Co Cie skłoniło do grania na Brytyjczyka :?: Ja szczeże wam powiem nie daje żadnych ale to żadnych szans Murrayowi... Nadal jest wg mnie o wiele lepszym tenisistą i odprawi dzisiaj Szkota do domu :jezora:R.Nadal-A.Murray---2---2.89
Niestety jestem trochę zmęczony i nie będe pisał wam tu długich analiz, ale podam wam typy, przeanalizowane które moim zdaniem wejdą:
D.Nalbandian-T.Haas---2---1.84
J.Blake-F.Gonzalez---1---1.47 Gonzalez pokazał juz w tym roku ze ciezko go bedzie pokonac dla mnie no bet
R.Nadal-A.Murray---2---2.89 kurs ciekawy ale jak dla mnie zbyt ryzykowny Nadal to jest Nadal ostatnio zgarał kapitalnie, a Murray gra swietnie w AO lecz jak dla mnie to nie wystarczy na dobrze dysponowanego Nadala- tu jedynka albo postawic na ilosc granych setow-4 lub 5
N.Davydenko-T.Berdych---1---1.60 Wszyscy liczylismy na niespodzianke w meczu Berdych-tursunow a prawda okazala sie brutalna, Czech praktycznie przjechał sie po rosjaninie i nie sądze by teraz latwo dal sie pokonac kolejnemu graczowi rosyjskiemu
S.Williams-S.Peer---1---1.40
M.Hingis-N.Li---1---1.47
Sorki że nie napisałem analiz, ale myśle że mi zaufacie i zagrać któryś z tych typów.
Oj, było tak blisko, niestety Szkot nie wytrzymał psychocznie (co on tam krzyczał do swojego trenera? :O ), szkoda, taki smakowity kurs był ...Andy Murray - Rafael Nadal typ 1 kurs 3.2 GB
Małe sprostowanie...Murras pochodzi z Wielkiej Brytani ???? a nie ze Szkocji... :jezora:Oj, było tak blisko, niestety Szkot nie wytrzymał psychocznie (co on tam krzyczał do swojego trenera? :O ), szkoda, taki smakowity kurs był ...Andy Murray - Rafael Nadal typ 1 kurs 3.2 GB
Więc ...Małe sprostowanie...Murras pochodzi z Wielkiej Brytani a nie ze Szkocji...
Szkocja wchodzi w skład Wielkiej Brytani, wiec nie wiem o co Ci chodziłoPodział administracyjny
Wielka Brytania składa się z czterech krajów historycznych (countries hitory). W skład Zjednoczonego Królestwa wchodzą:
* Anglia
* Szkocja
* Walia
* Irlandia Północna
W Melbourne na Rod Laver Arena jest możliwość sprawdzania. Na pozostałych nie.Ps. Mam pyanie: jak na tej glownej arenie jest to komputerowo sprawdzane- te piłki... jakies czujniki czy jak? i gdzie one sa zamontowane? w piłce? czy jest nawierzchnia taka czuła cczy jak:? ciekawi mnie to a nikt mi wczesniej nie odpowiedzial
Faktycznie niespodzianki być nie powinno, choć jestem niemalże pewnien, że Pan Rybka uciągnie przynajmniej jednego seta. A co do głównego przeciwnika Feda? Nie jest na pewno nim ARod. Jeśli miałbym takowego wygrać to jest to Rafa Nadal, gdyż to właśnie Hiszpan jest tym, który prześladował Ferdzia w 2006. No, ale zobaczymy jak to będzieNapewno wielu z was myśli że niespodzianka szukuje się w meczu Roddick-Fish, ale rozwieje wasze wątpliwość. Fish jest czarnym koniem ale nie jest w stanie pokonać swojego rodaka, ponieważ Roddick to główny przeciwnika Fedka