tak samo można napisać że mało kto zna Wawrinkę lepiej ;pJa widzę dziś niespodziankę w postaci Staszka,mało kto zna Rogera lepiej,warto wziąć takie kursiwo IMO ???? Trzeba koniecznie obejrzeć to spotkanie,kilka ciekawych typów do ustrzelenia,
Tie Break w meczu? - Tak @2,37
Bet365
No tak,ale wiesz.....lepiej wziąć 4,33 niż 1,20 skoro Stachu jest w gazie prawda?? ???? Szanse oceniam na 65 - 35 % dla Rogera,ale jeśli troszkę spuści z tonu i straci koncentrację,to Staszek go puknie,typ na Tie-Break jak najbardziej do graniatak samo można napisać że mało kto zna Wawrinkę lepiej ;p
sadzę, że będzie fity- fiftyCiekawe jakie kursy wystawią na półfinał Djoko - Ferdek i kto będzie w roli faworyta .
Teraz to pojechałeś - kursy w granicach 1,3 - Twoje niedoczekanie... nie wiem czy ten Djokovic taki pewny. Wczoraj sam zagrałem na under gemowy i było sporo nerwów, bo pierwszego gema serwisowego Djokovic nie wygrał. A przecież to serwis dawał mu ogromną przewagę nad innymi w ostatnich meczach. Zdołał się wybronić i wygrał łatwo pierwszego seta. W drugim podobna sytuacja, Gasquet szybko objął prowadzenie - jeśli dobrze pamiętam to 3-0 prowadził, ale Djokovic ponownie wziął się do roboty i wygrał 6-4. Statystyki jasno wskazują, że we wczorajszym meczu serwis Djokovica nie był tak mocną stroną jak chociażby na Australian Open czy wspomnianym turnieju w Dubaju. Federer ma tutaj coś do udowodnienia... W meczu z Wawrinką, mimo, że z przyjacielem to jednak zagrał bardzo dobrze, świetnie poruszał się po korcie. Praca nóg to może być jego przewaga, bo wczoraj zauważyłem tak jakby Djokovic miał jakieś problemy... Kurs 2,53 na Federera to prezent i to właśnie taki typ polecam na to spotkanie.Djoković - Federer 1,60
Djoković - Federer 8-13
Hard: 7-11
Clay: 1-2
Trawa: 0-0
MASTERSY: 3-5
Seria: Djoković 2 wygrane z rzędu (hard).
Kto śledzi wyniki ATP w tym sezonie to chyba nie ma wątpliwości kto jest najlepszym tenisistą na świecie? Djokovic wygrał 18 spotkań pod rząd i trzeba przyznać, iż w ostatnich dwóch turniejach nie spocił się zbytnio. Łatwość z jaką ogrywa kolejnych rywali jest przerażająca! Szykuje się dominacja Serba w następnych latach? Możliwe, ciekawe jak wytrzyma fizycznie tyle męczy na takim poziomie ale do dyskusja na inną okazje. Tu i teraz Novak jest poza zasiegiem Rogera, który nie błyszczy tutaj super formą. Panowie spotkali się nie dawno w Dubaju i tam stawiałem na Szwajcara ale został On zniszczony przez Serba. Czas oddać nr2 na świecie Serbowi i może za kilka miesięcy nr1? Nadal tak łatwo się nie podda. Marzy mi się finał Nadal vs Djokovic, wtedy zobaczymy kto jest obecnie najlepszym tenisistą świata. Teraz nie ma wątpliwości, iż to Nadal i Djokovic rozdają karty, Federer ogrywa 90% w turze ale z najlepszymi nie ma szans czyt. Djoko,Rafa. Kurs jeszcze całkiem, całkiem niedługo będą w granicach 1,30...
Co do drugiego półfinału, moim zdaniem kurs 1,40 nie jest proporcjonalny do ryzyka. Rafa powinien wygrać, ale Del Potro jest nieobliczalny. Ja odpuszczam. Ale jak zawsze VAMO RAFA!
Chyba najlepsza jak i zaraz najciekawsza uwaga dnia, jak dla mnie, na temat Novaka. Na hardzie ziomek wymiata, trzeba przyznac, ale co z reszta nawierzchni? Ja juz nie moge sie doczekac jak ruszy clay w tourze i przyjdzie nam ogladac kolejny GS i Novaka ze swoja atomowa formaSerb to musi się nauczyć najpierw grać na trawie i na clayu.
a jak to już się stanie to trzeba będzie się modlić o siły nieczyste, które jeszcze bardziej zniszczą zdrowie Rafaela. no i liczyć, że forma nie będzie spadać ????