mad3rs
Użytkownik
Turniej: ATP Oerias
Spotkanie: Hanescu V. v Paire B.
Typ: Paire B.
Kurs: 1.83
Bukmacher: William Hill
Stawka: 4/10
Analiza:
v
R16 turnieju w Portugalskim Oerias, typuję tutaj zwycięstwo wyżej rozstawionego Francuza, który od 20 marca przegrał tylko trzy spotkania. Pierwsze w Casablance z późniejszym tryumfatorem Tommym Robredo. Następnie z zdecydowanie lepszym Gasquet. Kolejna porażka przyszła w Barcelonie, również z późniejszym zwycięzcą Rafaelem Nadalem. Hanescu również nieźle sobie radzi w tym sezonie ale jak dla mnie to nie jest ten poziom. Głupia porażka z Mayerem w Bukareszcie utwierdziła mnie w tym przekonaniu. Jedyne co dla mnie może przemawiać w tym meczu za Rumunem, to fakt, że wygrywał oba bezpośrednie pojedynki z Paire, które odbywały się w 2011 roku. Paire zaskakuje w ostatnich dniach regularnością co w jego przypadku nie zawsze działało dobrze. W meczu z Nadalem, w pierwszym secie zdołał doprowadzić do tie-breaka, co łatwym zadaniem na pewno nie jest. Bolączką może być problem z utrzymaniem serwisu. Wczoraj w meczu z Sijslingiem został przełamany aż trzy razy! Udało się jednak wygrać Francuzowi w dwóch setach. Hanescu wygrał dziś z zawodnikiem, który bierze (brał) udział w turnieju dzięki dzikiej karcie. Rui Machado, zajmujący 330 miejsce w rankingu ATP, zagrał niezłe spotkanie. Przegrał 6-4 6-4 co na pewno złym wynikiem nie jest. Paire wszedł w rytm meczowy, gra bardzo dobrze na mączce, od kilku tygodni przegrywa tylko z zdecydowanie lepszymi od siebie. Hanescu to jest zawodnik, któremu do czołówki dużo brakuje i nigdy się to już nie zmieni.
Spotkanie: Hanescu V. v Paire B.
Typ: Paire B.
Kurs: 1.83
Bukmacher: William Hill
Stawka: 4/10
Analiza: