>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

ATP Tour - Indian Wells, 10-20.03.2011

Status
Zamknięty.
jamal_312 13

jamal_312

Użytkownik
Dyscyplina: ATP-DEBEL // Indian Wells (USA)
Spotkanie: Bhupathi M./Paes L. - Bopanna R./Qureshi A
Typ: 1
Kurs: 1,50
Buk: expekt
Data/godzina rozpoczęcia: 15-03-2011/19:00
Analiza:
Uznana już marka indyjskich deblistów Bhupanthi i Paesa w 1 rundzie debla w IW pokonali w dwóch setach mało znaną parę Aspelin-Knowle a dziś z kolei staną przeciwko nim do boju nieco lepsi Bopanna i Qureshi. Para indyjska zdołała już w tym roku wygrać turniej w Chennai pokonując w finale Haasa i Martina oraz osiągnąć finał AO ulegając tam chyba najlepszym obecnie braciom Bryan. Ich dzisiejsi przeciwnicy radzą sobie troche gorzej w tym roku, max. jakie z siebie wycisnęli to półfinał w Sydney przegrany z resztą z parą Dluhy-Hanley. Stawiam dziś na bardziej doświadczoną i ograną parę z Indii która mam nadzieje znajdzie się w finale turnieju IW.

damianho91 82

damianho91

Użytkownik
Dyscyplina: ATP-DEBEL // Indian Wells (USA)
Spotkanie: Bhupathi M./Paes L. - Bopanna R./Qureshi A
Typ: 1
Kurs: 1,50
Buk: expekt
Data/godzina rozpoczęcia: 15-03-2011/19:00
Analiza:

Uznana już marka indyjskich deblistów Bhupanthi i Paesa w 1 rundzie debla w IW pokonali w dwóch setach mało znaną parę Aspelin-Knowle a dziś z kolei staną przeciwko nim do boju nieco lepsi Bopanna i Qureshi. Para indyjska zdołała już w tym roku wygrać turniej w Chennai pokonując w finale Haasa i Martina oraz osiągnąć finał AO ulegając tam chyba najlepszym obecnie braciom Bryan. Ich dzisiejsi przeciwnicy radzą sobie troche gorzej w tym roku, max. jakie z siebie wycisnęli to półfinał w Sydney przegrany z resztą z parą Dluhy-Hanley. Stawiam dziś na bardziej doświadczoną i ograną parę z Indii która mam nadzieje znajdzie się w finale turnieju IW.
jak dla Ciebie to jest malo znana para to wez sie za typowanie czegos innego ???? wiem ze to lanie wody pod typy dnia ale trzeba to skorygowac ;) no offence

galgan 2K

galgan

Użytkownik
M. Raonic - R. Harrison
Mecz do niedawna dwóch juniorów. Grali ze sobą trzy razy z czego dwa mecze wygrał Amerykanin. Było to jednak jakiś czas temu. Raonic w tym momencie jest klasę wyżej niż Harrison. Kanadyjczyk od AO wygrywa mecz za meczem i cały czas poprawia swój ranking.
Harrison typ all court playera nie wyróżnia się niczym szczególnym. Gra dobrze ale brakuje mu tego czegoś co ma Raonic. Mam tu na myśli potężny serwis. Harrison sam powiedział, że w trudnych momentach ma w głowie za dużo myśli, bo wie, że może zagrać wszystko i często wybiera źle. Lubi zagrać s&amp;v przy bp. Raonic trenował ostatnio wymiany po drugim serwisie. Widać, że nie chce się opierać tylko na pierwszym, wygrywającym podaniu. Myślę, że przy solidności i sile zagrań Kanadyjczyka a przy tym przy nijakości Harrisona wynik może być tylko jeden. Kolejna runda to albo Fedex albo Chela.

WILL M. RAONIC WIN 2-0?
Yes @ 1.719
Wyczytałem info, że Raonic brał MTO w I rundzie.
Czy ktoś potwierdzi i czy to coś poważnego ? Kursy na Raonica poszły w górę. Zastanawiam się nad typem na przeciwnika...

babe 17

babe

Użytkownik
To nie jakaś poważna kontuzja tylko ból pleców z którym mógł grać przeciwko Fishowi. Zresztą miał dzień wolnego i pewnie juz jest ok a jak nie to leki i adrenalina zrobią swoje. To nie jest skręcenie kostki.

phillips 1,5K

phillips

Użytkownik
Bhupathi/Paes - Bopanna/Qureshi @ 1,5 ⛔ 3/6 4/6

Króciutko. Dwie hinduskie pary, zarazem moje ulubione. Co dziwne, gracze nigdy do tej pory nie mieli okazji się spotkać. Postawię na bardziej doświadczonych Makesha i Leandera, którzy są po prostu w lepszej formie od swoich kolegów po fachu, prezentują się solidniej na korcie.
post match:
dawno nie widziałem takiego kabaretu. Paes serwuje 3 kolejne df w gemie, którego oddają do 15. Mają kolejno przy serwisie rywala 0:40 15:40 i 40:40 i nie łamią ani razu.
nie wiem o co chodziło w tym meczu, ale to zaczyna być irytujące...

http://img850.imageshack.us/i/dno.gif/

phillips 1,5K

phillips

Użytkownik
Procentowo i tak gorzej wypadają ????
Federer - Chela under 19,5 @ 1,78 ✅ 14
Prochu nie wymyślę, jeżeli powiem, że Federer zje Juana Ignacio dość szybko. Nie sądzę, żeby Argentyńczyk nawiązał choć trochę walki. H2H 5-0, w 4 przypadkach linia pokryta.

B 94

bart7890

Użytkownik
Richard Gasquet - Jurgen Melzer 6/1 6/3
Na pierwszy rzut oka spotkanie wydaje się trudne do wytypowania, ale jednak jakoś bardziej pasuje mi dzisiaj zwycięstwo Francuza, a to głównie za sprawą tego iż Melzer jakoś tak niemrawo wygląda na hardzie, co prawda wolnym hardzie, ale mimo wszystko korty ziemne to nie są. Austriak w pierwszej rundzie Indian Wells pokonał 2-1 Julien Benneteau z Francji, który w jakiejś dobrej formie nie jest, dzisiaj poprzeczka ustawiona wyżej, kolejny Francuz, ale już lepszy i w wyżej formie, czyli Richard Gasquet, który w tym roku nieźle sobie radzi. W Dubaju doszedł do półfinału, w którym to uległ Federerowi, Gasquet w zeszłym roku odpadł z Indian Wells już w pierwszej rundzie i chyba w tym roku postara się o lepszy rezultat ;)
Richard Gasquet Betclic 1.75

Otrzymane punkty reputacji: +1
fat77 11

fat77

Użytkownik
Wyczytałem info, że Raonic brał MTO w I rundzie.
Czy ktoś potwierdzi i czy to coś poważnego ? Kursy na Raonica poszły w górę. Zastanawiam się nad typem na przeciwnika...
Ktokolwiek tu grał na Harrisona albo na Raonica ten miał z pewnością niezapomnianą nockę. Jak dla mnie póki co najlepszy, a na pewno najbardziej emocjonujący mecz tego turnieju. Jeśli Harrison szybko zregeneruje siły i utrzyma formę z tego meczu to sprawi Ferdkowi niemałe problemy. A już za kilka chwil Roddick z Isnerem.. i kolejny dzień w robocie z igłami w oczach. Warto!
edit: Roddick na szybko pojechał Isnera, mecz bez historii.

prof 62,1K

prof

Użytkownik
vs

Richard Gasquet - Jurgen Melzer (H2H 0-2)
Typ: Richard Gasquet 2-0 @ 2.87 Bet365 ✅✅✅ 61 63

Austriak nie utrzymal formy z poprzedniego roku i w tym sezonie narazie spisuje sie co najwyzej srednio-dobrze z naciskiem na srednio. W 1 rundzie rozegral dziwny mecz z Benneteau wygrywajac go 16 61 64. Austriak dal sie zlamac az 3 razy i mial tylko 56% pilek wygranych po 1 serwie co jest istnie slabym wynikiem gdzie WTA tourze maja podobne. Rysio taxi drajver ( ???? ) napoczatku sezonu spisywal sie raczej slabo , teraz od Dubaju gra naprawde dobrze. Tam zaliczyl polfinal w ktorym to przegral z Fedexem 26 57 , tutaj w 1 rundzie odprawil z kwitkiem Cuevasa 75 63. Mam nadzieje ze Ryszard utrzyma forme lub jeszcze ja poprawi a wtedy z takim Austrakiem nie powinien miec problemow. Gasquet ma bardzo duze mozliwosci i przeszkodzic w latwym 2-setowym zwyciestwie moze mu jedynie jego zryty leb. Mysle jednak ze dzis jego psycha bedzie na wysokim poziomie ???? Moze wlasnie Gasquet czuje swoja szanse na IW?? No zobaczymy , Melzer to tenisista ktorego na chwile obecna mozna spokojnie ograc.
Cieszy trafienie tak wysokiego kursiwa. Melzer slabo serwowal a Rysio wydaje sie byc w formie a w kolejnej rundzie zagra z Roddickiem wiec zapowiada sie bardzo ciekawe widowisko. Zastanawiam sie jakie kursy bukmacherzy wystawia na ten mecz? Roddick @ 1.40 - Gasquet @ 2.70? Pewnie cos takiego. Jesli tak to spokojnie bedzie mozna grac Rysia +1.5 seta jesli ktos bedzie bal sie grac czysty win.

EDIT: GASQUET KURSy 3.30-3.50 Miodzio!! ????

D 21

duza-stawka

Użytkownik
Wczoraj typki powchodziły miodzio żałuję że nie zaryzykowałem za większą sumę na Gasqueta i Sharapovą w dziale zamieściłem do nich typy z komentarzem a dzisaj warty gry jest Djokovic-Troicki -1.5 kurs 1.3 Djokovic więc Nole gra tutaj dobrze rozgromił Golubeva oraz Gulbisa mecze w jego wykonaniu były strasznie szybkie gra ze swoim partnererm z debla, obydwoje znają każdy słaby punkt i go użyją ale Nole jest zdecydowanie lepszej formie niż Troicki H2H 7:1 dla Nole co tu dużo mówić najpewniejszy typ na dzisaj w tenisie.Na ustawkę bym tutaj nie liczył jakby ktoś się bał.

D 21

duza-stawka

Użytkownik
Cieszy trafienie tak wysokiego kursiwa. Melzer slabo serwowal a Rysio wydaje sie byc w formie a w kolejnej rundzie zagra z Roddickiem wiec zapowiada sie bardzo ciekawe widowisko. Zastanawiam sie jakie kursy bukmacherzy wystawia na ten mecz? Roddick @ 1.40 - Gasquet @ 2.70? Pewnie cos takiego. Jesli tak to spokojnie bedzie mozna grac Rysia +1.5 seta jesli ktos bedzie bal sie grac czysty win.
EDIT: GASQUET KURSy 3.30-3.50 Miodzio!! ????
Wczoraj było wczoraj ale dziś zmierzy się z zdecydowanie lepszej formie zawodnikiem i to na jego ulubionym hardzie wczoraj przełamał Isnera pare razy to czemu miałby nie przełamać francuza ale podanie 1 oraz 2 roddicka były na bardzo wysokim procencie 1-81% natomiast 2-93%!!!! więc jak grać ten mecz to bardziej wydaję się grać na amerykańca pewnie podskoczy kurs na wieczór z 1.35 na 1.40. Gasquet fajnie zagrał ale Melzer zagrał KATASTROFALNIE!!.

andre@ 4,3K

andre@

Użytkownik
Roddick - Gasquet
1
1.35 ⛔ 0-2 bet at home

Andy nabrał wiatru w zagle i płynie coraz lepiej. Forma jest i nastawienie do odnoszenia sukcesów także. Widać że Andy wysyła pozytywne bodzce na korcie, jest aktywny, zaangazowany i mocno kreatywny. Jest po prostu w GAZIE ! Rysiek również dobra forma. Jego wyniki napawają również optymizmem. Moze jego &quot;kora mózgowa&quot; przeszła jakąś terapie. Jednak ja stawiam i skłaniam się ku Andemu. To że gra u siebie nie ma az takiego znaczenia. Roddick jest lepszym tenisistą, może to banalna i szablonowa konstatacja ale dla mnie to argument fundamentalny. Jezeli tylko Andemu bedzie wchodził serwis to o resztę jestem spokojny. Andre@

---

jasmin_bogow 37,9K

jasmin_bogow

Użytkownik
Ktokolwiek tu grał na Harrisona albo na Raonica ten miał z pewnością niezapomnianą nockę. Jak dla mnie póki co najlepszy, a na pewno najbardziej emocjonujący mecz tego turnieju. Jeśli Harrison szybko zregeneruje siły i utrzyma formę z tego meczu to sprawi Ferdkowi niemałe problemy. A już za kilka chwil Roddick z Isnerem.. i kolejny dzień w robocie z igłami w oczach. Warto!
edit: Roddick na szybko pojechał Isnera, mecz bez historii.
Swoją drogą wygrać z Raoniciem w tie-breaku - szacunek dla Harrisona.

prof 62,1K

prof

Użytkownik
vs

Sam Querrey - Tommy Robredo (H2H 0-1)
Typ: Sam Querrey @ 1.533 Sportingbet

Sam Querrey w koncu nabral konkretnej formy i jego gra wyglada dosc dobrze. Wygral 2 mecze po 2-0 najpierw w 1 rundzie z Tipsa 64 64 a nastepnie w 2 rundzie z Verdasco 75 64 , w obu spotkaniach nie byl faworytem rzecz jasna. Teraz stawiany jest w roli faworyta i slusznie. Gra u siebie gdzie najczesciej prezentuje swoj najlepszy tenis i ogrywa dobrych tenisistow. Robredo meczyl sie potwornie w 1 rundzie ze slabym w tym sezonie Zverevem a w 2 rundzie ogral rowniez slabego Younga (Wyealimowanie Murraya przez Amerykanina nie robi na mnie wiekszeego wrazenia). Tommy Robredo poki co ma barzdo udany sezon gdzie w AO i Ameryce Polodniowej osiagnal dobre wyniki. Hiszpan wiec narazie kontynuuje dobra passe i w sumie ma szanse sprawienia sporych problemow Querreyowi bo ten hard jest wyjatkowo wolny co przy jego defensywnym stylu gry powinno dawac mu przewage w kilku elementach tenisowego rzemiosla. Amerykanin posiada zdecydowanie lepszy serwis od Hiszpana jednak zdarzaja mu sie gemy gdzie popelnia troche zaduzo bledow wiec Robredo swoja walka i zangazowaniem jest wstanie urwac seta. Nie podejmuje sie wiec typowania DW bo roznie moze byc ale Querrey moim zdaniem powinen ten mecz wygrac. Amerykanin gdy zlapie forme to jest naprawde groznym tenisista w szczegolnosci u siebie a to nie jest gracz ktory opiera swoja gre tylko na serwisie , w wymianach tez potrafi zaistniec. Slabe wyniki z poczatku sezonu raczej poszly w niepamiec a Amerykanska publika ( i nie tylko) poki co moze byc zadowolona.

Otrzymane punkty reputacji: +3
roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
Widac, ze nie ogladales meczu bo postawa Raonica w TB byla po prostu zenuajca i kazdy gracz z top 200 by z nim tego tb wygał. Chyba 4 pilki w siatke, 2 outy, generalnie solidna olewka lub zabraklo umiejetnosci. Rywal nie musial nic robic aby to wygrac. Ogolnie Harison nie gral zle ale tak naprawde to zasluga rywala, ktory dlugimi momentami osmieszal sam siebie na korcie.

A 0

avengedsevenfo

Użytkownik
Wczoraj typki powchodziły miodzio żałuję że nie zaryzykowałem za większą sumę na Gasqueta i Sharapovą w dziale zamieściłem do nich typy z komentarzem a dzisaj warty gry jest Djokovic-Troicki -1.5 kurs 1.3 Djokovic więc Nole gra tutaj dobrze rozgromił Golubeva oraz Gulbisa mecze w jego wykonaniu były strasznie szybkie gra ze swoim partnererm z debla, obydwoje znają każdy słaby punkt i go użyją ale Nole jest zdecydowanie lepszej formie niż Troicki H2H 7:1 dla Nole co tu dużo mówić najpewniejszy typ na dzisaj w tenisie.Na ustawkę bym tutaj nie liczył jakby ktoś się bał.
Nie bylbym taki pewny tego spotkania jesli chodzi o handi na Djokovica.Widzilem wczoraj obu w akcji i o Djokoviciu ciezko cos powiedziec bo to Gulbis zagral kompletny dramat i oddal ten mecz bez walki.Co do Trockiego bardzo korzystnie zaprezentowal sie z Llodra dobrze serwowal zagral kilka naprawde swietnych pilek , dobrze wybiegany widac bylo ,ze jest w dobrej dyspozycji takze ja po kursie 1,30 bym tego nie ryzykowal bo to wcale nie musi byc taki latwy mecz dla Novaka.

A 0

avengedsevenfo

Użytkownik
Do tego Djokovic ostatnio dosc wolno wchodzi w spotkania zanim wejdzie w odpowiedni rytm zwykle mija troche czasu.Wiec mozna probowac 1 Seta na Victora.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom