No i do tego spotkania, każdy mówi, co innego. Ja jednak, chyba zdam się na opinię eksperta dario i połakomię się na warty ryzyka kurs na Haasa. Zobaczymy. Co do pozostałych spotkań, to raczej pewniaki ... ym, tfu ... spotkania z wysokim prawdopodobieństwem powodzenia ... ????Davydenko vs Haas 1.59
Drogi Ronnie, wybacz uwagi, ale Murray akurat psychicznie całkiem dobrze "zniósł" pojedynek z Vamosem. Kwestią zasadniczą jak się okazało było przygotowanie fizyczne , a nie psychika. Vamos moze biegac i biegać, co do mecu z Gonzem, mogę założyc się z każdym an tym forum o conajmniej jedno piwo ;-) że Nadal wygra to spotkanie, dlaczego? Ponieważ gracz pokroju Gonzaleza, który jest typowym baselinerem, grajacym agresywny top spin - ewidetnie leży graczom typu Vamosa, który gra swój najlepszy tenis z kontry, zobaczycie jak Nadal pięknie będzie kontrował bezradnego Gonzaleza. Chciałbym się mylic uwierzcie mi, ale nie ma siły góra seta Gonzo urwieR.Nadal-F.Gonzalez---2---2.70
Jak już wiemy Gonzo od tamtego sezonu zrobił duże postępy i w tym roku jest tenisistą który liczy się we wszystkich imprezach. Każdy zawodnik ma w wielkim szlemie mecz słabszy, w którym ociera się o odpadnięcie. Niektórym się udaje wygrać innym nie. Gonzalez miał taki mecz z Del Potro który wygrał po walce w pięciu setach. W meczu z Blake udowdnił że nie boi się żadnego przeciwnika. Nie wiem czemu waszym faworytem jest Nadal. W AU gra dobrze, nie mówiąc przeciętnie. Tej klasy zawodnik powinnien bez problemu i w pięknym stylu gromić swoich przeciwników jak Roger Federer który jeszcze nie przegrał seta. Nadal nie jest w formie która pozwalałaby mu myśleć o zwycięstwie w tym turnieju. Miał wiele szczęścia że nie odpadł w meczu z Murray. Kto oglądał ten mecz wie, że gdyby młody Szkot wytrzymał psychicznie Nadal mógł być już w domu. Opis nuno stylu gry Nadala jest na tej nawierzchni jest błędny. Jeżeli jest formie i gra na cegle to masz racje nikt nie jest w stanie mu się przeciwstawić. Ale mówiąc że Rafie odpowiada styl gry Gonza to się z tobą niezgodze. Tym bardziej że Chilijczyk jest w kapitalnej formie. Szykuje nam się tu wielkie widowisko które z chęcią obejrze ten mecz. Ale moim zdaniem Gonzo pokaże że nie straszny mu Hiszpan.
Tu oczywiście zgadzam się z Ronnim.Pozostałe typy:
N.Davydenko-T.Haas---1---1.56
M.Sharapova-A.Chakvetadze---1---1.20
K.Clijsters-M.Hingis---1---1.21
I tu zdecydowanie musze zaprotestować :!: Ktoś kto to twierdzi, że Davydenko, to gracz przeciętny, z całym szacunkiem, ale chyba za bardzo nie orientuje się w tym co się dzieje w tourze. Davydenko, może i nie jest brylantowym technikiem vide Fed, ale jest niesamowice regularny i z roku na rok udoskonala swoje rzemiosło. Moim skromnym zdaniem Niemiec nie za wiele będzie miał do powiedzenia w tym meczu.N.Davydenko-T.Haas 1,56 2,24 24.01 03:30
Ktoś kilka postów wcześniej napisał, że Tommy to urodzony hardziarz. Aby to potwierdzić powinien pokonać średniej klasy rywala jakim jest denko. kurs 2,24 polecam
Drogi Ronnie, wybacz uwagi, ale Murray akurat psychicznie całkiem dobrze "zniósł" pojedynek z Vamosem. Kwestią zasadniczą jak się okazało było przygotowanie fizyczne , a nie psychika. Vamos moze biegac i biegać, co do mecu z Gonzem, mogę założyc się z każdym an tym forum o conajmniej jedno piwo ;-) że Nadal wygra to spotkanie, dlaczego? Ponieważ gracz pokroju Gonzaleza, który jest typowym baselinerem, grajacym agresywny top spin - ewidetnie leży graczom typu Vamosa, który gra swój najlepszy tenis z kontry, zobaczycie jak Nadal pięknie będzie kontrował bezradnego Gonzaleza. Chciałbym się mylic uwierzcie mi, ale nie ma siły góra seta Gonzo urwieR.Nadal-F.Gonzalez---2---2.70
Jak już wiemy Gonzo od tamtego sezonu zrobił duże postępy i w tym roku jest tenisistą który liczy się we wszystkich imprezach. Każdy zawodnik ma w wielkim szlemie mecz słabszy, w którym ociera się o odpadnięcie. Niektórym się udaje wygrać innym nie. Gonzalez miał taki mecz z Del Potro który wygrał po walce w pięciu setach. W meczu z Blake udowdnił że nie boi się żadnego przeciwnika. Nie wiem czemu waszym faworytem jest Nadal. W AU gra dobrze, nie mówiąc przeciętnie. Tej klasy zawodnik powinnien bez problemu i w pięknym stylu gromić swoich przeciwników jak Roger Federer który jeszcze nie przegrał seta. Nadal nie jest w formie która pozwalałaby mu myśleć o zwycięstwie w tym turnieju. Miał wiele szczęścia że nie odpadł w meczu z Murray. Kto oglądał ten mecz wie, że gdyby młody Szkot wytrzymał psychicznie Nadal mógł być już w domu. Opis nuno stylu gry Nadala jest na tej nawierzchni jest błędny. Jeżeli jest formie i gra na cegle to masz racje nikt nie jest w stanie mu się przeciwstawić. Ale mówiąc że Rafie odpowiada styl gry Gonza to się z tobą niezgodze. Tym bardziej że Chilijczyk jest w kapitalnej formie. Szykuje nam się tu wielkie widowisko które z chęcią obejrze ten mecz. Ale moim zdaniem Gonzo pokaże że nie straszny mu Hiszpan.Tu oczywiście zgadzam się z Ronnim.Pozostałe typy:
N.Davydenko-T.Haas---1---1.56
M.Sharapova-A.Chakvetadze---1---1.20
K.Clijsters-M.Hingis---1---1.21
Nie ma mowy o zadnych niespodziankach w tej fazie turniejuI tu zdecydowanie musze zaprotestować :!: Ktoś kto to twierdzi, że Davydenko, to gracz przeciętny, z całym szacunkiem, ale chyba za bardzo nie orientuje się w tym co się dzieje w tourze. Davydenko, może i nie jest brylantowym technikiem vide Fed, ale jest niesamowice regularny i z roku na rok udoskonala swoje rzemiosło. Moim skromnym zdaniem Niemiec nie za wiele będzie miał do powiedzenia w tym meczu.N.Davydenko-T.Haas 1,56 2,24 24.01 03:30
Ktoś kilka postów wcześniej napisał, że Tommy to urodzony hardziarz. Aby to potwierdzić powinien pokonać średniej klasy rywala jakim jest denko. kurs 2,24 polecam
Swoją droga fajny kursik był dzisiaj w profku: Nadal w finale : 2,2. Puściłem sobie grubiej. Pozdrówka Peace out ????
to prawda.. Nadal jak mało ktory moze biegac i biegać ale...takie bieganie skutkuje na mączce ceglanej , a nie na betonie..Ja oglądałem od groma meczy Nadala i roznica jest znacząca conajmiej.. jesli ma ten swój poslizg dzieki któremu moze dochodzic do piłek to jest kolorowo.. a jesli go brak.. no to nie zawsze te jego top spiny daja mu zaplanowany efekt..[
Drogi Ronnie, wybacz uwagi, ale Murray akurat psychicznie całkiem dobrze "zniósł" pojedynek z Vamosem. Kwestią zasadniczą jak się okazało było przygotowanie fizyczne , a nie psychika. Vamos moze biegac i biegać, co do mecu z Gonzem, mogę założyc się z każdym an tym forum o conajmniej jedno piwo ;-) że Nadal wygra to spotkanie, dlaczego? Ponieważ gracz pokroju Gonzaleza, który jest typowym baselinerem, grajacym agresywny top spin - ewidetnie leży graczom typu Vamosa, który gra swój najlepszy tenis z kontry, zobaczycie jak Nadal pięknie będzie kontrował bezradnego Gonzaleza. Chciałbym się mylic uwierzcie mi, ale nie ma siły góra seta Gonzo urwie
A było się założyc, to byłby browar ???? Co do typów, fakt pomyliłem się każdemu nawet najlepszemu ekspertowi może się to przytrafić ????Szkoda że dopiero przeczytalem tego posta bo bym mial piwo do przodu Przykro mi to stwierdzić ale wyszło kto nie ma pojecia o tenisie bo rozumiem ze mozna sie pomylic w analizie ale nie we wszystkich meczach, bedac tak pewnym siebie
Pozdrawiam