majestro
Użytkownik
Gdzie ty znalazłeś taki niski kurs. Wszędzie powyżej 1.50. W betway 1.60, także po 1.44 nie grajcie. Ale sam typ oczywiście popieram. Raonic jak tylko zagra na poważnie to powinien na luzie wygrać.M.Raonic - J.Benneteau @1.44 bet365
Nie wiem co za amator wystawił ten kurs ale cóż trzeba korzystać póki jest. Oczywiście Raonic dużo traci na cegle ale nie na tyle aby nie pokonać będącego w fatalnej formie francuza który zresztą także za cegłą nie przepada.
Jeśli ktoś chce jakiś wyższy kurs to niech sobie zagra Robina Haasa też nad nim myślałem ale ostatecznie odpuszczam.
Typ na Haase po 1.80 też oczywiście popieram, bo nie wiem jak tak dobry tenisista mógłby przegrać z takim zerem jak Roger-Vasselin.
Simona po takim kursie to bym nigdy w życiu nie zagrał. Przecież on gra Katastrofalnie, przez duże K. Dno, dno i jeszcze raz dno. Gdyby Bautista były w formie z końcówki ubiegłego sezonu lub choćby z początku tego, to bym ostro wciskał na niego, a tak to postoje z boku.Roberto Bautista Agut - Giles Simon 2 1.22 Bwin Idealny typ do mojego tripelka Hiszpan ostatnio w tragicznej formie przegrywa wszystko jak leci w dodatku czasami kreczuje w starciu z drugim przebijaczem Atp ( zaraz po David Ferrer) nie daje mu większych szans H2H 2-0 dla Simona wszystko w dwóch setach typ gram dlatego że idealnie pasuje mi do tripelka Set Vinci Paire i właśnie Simon ci którzy dobrali inny mecz mogą to odpuścić
A największą promocją 1 rundy jest oczywiście Anderson po 1.80, który powinien zdemolować Janowicz, ale o tym meczu to jeszcze później napiszę jak będę miał czas.
//
No offence, ale po 1.44 nie wart, gdy gdzie indziej masz wyżej. W betway jest 1.60, więc różnica 0.16 dość wyraźna. Pokazując na liczbach. Po stawce 100 zł równica wygranej to 16 zł, przy stawce 1000 zł różnica to 160 zł. Przy stawce 10000 równica wygranej to 1600 zł. I tak dalej. Jeśli dalej cię nie przekonałem, to spójrzmy na to inaczej. Gdzieś masz dostępny kurs 1.44, a w swoim bet365 masz o 0.16 mniej czyli 1.28. Czy to 1.28 ciągle grałbyś ten mecz? Chyba nie? A przecież to taka malutka różnica 0.16.Grajcie grajcie po 1.44 bo warto. A kurs znalazłem w Bet365 co jest napisane grubym drugiem ehh... Teraz jest max 1.55 w bukach więc znowu aż taki ten kurs niski nie ma
Także nie upierajmy się przy swoim jak nie mamy racji.
Pozdrawiam