????Millman John -
Zemlja Grega 1.4 bet365
0-2
Dziwi mnie, że nikt nie napisał nic o tym meczu. To jedno z pewniejszych spotkań dzisiaj. Z kilku powodów. Grega jest od Johna o wiele lepszym zawodnikiem. Pokazuje to ranking, ale nie tylko, John - 128, Grega - 53. Jednak jak wiadomo to nie ranking gra. Kolejny argument to gra tych zawodników na mączce. Australijczyk czuje się najlepiej na hardzie - 120/65, mączka to jednak nie jego ulubiona nawierzchnia - 55/38, wprost przeciwnie do Grega. On preferuje grę na mączce - 203/128. Kolejny argument to forma obu panów. Na ostatnie 10 meczy Jonh przegrywał z takimi zawodnikami jak Chiudinelli, Wang, Kosakowski, natomiast Grega z Andujar, Anderson, Cilic, Federer, Simon. Jak widać Słoweniec przegrywał tylko z najlepszymi, dlatego dziś nie powinien mieć żadnych problemów z Australijczykiem. Ostatniego argumentu nie jestem pewien, ale napisze. Jeden z użytkowników wczoraj podał, że jak Kubot wygra to Stahovsky puści mecz Milmanowi, bo będzie miał pewny awans jako LL. Tak się stało, więc Milmana dziś nie powinno być gdyby Stakhovsky grał na poważnie.
Jeśli typ się spodoba ł, skorzystałeś - kliknij dzięki,dla Cieb ie to t ak nie wiele, a dla mnie tak dużo znaczy .
????Mayer Florian - Kubot Łu kasz
1 .36 bet365
2-1
O tym meczu pisa li już inni użytkownicy, ale i ja dodam swoje 3 grosze. Dziwi mnie to , że kto ś pisze że Niemie c m oże odpuści ć . Może i by mógł, ale nie tutaj nie w Monachium. Jak wiadomo Ni emcy graj ą n a swojej ziemi , o wiele lepiej niż za grani cą. Po za tym wszystko przemawia za Niemcem. Rank ing : Niemiec - 27, Polak - 100. Obaj się czują dobrze na mączce , jednak Niemie c troszkę lepiej. W bezpośrednich pojedynkach 2-0 dla Niemca. Oba spot kania wygrał wła śnie na m ączce , na tej nawierzchni co graj ą dzi ś no i oba po 2 -0. Forma na ostatnie 10 spo tkań też przemawia za Niemcem przegrał on z Garcia Lopez, Dimitrov, Zemlja, Berdy ch , natomiast Polak z Bachinger, De Voest, Querrey, Paire , Odesnik , Russel. Jedna rzecz co przemawia by nie gr ać na Niemca to , że jest to zawodnik strasznie chimeryczn y. Jednak gra u siebie i motywacji nie powinno zabraknąć . Jeśli typ się spodoba ł, skorzystałeś - kliknij dzięki,dla Cieb ie to t ak nie wiele, a dla mnie tak dużo znaczy .
Double @ 1.9