>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

ATP Tour - Indian Wells, 10-20.03.2011

Status
Zamknięty.
S 2,4K

soltysiao

Użytkownik
Djoko-Gasquet over 19,5
Ferdek-Wawrinka over 21,5
taki dubelek na dzisiaj i dosc mocno go czuje ;)
na wariata jeszcze dorzucilbym Wickmayer bo Bartli nie dosc ze jest kluską to jeszcze chora i kolejny overek Wozniacka-Sharapova

lionel21 191

lionel21

Użytkownik
Rafael Nadal - Juan Martin Del Potro
Kurs 1,46 jest naprawdę bardzo dobry do gry - pytanie - czekać czy wzrośnie, czy grać już teraz? Kursy idą w górę, rano najwyższy jaki mogliśmy dostać to 1,40. Argentyńczyka nie można lekceważyć, bo już można o nim śmiało powiedzieć, że wrócił do wielkiej formy - nie potrzebował na to wiele czasu - jeśli się nie mylę, to wygrał 10 spotkań pod rząd na twardej nawierzchni, w tym roku ma już na koncie tytuł w grze pojedynczej. Jego atutem jest bardzo mocny serwis, który niezwykle trudno przełamać. Ogólnie Del Potro nie ma zbyt wielu słabych punktów. Rafael Nadal powinien go pokonać, gdyż to moim zdaniem mimo wszystko lepszy tenisista, co prawda przegrał z Argentyńczykiem ostatni mecz, lecz od tego czasu zdecydowanie lepiej gra na hardzie. Co poradzi na serwis Juana Martina? Dziś grał z Karloviciem, Chorwatem, który chyba najlepiej serwował na tym turnieju. No właśnie - serwował, bo Nadal go pokonał - nie bez problemów, bo pierwszego seta przegrał, w drugim łatwo wygrał 6-1, ale za to w trzecim grali tie-break, a Karlovic miał nawet piłkę meczową. Nadal wygrał dopiero po 9 wygranych piłkach. Ale to świadczy o tym, jak mocny jest psychicznie i fizycznie, a także jak doskonały ma return. Na Ivo nie było mocnych - polegli i Ferrer i Simon. To dobra rozgrzewka przed meczem z Del Potro i ten mecz tylko mu pomoże odnieść jutro zwycięstwo.
Rafael Nadal @ 1,46 canbet

Otrzymane punkty reputacji: +1
brooklynbounce 888

brooklynbounce

Użytkownik
Ja widzę dziś niespodziankę w postaci Staszka,mało kto zna Rogera lepiej,warto wziąć takie kursiwo IMO ???? Trzeba koniecznie obejrzeć to spotkanie,kilka ciekawych typów do ustrzelenia,
Tie Break w meczu? - Tak @2,37
Bet365

macieqleo 5,3K

macieqleo

Użytkownik
Ja widzę dziś niespodziankę w postaci Staszka,mało kto zna Rogera lepiej,warto wziąć takie kursiwo IMO ???? Trzeba koniecznie obejrzeć to spotkanie,kilka ciekawych typów do ustrzelenia,

Tie Break w meczu? - Tak @2,37
Bet365
tak samo można napisać że mało kto zna Wawrinkę lepiej ;p

brooklynbounce 888

brooklynbounce

Użytkownik
tak samo można napisać że mało kto zna Wawrinkę lepiej ;p
No tak,ale wiesz.....lepiej wziąć 4,33 niż 1,20 skoro Stachu jest w gazie prawda?? ???? Szanse oceniam na 65 - 35 % dla Rogera,ale jeśli troszkę spuści z tonu i straci koncentrację,to Staszek go puknie,typ na Tie-Break jak najbardziej do grania;)

win1988 164

win1988

Użytkownik
Wydaje się, że Stasiu w jeszcze większym gazie był na AO, a od Fedexa w ćwierćfinale zebrał niezłe bęcki. Ogółem 1-9 dla Rogera w bezpośrednich pojedynkach. Ja tego spotkania nie ruszam, bo Federerowi przestałem ufać już dawno temu, ale po cichu tutaj liczę na małą niespodziankę.

callmeboss 7

callmeboss

Użytkownik
Nie polecam grania Na pojedynek Ferdka ze Stasiem, jak wiadomo po ich meczu graja razem debla i roznie moze to wyglądać. Ostatnio Djoko z Troickim także grali między sobą a później w deblu i co? Djoko wygrał gładkie 6:0 6:1 wiec nie spieszcie się z tym overem.

babe 17

babe

Użytkownik
Federer na AO był nastawiony na końcowy sukces. Tutaj wydaje mi się, że Roger czuje, że nie wygra i gra jakoś tak nijako. W ew. półfinale czeka Djoković który robi ostatnio co chce z Fedexem i pewnie Roger o tym myśli. Dziś gra z Wawrinką który na AO za bardzo napalił się na wygraną z Federerem i wyszło marnie. Tak czuję, że Federer będzie miał z tyłu głowy ten mecz z Djokiem i dzisiaj zagra słabiej. Granie na Gasqueta to była strata kasy ale tu jakieś szanse są i stawiam na Stasia.
S. Wawrinka @ 4.350

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Nadal - Del Potro 1,40 2:0 ✅
Jutro około godziny 19:00 planowany jest pierwszy półfinał ATP Indian Wells. Zmierzy się rakieta numer 1 Rafael Nadal i Juan Martin Del Potro który wielkimi krokami zbliża się do światowej czołówki w rankingu. Jego tenisowa przerwa była spowodowana wymuszoną kontuzją.
Nadal to znana marka i nie ma co o nim dużo pisać. Rok zaczął kiepsko, ale to z powodu kontuzji, na Australian Open gładko uległ Ferrerowi, ale gdyby nie choroba Nadal rozgromiłby go na części pierwsze. Na tym turnieju widać, że po chorobie już nie ma dawno śladu. Wygrywa mecz za meczem, co prawda przeciwnicy nie byli z wyższej półki. Za Nadalem przemawia doświadczenie i fakt, że częściej przełamuje rywali.
Po drugiej stronie siatki stanie Del Potro, który jak na razie rok 2011 musi udać za udany. Jest to dobry zawodnik, ale według mnie na Nadala jeszcze za słaby. Z Ljubicicem stracił seta, z Dolgopolovem który preferuje bardziej nawierzchnie ziemne grał tie-breka, tak samo był z Kohlschreiber z którym grał aż 2 tie-breki. Gra w ćwierćfinale mu się upiekła bo Robredo poddał mecz z powodu kontuzji.
Tak więc Nadal to jednak za wysokie progi jak na razie dla Del Potro, który w tym roku już potrafił przegrać z Verdasco, Roddickiem czy Baghdatisem na Australian Open, a Ci przeciwnicy nie oszukujmy się, ale Nadalowi nie dorastają do kolan.

Otrzymane punkty reputacji: +1
dexter_romanista 17

dexter_romanista

Użytkownik
Ciekawe jakie kursy wystawią na półfinał Djoko - Ferdek i kto będzie w roli faworyta :p.
sadzę, że będzie fity- fifty

Fedek szybki mecz ze Stasiem, ale nic nie powiedział, bo o ile przy swoim podaniu Wawrinka gniótł to przy serwisie Rogera nie było walki

Gasquet postawił mniejszy opór Nole...prowadził 2-0 przegrał 2-6, prowadził 3-0 przegrał 4-6, ale Novak gra teraz nieziemsko...Federer postawi wyższej poprzeczkę, ale to może nie starczyć, patrząc na ostatnie poczynania NOvakai ost h2h

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Djokovic Novak - Roger Federer 1,65 2:1 ✅
Chyba po raz pierwszy Serb w meczu z Rogerem Federerem występuje w roli faworyta, co mnie nawet nie dziwi. Ale przejdźmy do konkretów. Na pierwszy rzut oka drabinka może być bliźniaczo podobna do tej z Australian Open, gdzie w ćwierćfinale Federer ograł będącego w formie Wawrinkę, a później spotkał się w półfinale właśnie z Djokovicem gdzie nie ugrał nawet jednego seta. Tutaj jest podobnie, ćwierćfinał z dobrze prezentującym się Wawrinką i teraz półfinał z DJ. Między Australian Open, a Indiana Wells, obaj panowie rozegrali jeszcze turniej w Dubaju gdzie Roger znów nie ugrał nawet jednego seta w finale.
Djokovic w tym roku jeszcze nie przegrał żadnego rozegranego meczu (o ile się nie mylę ma na koncie w 2011 roku 19 zwycięstw).
Novak tutaj spisuje się genialnie i chyba przechodzi sam siebie. Na 4 rozegrane mecze oddał tylko 12 gemów, przy 30 (o ile dobrze liczę) Rogera. Djokovicowi aktualnie to chyba jedynie może zagrozić Rafael Nadal będący w formie.
Niedawno się skończył mecz Federera z Wawrinką którego miałem okazję oglądać (spotkanie bez historii). Co przykuło moją uwagę to? To że Federer przy dłuższych wymianach po jakimś czasie potrafi wybić piłkę w dwumetrowy aut. A Novak tak lubi grać, jak dla mnie to taki agresywny przebijak.
Druga sprawa to psycha Rogera o której się mówi ostatnio coraz częściej, to już nie jest ten sam król z przed lat. Co prawda nadal światowa czołówka, ale już na pewno nie numer jeden.
DJ w ćwierćfinale z Gasquetem w pierwszym secie na początku przegrywał już 2:0, ale po chwili wygrał 6 gemów z rzędu. W drugim secie pewnie poczuł się dość pewnie, czego wcale mu się nie dziwie i zrobiło się 3:0 w gemach dla Francuza. Novak wziął sprawy w swoje ręce i po chwili już było 4:6.
Półfinał planowany jest godzinę 19:00.

gju 134

gju

Użytkownik
czekam na typy na Feda ???? i argumentacje, że to król, że jest wspaniały i że tym razem to już na pewno się uda ????
tyle ostatnio było tych pojedynków, że nie będę po raz kolejny pisał dlaczego znowu wygra Novak. dodam tylko, że najprawdopodobniej Serb zagra jeszcze lepiej niż w poprzednich meczach i staje się to już niemal regułą, że na Feda wrzuca bieg wyżej.
co do drugiego półfinału podzielam opinie Lionela21. to, że Rafa się napocił z Ivo to specjalnie nie dziwi. warto zobaczyć kogo pokonał tutaj Chorwat i w jakim stosunku. najwyraźniej złapał formę wyjątkową. co do JDP, już pisałem, osiąga dużo lepsze wyniki niż wygląda jego gra. Pokonał tu Ljubę ze stratą seta, z Dolgo bodajże dwa razy został połamany, a z Kohlim wygrał w dwóch tiebreakach, a w drugim secie Kohli do przedostatniego gema szedł z przełamaniem po seta. Z całym szacunkiem dla wyżej wymienionych, ale Rafa nawet w nienajwyższej formie swoje sytuacje wykorzystuje, a ich nie powinno brakować bo Juan nie jest taki mocny jak się wydaję.
gdybym miał stawiać dokładny wynik to postawiłbym 2_0 Rafa, ale bezpieczniej będzie na czysto.

D 21

duza-stawka

Użytkownik
Ja tym razem mam zamiar zagrać na Djokovicia -Federer jest w lepszej formie ale boję się kreczu gram w bahu i wtedy pozamiatane cały czas serb ma tą opaskę niby wziął medicala żeby tylko mu przyciął tą opaskę ale kto tam wie co mu się dzieje z tym kolanem kolejnym typem jest Nadal-Del Potro nie oszukujmy się to jeszcze nie jest argentyńczyk z sezonu 2009 gdzie wygrał 3 razy z Nadalem na hardzie argentyńczyk wygrywa mecze ale z kim kochlsriberem ljubiciciem albo porażki z Verdasco czy Roddickiem.Potro ma dwa atuty będzie bardziej wypoczęty i posiada lepszy serwis ale reszte atutów posiada hiszpan.

andre@ 4,3K

andre@

Użytkownik
Nadal - Del Potro
1
1.40 ✅ 6-4 6-4 bet at home

Nadal wrócił na dobre ! Jest zdrowy, głodny gry, bije z niego walecznośći i złość ! Jego gra bardzo przekonuje i jego miejsce jest w finale. Del wrócił i coraz lepiej sobie radzi w turze. Ja jednak skłaniam się ku Hiszpanowi - myslę że swoją regularnością i niezłomnością z głębi rozbije Potro, argentyńczyk może zaskoczyć serwisem tylko. Widziałem mecze Dela i Rafy w tym turnieju i jestem przekonany co do swojego wyboru ! Andre@

---

widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
Djoković - Federer 1,60
Djoković - Federer 8-13
Hard: 7-11
Clay: 1-2
Trawa: 0-0
MASTERSY: 3-5
Seria: Djoković 2 wygrane z rzędu (hard).

Kto śledzi wyniki ATP w tym sezonie to chyba nie ma wątpliwości kto jest najlepszym tenisistą na świecie? Djokovic wygrał 18 spotkań pod rząd i trzeba przyznać, iż w ostatnich dwóch turniejach nie spocił się zbytnio. Łatwość z jaką ogrywa kolejnych rywali jest przerażająca! Szykuje się dominacja Serba w następnych latach? Możliwe, ciekawe jak wytrzyma fizycznie tyle męczy na takim poziomie ale do dyskusja na inną okazje. Tu i teraz Novak jest poza zasiegiem Rogera, który nie błyszczy tutaj super formą. Panowie spotkali się nie dawno w Dubaju i tam stawiałem na Szwajcara ale został On zniszczony przez Serba. Czas oddać nr2 na świecie Serbowi i może za kilka miesięcy nr1? Nadal tak łatwo się nie podda. Marzy mi się finał Nadal vs Djokovic, wtedy zobaczymy kto jest obecnie najlepszym tenisistą świata. Teraz nie ma wątpliwości, iż to Nadal i Djokovic rozdają karty, Federer ogrywa 90% w turze ale z najlepszymi nie ma szans czyt. Djoko,Rafa. Kurs jeszcze całkiem, całkiem niedługo będą w granicach 1,30...
Co do drugiego półfinału, moim zdaniem kurs 1,40 nie jest proporcjonalny do ryzyka. Rafa powinien wygrać, ale Del Potro jest nieobliczalny. Ja odpuszczam. Ale jak zawsze VAMO RAFA!

lionel21 191

lionel21

Użytkownik
Djoković - Federer 1,60
Djoković - Federer 8-13
Hard: 7-11
Clay: 1-2
Trawa: 0-0
MASTERSY: 3-5
Seria: Djoković 2 wygrane z rzędu (hard).

Kto śledzi wyniki ATP w tym sezonie to chyba nie ma wątpliwości kto jest najlepszym tenisistą na świecie? Djokovic wygrał 18 spotkań pod rząd i trzeba przyznać, iż w ostatnich dwóch turniejach nie spocił się zbytnio. Łatwość z jaką ogrywa kolejnych rywali jest przerażająca! Szykuje się dominacja Serba w następnych latach? Możliwe, ciekawe jak wytrzyma fizycznie tyle męczy na takim poziomie ale do dyskusja na inną okazje. Tu i teraz Novak jest poza zasiegiem Rogera, który nie błyszczy tutaj super formą. Panowie spotkali się nie dawno w Dubaju i tam stawiałem na Szwajcara ale został On zniszczony przez Serba. Czas oddać nr2 na świecie Serbowi i może za kilka miesięcy nr1? Nadal tak łatwo się nie podda. Marzy mi się finał Nadal vs Djokovic, wtedy zobaczymy kto jest obecnie najlepszym tenisistą świata. Teraz nie ma wątpliwości, iż to Nadal i Djokovic rozdają karty, Federer ogrywa 90% w turze ale z najlepszymi nie ma szans czyt. Djoko,Rafa. Kurs jeszcze całkiem, całkiem niedługo będą w granicach 1,30...
Co do drugiego półfinału, moim zdaniem kurs 1,40 nie jest proporcjonalny do ryzyka. Rafa powinien wygrać, ale Del Potro jest nieobliczalny. Ja odpuszczam. Ale jak zawsze VAMO RAFA!
Teraz to pojechałeś - kursy w granicach 1,3 - Twoje niedoczekanie... nie wiem czy ten Djokovic taki pewny. Wczoraj sam zagrałem na under gemowy i było sporo nerwów, bo pierwszego gema serwisowego Djokovic nie wygrał. A przecież to serwis dawał mu ogromną przewagę nad innymi w ostatnich meczach. Zdołał się wybronić i wygrał łatwo pierwszego seta. W drugim podobna sytuacja, Gasquet szybko objął prowadzenie - jeśli dobrze pamiętam to 3-0 prowadził, ale Djokovic ponownie wziął się do roboty i wygrał 6-4. Statystyki jasno wskazują, że we wczorajszym meczu serwis Djokovica nie był tak mocną stroną jak chociażby na Australian Open czy wspomnianym turnieju w Dubaju. Federer ma tutaj coś do udowodnienia... W meczu z Wawrinką, mimo, że z przyjacielem to jednak zagrał bardzo dobrze, świetnie poruszał się po korcie. Praca nóg to może być jego przewaga, bo wczoraj zauważyłem tak jakby Djokovic miał jakieś problemy... Kurs 2,53 na Federera to prezent i to właśnie taki typ polecam na to spotkanie.
Passa Novaka może zostać dziś przełamana. Mój typ Roger Federer @ 2,53 pinnacle sports

widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
Chodziło mi o to, że Federer jak dzisiaj przegra to na stałe wypadnie z top2 i nie będzie miał już chyba szans z takimi rywalami jak Nole i Rafa wiec myslisz jakie będą kursy nastepnym razem jak Nole zniszczy Rogera jak w Dubaju? Tam kursy były odwrotne. Nole rośnie na nr1 i dominacja na kortach kto wie, ja sie tego obawiam....

phillips 1,5K

phillips

Użytkownik
Nie widzę szans w tym meczu dla Federera. Mimo mojej niechęci do Serbów w ogóle, muszę przyznać, że w chwili obecnej zdecydowanym nr 1 na świecie jest Novak Djoković. Swoich rywali po prostu zmiata z powierzchni kortu. Dzisiaj może być podobnie. Myślę, że kurs 1,65 na Nole to prezent. ✅

Otrzymane punkty reputacji: +4
gju 134

gju

Użytkownik
Serb to musi się nauczyć najpierw grać na trawie i na clayu. ;)
a jak to już się stanie to trzeba będzie się modlić o siły nieczyste, które jeszcze bardziej zniszczą zdrowie Rafaela. no i liczyć, że forma nie będzie spadać ????

unique- 32

unique-

Użytkownik
Serb to musi się nauczyć najpierw grać na trawie i na clayu. ;)
a jak to już się stanie to trzeba będzie się modlić o siły nieczyste, które jeszcze bardziej zniszczą zdrowie Rafaela. no i liczyć, że forma nie będzie spadać ????
Chyba najlepsza jak i zaraz najciekawsza uwaga dnia, jak dla mnie, na temat Novaka. Na hardzie ziomek wymiata, trzeba przyznac, ale co z reszta nawierzchni? Ja juz nie moge sie doczekac jak ruszy clay w tourze i przyjdzie nam ogladac kolejny GS i Novaka ze swoja atomowa forma ;)
Gju- nie kracz o tym zdrowiu Rafaela bo wykraczesz, a kolejnej jego przerwy w grze to ja osobiscie nie zniose ;)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom