 0

artur_90

Użytkownik
Nie stawiał bym tu nikolaja na straconej pozycji, słynie z tego że mobilizuje się na duże turnieje. Pokanał w 2 rundzie dobrze dyzponowanego Foginiego. A co do wygranej Chardego z Fernado to nie było nic nadzwyczajnego, hiszpan zgubił forme z początku roku, od dawna ma problem z przebiciem się nawet do 3 rundy, przegrywał już nawet ze słabszymi zawodnikami niż Chardy
Zgadzam się co do Hiszpana. To prawda, że przegrywał i winą jest tu głównie jego słaba głowa. Ale Chardy pokazał kilka ładnych zagrań w tym pojedynku, tak samo, jak w pierwszej rundzie. Gdyby Rosjanin prezentował poziom z końcówki ubiegłego sezonu, to o wynik byłbym spokojny. Jednak od turnieju w Dubaju nie ujrzeliśmy go w trzeciej rundzie. A przypomnę, że turniej ten odbył się w lutym. Do tego doszły kontuzje, opuszczona cześć sezonu na mączce ( włącznie z RG ) oraz porażki z zawodnikami, o których wspomniałem ( + Daniel Brands i Benjamin Becker). Kurs 1.44? Bez sensu. Dużo lepiej jest spróbować Francuza po 2.62. Szanse oceniam 60% do 40% na jego korzyść. C&#39;mon Jeremy!

coolmen7 8,8K

coolmen7

Użytkownik
Co do meczu Davydenko - Chardy nie wzięliście pod uwagę tego że Francuz w ciągu 2 dni ma rozegrane 6 setów, i w nogach już 5,5 godziny. Wiadomo to zawodowiec ale takie zmęczenie już odczuje, tym bardziej że swój mecz z Verdasco skończył o 1 w nocy naszego czasu, a dziś będzie grał ok. 19 godziny, to jest zaledwie 18 godzin przerwy. Według mnie to się odbije, z resztą gdzie jak nie na Hard ma Davydenko zacząć wracać do lepszej formy. Kurs zbyt niski by grać, ale na pewno też nie opłaca się gra na Francuza

artur_90 0

artur_90

Użytkownik
Przerwa rzeczywiście do długich nie należy. Pamiętajmy, jednak, że Francuz ma dopiero 23 lata, a ostatni turniej rozegrał blisko dwa tygodnie temu. Czy będzie to czynnik decydujący? Zobaczymy. Ja liczę głównie na mocną głowę Jeremy&#39;ego po ostatnich dwóch spotkaniach.

B 2K

borek149

Użytkownik
Spotkanie : Davydenko, Nikolay - Chardy, Jeremy 3:6, 2:6 ✅✅✅
Typ : DW 0-2
Kurs : 5,0
Buk : Betsafe

Analiza​

Spotkanie 3 rundy turnieju ATP w Toronto. Pojedynek Rosjanina Nikolay Davydenko rozstawionego w turnieju z nr 6, z Francuzem Jeremy Chardy. Faworytem bukmacherów jest Rosjanin, ja natomiast więcej szans na zwycięstwo daję Francuzowi. Z bardzo prostej przyczyny Nikolay nie przypomina ani troszkę zawodnika choćby z początku roku, ostatnie jego wojaże kończą się na pierwszej bądź drugiej rundzie, także już dzisiejsze spotkanie, które rozgrywane jest w trzeciej rundzie jest najlepszym osiągnięciem Rosjanina od początku roku. W Toronto Davydenko pierwszą rundę miał wolną z racji rozstawienia, natomiast w drugiej pokonał Włocha Fogniniego 7-5 6-1. Chardy miał już dużo cięższe przeprawy. W pierwszej rundzie pokonał będącoego w bardzo dobrej formie Baghdatisa 7-5 2-6 7-6, a w kolejnej rundzie musiał ponownie zmierzyć się z bardzo wymagającym przeciwnikiem, mianowicie z Verdasco, którego także pokonał w 3 setach. Chardy dysponuję bardzo dobrym serwisem w tych dwóch do tej pory rozegranych spotkaniach w Toronto zaserwował już 27 asów, jeśli tylko utrzyma swoją dyspozycję serwisową Rosjanin nie będzie miał zbyt dużo okazji do przełamania. Stawiam na łatwe 2-0 dla Chardego.

christopher48 2K

christopher48

Forum VIP
Spotkanie: Rafael Nadal - Kevin Anderson
Typ: Kevin Anderson +4,5 gemów
Kurs: 2,110
Buk: PinnacleSports
Analiza: 1/8 finału turnieju w Toronto. Nadal jak na razie rozegrał jeden mecz w Toronto i pokonał (nie bez kłopotów w pierwszym secie) Wawrinkę 7:6 6:3. Anderson przeszedł tutaj kwalifikacje, a w turnieju głównym wygrał z L.Mayerem oraz z niezłym na hardzie Querreyem. Anderson spisuje się przyzwoicie w tegorocznej serii turniejów na północnoamerykańskim hardzie. Dysponuje on dobrym serwisem. Liczę, że także w tym meczu Kevin będzie świetnie serwował i pokryje handicap +4,5 gemów.

kasztaneiro 362

kasztaneiro

Użytkownik
Nadal już miał bankowo 6-4 w drugim secie i pokrył by under 20,5, ale oczywiście musiał się dać złamać...
A co do Andersona to zdolny chłopak, znakomity serwis, jak wczoraj zobaczyłem to naprawdę się zdziwiłem, 2 asy w pierwszym gemie od razu na start. Później zaczęły nie wchodzić pierwsze podania i w wymianie było widać pewną różnicę, ale jak na prawie setnego gracz w rankingu to gra znakomicie i wróżę mu przyszłość.

A 709

arkadiuszch

Użytkownik
Nalbandian - Murray 1.727
Teraz krótka analiza. Dlaczego własnie David? Wiem, wiem, że jest zmeczony etc, jednak on nigdy nie odpuszcza. Wczoraj było to najlepiej widać. Po przegranym pierwszym secie z Soda (frajersko, bo inaczej tego nie można nazwać) podniósł się i wygrał kolejne 2 sety. Wiele na jego miejscu pomyslało by &quot;etam, odpoczne sobie. Przeciez US Open jeszcze przed nami, a ja już przeszło 10 dni gram prawie pod rzad&quot; (Oczywiście nie mówie tu o pewnym Rosku ???? ). David to przede wszystkim bardzo dobre wymiany. A jeżeli już mu serwis siedzi, to jest nie do zatrzymania. Liczę na to, że po tej kontuzji powróci na miejsce, które mu się należy (TOP 5). Murray wczoraj męczył się z Monfilisem. Więc również w nogach ma 3 sety wczorajsze i w dodatku grał dopiero o 20:30. W dubelku z Marion +1.5 wygląda ciekawie jak dla mnie.

wuuja 2

wuuja

Użytkownik
Andy Murray vs. David Nalbandian
Kolejny przeciwnik z najwyższej półki dla Nalbandiana, który wczoraj idealnie trafił w słabości Soderlinga, poza tym Szwedowi nie wchodził serwis, był za bardzo sfrustrowany własną grą i poległ, po bardzo dobrym pierwszym secie. Murray jest przede wszystkim lepszy w defensywie i Nalbandian może mieć problemy ze skończeniem Szkota. We wczorajszym spotkaniu z Monfilsem Andy zagrał średnio, ale sugerowanie się formą z poprzedniego meczu w jego przypadku to głupota. Jeśli idzie mu zbyt łatwo, to potrafi stracić koncentrację i łatwo oddać kilka gemów, czy nawet... seta do zera, jak wczoraj. Serwis Murraya jest o wiele bardziej urozmaicony niż Szweda, a to może zgubić świetnie returnującego Davida. Soda po prostu nie był wczoraj w dobrej dyspozycji i Nalbandian począwszy od 2. seta skrzętnie to wykorzystał przyspieszając tempo gry, rozrzucając Szweda po korcie i zmuszając go do biegania i defensywy, a to wszystko jest piętą achillesową Robina. Na Murraya to nie zadziała. Przewaga fizyczna również po stronie Andy`ego.
Typ: Andy Murray to win @2.24

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom