>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

ATP Tour - Indian Wells, 10-20.03.2011

Status
Zamknięty.
phillips 1,5K

phillips

Użytkownik
Bopanna/Qureshi - Djokovic/Troicki @ 2,18 ✅
Super gra Djoko w singlu przeciw Troickiemu może się odbić na ich dyspozycji deblowej. Viktor wyglądał na załamanego tak wysoką porażką i może się nie podnieść w czasie meczu z IndoPakiem, który pokazał, że jest w dobrej formie.
Roddick - Gasquet @ 1,36 ⛔
ARod gra świetnie, Rysiek też nieźle. Myślę, ze zadecyduje serwis, który jak wiadomo dostarcza Amerykaninowi multum punktów. Gasquet od czasu do czasu miewa z tym problemy.

M 28

mitch

Użytkownik
Muszę przyznać, że turniej w Indian Wells, pod względem zbliżających się meczy - układa się znakomicie. Przynajmniej dla mnie.
Nadal - Karlovic
Djokovic - Gasquet
Federer - Wawrinka
Robredo - Del Potro
Uwagę moją zwraca ostatnie spotkanie. W betsafe póki co 6,21 na Robredo, co uważam za grubą przesadę. Del Potro wraca do formy, ale wydaje mi się, że to jeszcze nie to, a Robredo prezentuje się bardzo solidnie w tym turnieju. Kurs jest naprawdę przesadzony. Moim zdaniem coś w okolicach 4,00 na Hiszpana byłoby znacznie bliższe prawdy. Stawiam szybko na Robredo, bo czuję, że kursy mogą zacząć spadać...
Oczywiście, że mimo tego uważam, że argentyńczyk jest faworytem, ale widze tutaj spoty value.
Tommy Robredo - J.M.Del Potro 6,21 (betsafe)

phillips 1,5K

phillips

Użytkownik
Bopanna/Qureshi - Dolgopolov/Malisse @ 1,65 ⛔
Xman i Dolgopolov szaleją w tym turnieju. Ograli już Boba i Mike Bryanów, braci Murray, Berdycha i Tipsarevicia. Wszystkie te mecze wygrali po super tie-breaku. IndoPak jak na razie bez straty seta, dziwny mecz z Bhupathi/Paes i bardzo dobry z Troickim i Djokoviciem wygrali dość spokojnie. Wygląda na to, że wrócili do formy zbliżonej do tej z US Open 2010, w którym to doszli aż do finału. Stawiam na Rohana i Aisama.
Federer/Wawrinka - Knowles/Mertinak @ 1,36
Szwajcarzy są w tej chwili faworytami do wygrana IW, przynajmniej w mojej opinii. Mieli moment słabszej gry z Benneteau/Gasquet, ale Francuzi to rywal z wysokiej półki. Nieco niżej stawiam Knowlesa i Mertinaka, którzy grają bardzo w kratkę.
Hop Schweiz! Allez la Suisse!

widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
Del Potro J.M. - Robredo T +4,5 1,90
Tutaj krórko, świetne handi, super kurs biorę i to grubo ???? Nie mam wątpliwości, iż to bedzie wyrównany mecz. Może dwa sety jakiś TB i wtedy handi wchodzi na luuuzie. Robredo trzyma poziom na hardzie i na kortach ziemnych. Del Potro w tym turnieju nie pokazał nic wielkiego. Poza Stapenkiem który nie grał do końca zdrowy męczył się z każdym rywalem, TB, przełamania itp. Dzisiaj będzie podobny scenariusz, vamos Robredo.

andre-agassi 596

andre-agassi

Użytkownik
Mam tylko nadzieję, że wszyscy stawiający dzisiaj na Boredo lub handicapy gemowe w jego kierunku są świadomi, że wczoraj doznał on urazu, który może spowodować krecz w trakcie gry, jeśli w ogóle wyjdzie na kort.
A więc jeśli na Robredo, to tylko w bukach, które dają zwroty za krecz.

phillips 1,5K

phillips

Użytkownik
Del Potro - Robredo (+5) @ 2,19
Widzu, ze wszystkim się zgadzam, tylko spójrz jakich Tommy miał rywali. Kolejno: przeciętnego Zvereva, słabego Younga i pokracznego Querrey&#39;a. JMDP ograł (bez straty seta!) Stepanka, Dolgopolova i będącego w świetnej formie Kohlschreibera. Stracił seta z trudnym rywalem jakim jest Ljubicic. Robredo brał wczoraj medicala, także ze zdrowiem za wspaniale nie jest. Kurs może i kusi żeby zagrać na Hiszpana, ale ja jestem przekonany co do szybkiej wygranej Argentyńczyka.

4 96

46ckm

Użytkownik
Del Potro J.M. - Robredo T +4,5 1,90
Tutaj krórko, świetne handi, super kurs biorę i to grubo ???? Nie mam wątpliwości, iż to bedzie wyrównany mecz. Może dwa sety jakiś TB i wtedy handi wchodzi na luuuzie. Robredo trzyma poziom na hardzie i na kortach ziemnych. Del Potro w tym turnieju nie pokazał nic wielkiego. Poza Stapenkiem który nie grał do końca zdrowy męczył się z każdym rywalem, TB, przełamania itp. Dzisiaj będzie podobny scenariusz, vamos Robredo.
mie wiem czy wiesz ale robredo nabawił się wczoraj dosyć poważnej kontuzji nadgarstka 2 set meczu z Querreyem grał z grymasem na twarzy medicala brał. Piłki przebijał tylko na drugą strone a że jankes cipa bił po autach i siatach to boredo wygrał ale dzisiaj to już go nie widze w meczu z Del Po. Jeśli robredo w ogóle wyjdzie na ten mecz na kort

M 28

mitch

Użytkownik
Jestem nieco zawiedziony kursem na Wawrinke w Betsafe. W tej chwili jest 3,99, może trzeba było grać wczoraj... Chociaż nie wiem jaki był nawet.
Dlaczego? Liczyłem tutaj na ok 4,5. Wtedy bym grał od razu. 3,99 to trochę mało zważywszy na to, że może być powtórka z Aussie Open. Z drugiej strony, Federer nigdy nie mobilizował się na mastersy tak jak na turnieje wielkiego szlema.
W tym turnieju Roger prezentuje sie nieźle, ale miał słabych przeciwników. Co by było gdyby grał z Davydenką, Cilic a potem Berdychem? Być może byłby poza turniejem... Wawrinka nie jest. Ciężko się zdecydować, 3,99 to trochę mało, ale być może spróbuję.

unique- 32

unique-

Użytkownik
Jestem nieco zawiedziony kursem na Wawrinke w Betsafe. W tej chwili jest 3,99, może trzeba było grać wczoraj... Chociaż nie wiem jaki był nawet.
Dlaczego? Liczyłem tutaj na ok 4,5. Wtedy bym grał od razu. 3,99 to trochę mało zważywszy na to, że może być powtórka z Aussie Open. Z drugiej strony, Federer nigdy nie mobilizował się na mastersy tak jak na turnieje wielkiego szlema.
W tym turnieju Roger prezentuje sie nieźle, ale miał słabych przeciwników. Co by było gdyby grał z Davydenką, Cilic a potem Berdychem? Być może byłby poza turniejem... Wawrinka nie jest. Ciężko się zdecydować, 3,99 to trochę mało, ale być może spróbuję.
Mitch pomyliles sie w tym zdaniu czy cos jest tu nie halo? Nie powiesz mi, ze Federer gra &quot;swoje&quot; tylko na GSach? Wychodzi na to, ze na Mastersach gra sobie od niechcenia i wszystkie tytuly zdobyl hmmm od tak? Troche dziwne spostrzezenie no ale kazdy ma prawo do swojego zdania... ????
Fajnie zapowiada sie mecz Nadal - Potro. Nadal zaczyna grac swoje, Potro wraca po kontuzji i jak na razie trzyma sie dobrze. Handi gemowe na Potro jak najbardziej do pobrania (nie liczylbym na liczne przelamania z jakiejkolwiek strony). Nie widzialem spotkania Rafalka z Ivo- ktos stresci?

M 28

mitch

Użytkownik
Ale przecież ja nie napisałem, że Federer gra słabo w Mastersach ????
Jakoś ciężko mi sobie wyobrazić wygraną Wawrinki z rogerem na wielkim szlemie. Natomiast w Mastersie? Jest to możliwe. A nawet już raz miało miejsce.
Ja nie pisze, że Wawrinka to wygra. Nie wiem tego. Nikt tego nie wie... Ja tylko szacując szansę obu zawodników na tego typu turnuieju, zastanawiam się czy warto zagrać na stanislasa.
Edit: Federer ma ogólną obniżkę formy. Po świetnej końcówce zeszłego sezonu.
W tym roku wygrał Doha, później nienajgorsza gra na AO, ale w Dubaiu grał już słabiej. Nie chodzi mi tylko o bardzo kiepski w jego wykonaniu finał. W półfinale grał z Gasquetem i pamiętam, że francuz serwował po seta w II partii. Oczywiście - jak to z ryskiem bywa, nie udało się.
W tym turnieju gra póki co okej, ale przeciwnicy są tacy sobie. Wawrinka miał każdego rywala cięższego.

mucios88 197

mucios88

Użytkownik
Djokovic, N v Gasquet, R
Nole w wyśmienitej formie, odprawia wszystkich z kwitkiem wręcz ośmieszając rywali. Można się pokusić o twierdzenie że rozgrywa sezon życia (początek jego przynajmniej). W 3 pojedynkach które toczył w IW stracił jedynie 6 gemów wygrywając ich 36. Miażdżąca przewaga. Widać że kort mu leży. Moje typy na ten mecz:
Nole (-5 gemów) @ 1,75 Betsafe ✅✅✅
Nole - under 12,5 gema @ 1,727 Sportingbet ✅✅✅
Under 20 gemów @ 1,85 Betsafe ✅✅✅

M 28

mitch

Użytkownik
Djokovic faktycznie demoluje rywali, ale to będzie pierwszy trudny test. Gasquet gra naprawdę dobrze w tym turnieju. Ogranie Roddicka 2-0 to jest bardzo dobry wynik.
Djokovic najpierw pogromil Gulbisa, ten mecz widziałem no i gulbis grał tragicznie.
Meczu z Troickim nie widziałem. Dlatego ciężko w sumie brać na poważnie moje osądy ????
Novak to raczej na pewno wygra. Ale handi bym się juz trochę bał.

damianho91 82

damianho91

Użytkownik
Gasquet akurat bardzo pasuje Novakowi, tez czuje maly pogromik i mysle ze Troicki byl bardziej wymagajacym rywalem od Rycha; ostatni ich mecz gdy Djoker nie byl w tak wysmienitej formie skonczyl sie szybkim 6-1 6-1

prof 62,1K

prof

Użytkownik
vs

Richard Gasquet - Novak Djokovic (H2H 1-4)
Typ: Richard Gasquet @ 9.00 Sportingbet

Dzisiaj mysle ze jest to wlasnie ten dzien ta szansa aby sporo zarobic na tenisie a dokladniej na porazce Djokovica. Tak wietrze tutaj niespodzianke! Novak Djokovic w tym sezonie prezentuje sie znakomicie , 18/0 wzielo sie z 3 wygranych turniejow pokolei Hopman Cup , Australian Open , Dubai + 3 pierwsze rundy w Indian Wells gdzie rozgromil Golubeva , Gulbisa i Troickiego. Trzeba jednak pamietac ze to tez tylko czlowiek i napewno w koncu przytrafi mu sie porazka. Turnieje w ktorych grywa zawsze sa mocno obsadzone i napewno jest wielu zawodnikow ktorzy moga pokusic sie o zwycestwo nad Serbem. Kolejnym kandytatem jest Rysiek ktory od Dubaju prezentuje sie naprawde dobrze. W IW w 1 rundzie pokonal Cuevasa 75 63 w 2 Rundzie Jurgena Melzera 61 63 a ostatnio pokonal swietnego Andiego Roddicka ktory przeciez na kortach twardych zawsze jest ciezkim rywalem dla kazdego (Dla Djokovica tez ???? ). Zwyciestwo nad Amerykaninem zrobilo na mnie wrazenie wiec z Djokovicem tez moze powalczyc. Serb niemial trudnych rywali bo Golubev odpoczatku sezonu tragedia , Gulbis to samo albo jeszcze gorzej jesli popatrzymy na potencjal tego zawodnika , na korcie jest zagubiony jak dziecko we mgle , a Troickiego nie skomentuje. Djokovica mozna zlamac bo przeciez zdarzaja mu sie slabsze momenty na korcie (jego rywale tego nie wykorzystali ale prawdpodobnie 1 rebrejk nic by niedal). Jak zobaczylem kurs w Sportingbet to myslaem ze spadne z krzesla 9.00 masakra. W tym wypadku napewno warto zaryzykowac na Francuza i trzeba liczyc ze glowa Rysia bedzie funkcjonowala na wysokim poziomie bo argumentow czysto tenisowych ma sporo i potencjal tez. +1.5 seta to obowiazkowe ryzyko a o ewentualnym zwyciestwie Francuza bedzie decydowalo wiele czynnikow. Forma to jedno ale dyspozycja dnia tez bedzie miala jakis wplyw na ten mecz. Nie twierdze ze Djokovic nagle straci wysoka forme ale moze zagrac ciut gorzej a Rysiek bedac w dobrej dyspozycji i po pokonaniu Roddicka moze uwierzyc w siebie i wykorzystac swoje szanse. Kto wie moze to najlepszy czas aby Gasquet w koncu zaczal wykorzystywac swoj potencjal 100%? Wielu osobom ten scenariusz wyda sie niemozliwy ale ja mysle odwrotnie.

B 30

boher

Użytkownik
Gasquet w IW w 1 rundzie pokonal Cuevasa 75 63 w 2 Rundzie Jurgena Melzera 61 63 a ostatnio pokonal swietnego Andiego Roddicka ktory przeciez na kortach twardych zawsze jest ciezkim rywalem dla kazdego (Dla Djokovica tez ???? ).
Pokonanie Cuevasa na hardzie to nie jest wielki wyczyn, Melzera w takiej formie pokonałoby wielu zawodników, faktycznie godnym uwagi jest wygrana z Roddickiem, jednak trzeba wziąć też pod uwagę, że Gasquet i Djoko spotkali się w Szanghaju w październiku 2010 i było szybkie 6-1 6-1 dla Nole.
Serb niemial trudnych rywali bo Golubev odpoczatku sezonu tragedia , Gulbis to samo albo jeszcze gorzej jesli popatrzymy na potencjal tego zawodnika , na korcie jest zagubiony jak dziecko we mgle , a Troickiego nie skomentuje.
Troicki ma dobry sezon i zniszczenie go w taki sposób to znaczny wyczyn . Zresztą zniszczyć każdego przeciwnika nie każdy potrafi.
Forma to jedno ale dyspozycja dnia tez bedzie miala jakis wplyw na ten mecz. Nie twierdze ze Djokovic nagle straci wysoka forme ale moze zagrac ciut gorzej a Rysiek bedac w dobrej dyspozycji i po pokonaniu Roddicka moze uwierzyc w siebie i wykorzystac swoje szanse.
Tak można w każdym meczu liczyć na underdoga ???? Faworyt zagra gorzej, przeciwnik zagra swój najlepszy tenis i wygra ;) Oczywiście, zdarzają sie takie sytuacje, ale nie można na nie liczyć za często ????
Zaryzykować +1,5 na Gasqueta za 5 zł można, ale granie na zwycięstwo to w takiej formie Djokovicia strata pieniędzy, niestety Gasquet nigdy nie osiągnie tego poziomu co Novak i choć potencjał jest to głowa + niższe umiejętności = wtopa z Djokiem.

borubar 0

borubar

Użytkownik
Nie zapominajcie o tym ,że Djoko grał z Troickim debla po ich spotkaniu więc myślę, że to spotkanie mogłoby się troche inaczej ułożyć gdyby nie oszczędzali sił.

lionel21 191

lionel21

Użytkownik
Dobre pytanie, anapolon...
Roger Federer - Stanislaw Wawrinka
Ostatnio Roger Federer gra co najmniej dziwnie - raz potrafi zagrać wspaniale, a potem bardzo słabo. Kursy na jego zwycięstwo nie są moim zdaniem opłacalne. Według mnie warto inwestować w Stanislawa Wawrinkę. Jest to obecnie jeden z najbardziej zmotywowanych tenisistów w tourze, poświęcił się w stu procentach tenisowi. Pierwsze efekty widać, osiąga co raz lepsze wyniki. W Indian Wells ograł między innymi wyżej notowanego Tomasa Berdycha. Jego atuty to bardzo dobry serwis, a także jednoręczny backhand - jeśli chodzi o te elementy może nawiązać równorzędną walkę ze swoim rodakiem. Forehand znacznie słabszy... Federer miał problemy z Harrisonem, a to nie wskazuje na to, by tutaj odniósł łatwe zwycięstwo, stąd najlepszy typ to handicap gemowy +4,5 na Wawrinkę. Najlepszy kurs dostaniemy w doxxbet 1,70.

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Lionel21 co do Ferdka masz rację, ale Wawrinka prezentuje podobną psychę jak Roger. Już na AO wydawało się, że ma szanse powalczyć z Rogerem, prezentował się świetnie, bez straty seta na AO, świetny mecz z Andy Roddickiem.
Na przeciwko stanął Federer, to niżej notowany Szwajcar był nie do poznania. Kompletnie się posypał, a to nagle zaczął zawodzić serwis, a to backhand.
Akurat wygrana z Berdychem o niczym nie świadczy. Berdych to taki zawodnik który potrafi urwać seta Djokovicowi, a później głupio przegrać z kimś o wiele niżej notowanym. Jak dla mnie kursy są dobrze rozstawione.

M 28

mitch

Użytkownik
Lionel21 co do Ferdka masz rację, ale Wawrinka prezentuje podobną psychę jak Roger. Już na AO wydawało się, że ma szanse powalczyć z Rogerem, prezentował się świetnie, bez straty seta na AO, świetny mecz z Andy Roddickiem.
Na przeciwko stanął Federer, to niżej notowany Szwajcar był nie do poznania. Kompletnie się posypał, a to nagle zaczął zawodzić serwis, a to backhand.
Akurat wygrana z Berdychem o niczym nie świadczy. Berdych to taki zawodnik który potrafi urwać seta Djokovicowi, a później głupio przegrać z kimś o wiele niżej notowanym. Jak dla mnie kursy są dobrze rozstawione.
Ja się właśnie tego o czym napisałeś trochę obawiam. Ale tylko trochę. Dlatego, że jednak to był GS. Zauważmy, że Wawrinka pokonał już raz Rogera, własnie w turnieju z serii &#39;1000&#39;. Pamiętam to doskonale, bo stawiałem wtedy na Stasia.
Na Wielkim Szlemie ciężko to sobie wyobrazić... Inna sprawa, że w Monte Carlo grali na Clay&#39;u, a to jest dla Rogera najsłabsza nawierzchnia.

damianho91 82

damianho91

Użytkownik
Ja się właśnie tego o czym napisałeś trochę obawiam. Ale tylko trochę. Dlatego, że jednak to był GS. Zauważmy, że Wawrinka pokonał już raz Rogera, własnie w turnieju z serii &#39;1000&#39;. Pamiętam to doskonale, bo stawiałem wtedy na Stasia.
Na Wielkim Szlemie ciężko to sobie wyobrazić... Inna sprawa, że w Monte Carlo grali na Clay&#39;u, a to jest dla Rogera najsłabsza nawierzchnia.
wtedy jak Roger wtopil ze Stachem to byl po slubie dopiero czy costam zwiazanego z zona bylo takze to rzutowalo na jego koncentracje na pewno

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom