qbali
Forum VIP
"Gulbis to zdecydowanie lepszy tenisita niz przebijak Monaco" ??? Chyba sobie jaja robisz... Gulbis owszem jest utalentowany, ale nigdy raczej nie będzie w TOP20 ze względu na zjebaną psychę. Monaco przebijak ??? Wolne żarty...Ernests Gulbis-Juan Monaco Typ 1 Pinnacle 1,85
Zdecydowanie nie zgadzam się z typem na Monaco.Niby nawierzchnia jest mega wolna ale Gulbis to zdecydowanie lepszy tenisita niz przebijak Monaco i na cegle grać potrafi. Niby w jakim aspekcie gry Juan jest lepszy? Serwis jak Radwańska,dużo niewymuszonych błędów,backhand i forhend zdecydowanie po stronie Łotysza,większy wachlarz zagrań po stronie Ernesta, gdyby dzisiaj Klizan nie podłamał się psychicznie to byłoby po Monaco,jedyne czego się obawiam to psychika Łotysza, ciągłe przebijanie Monaco może zdeprymować Ernestsa i może popełniać niewymuszone błędy, jednak dzisiaj Isner robił to samo(poza serwisem) i jakoś mu nie pomogło w wygranej, więcej argumentów sportowych po stronie Ernesta i polecam granie na niego.
" Niby w jakim aspekcie gry Juan jest lepszy?" a choćby pod kątem psychicznym Monaco jest znacznie lepszy, nie uważam też że forhand Monaco jest słabszy od forhandu Gulbisa. Jeżeli chodzi o niewymuszone błędy to też myślę, że GULBIS popełnia ich znacznie więcej niż solidny Monaco.
Isner przegrał z Gulbisem bo ledwo chodził w drugim secie po korcie i brał medicala. Jakby nie był padniety po ostatnim turnieju to już byłsmy Gulbisa nie oglądali w tym turnieju... Monaco jest zdesperowany, waleczny i w coraz lepszej formie, więc moim zdaniem spore szanse są na WIN TODAY.
Podsumowując, powyższa cytowana analiza napisana bardzo pod typ i wg mnie kilka informacji mija się z prawdą.
Ja gram na Monaco:
???? E. Gulbis vs J. Monaco dla Mecz. WYNIK 06 63 36
KURS: 2.180
Stawka: 75 | Zysk: 88.50 PLN
PinnacleSports