abraxas
Forum VIP
W tym przypadku twoim impulsem jest granie na Japońca. Nie ma żadnych argumentów za wygraną Keia. Ferrer ustępował w Maimi w poprzednich latach takim gigantowm jak djoko czy Nadal. Więc nie sądzę aby tutaj dał się pokonać zawodnikowi z Japonii szczególnie, że grali ze sobą 2 miechy temu i Ferrer szybko go rozjechał. Dzisiaj będzie podobnie, kilka świetnych obron walczaka Ferrera i Keio odejdą chęci do gry.David Ferrer - Kei Nishikori
Typ: 2
Kurs: 4,10 BetFair
Ostatnio jak się spotkali (AO 2013) to był jeszcze wyższy kurs na Nishikoriego, też grałem na niego i zagrał fatalnie (najgorszy jego mecz, jaki widziałem), powiedziałem sobie, że więcej mu nie zaufam, ale wszyscy wiemy jak to się w bukmacherce zmienia i nie ma co podlegać impulsom. Forma Japońca jednak znacznie urosła (po drodze wygrał turniej w Memphis bez straty seta) i w Miami gra bardzo fajnie, pewnie wygrywa, nie popełnia tak wielu błędów. Martwi przegrana w Indian Wells z Berlocq-iem, ale i tak po takim kursie poświęcę parę groszy na ten zakład. Ferrer mnie aż tak nie przekonuje w tym momencie i wkurzył mnie stylem, w jakim przegrał z Nadalem niedawno, także życzę mu dziś wtopy.
Porażka w IW Ferrera to nic szczególnego wystarczy spojrzeć na statystyki i już widać, że ten turniej nie leży (lub go odpuszcza nie wiem) Ferrerowi i odpada w początkowych fazach turnieju.
Rozumie, że szukasz niespodzianek ale czy wtym meczu do niej dojdzie? Szczerze wątpię.
Ferrer - Nishikori @1,3 Pinnacle