lysy-16140
Użytkownik
z tą fantastyczną grą Dodiga to bym nie przesadzał, fakt zagrał bardzo solidnie, pewny serwis, a co najważniejsze bardzo dobrze w wymianach na końcowej linii mało błędów i ukraińska dziewczynka nie podołała. Co do Haasa to Florek Mayer pod formą od dłuższego czasu więc innego wyniku się spodziewać nie można było. Ivan odpuścił Madryt więc coś w tym jest. Dla mnie jutro 3 sety. Wydaję mi się, że żaden z nich nie ma takiej przewagi, żeby wygrać w 2 setach. Chimeryczny Gulbis potrafił ugrać seta to dlaczego Dodig miałby tego nie zrobić, który gra tu bardzo solidnie i nie popełnia głupich błędów? a może nawet pokusi się o zwycięstwo kto wie????? Haas Tommy v Dodig Ivan,
4.00 Sportingbet
Półfinał turnieju w Monachium, gdzie mamy wiele niespodzianek. Ivan Dodig jest jedną z nich. Zaznaczam od razu, że nie widziałem dzisiejszego meczu Haasa, jednak po wyniku można stwierdzić, że grał bardzo dobrze. Oglądałem dziś mecz Dodiga z Dolgopolovem, gdzie Chorwat grał fantastycznie. Serwis pomagał w wielu momentach, był kluczowym argumentem w grze Ivana. Bez bicia przyznaję, że Dolgopolov pomógł dużą ilością błędów, jednak zasługi Dodiga są duże. Statystyki były przeze mnie przytaczane przy okazji wcześniejszego meczu z Aleksandrem. Tenisiści spotkali się raz w całej karierze, dokładnie w tym roku w Delray Beach. Był to ćwierćfinał tego turnieju. Po trzy setowym meczu wygrał Tommy, jednak tamtejsza forma Ivana była zdecydowanie słabsza niż ta, którą osiągnął w tym tygodniu. Tommy ten sezon ma bardzo dobry, bilans 17/9 - w tym roku finał w San Jose, półfinały w Delray Beach, Miami i Monachium. Można powiedzieć, że Niemiec na stałe mieszkający w Stanach Zjednoczonych przechodzi drugi renesans. Sam gram jutro również bardziej bezpieczniejszy typ na +1.5 sets dla Dodiga, za pewnę sytuacja się powtórzy i jutro rano znów kursy będą niższe tak więc polecam już dziś skorzystać!v
e; Gram oba typy?
jak ktoś oglądał Seppiego z Robredo to byłym wdzięczny za krótki opis spotkania, bo kursy z Ferrerem przesadzone i można by się chyba pokusić o jakieś hc w stronę Włocha