>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

ATP i WTA : Australian Open (Zarabiamy $$$)

Status
Zamknięty.
vizjerei 1

vizjerei

Użytkownik
No, tym razem się nie myliłem, Federer jak zwykle wygrywa ...

Ech, i po Australian Open ... A tak fajnie się wygrywało i noce zarywało ... ???? No, to kiedy następna taka impreza, warta dużego stawiania i emocji? Tylko, nie mówcie że Wimbledon w czerwcu :p

T 0

twin

Użytkownik
od jutra sie zaczynaja znow turnieje atp i (chyba)wta , Ne bedzie takiej frajdy jak przy AO ale poczatki takich zawodow przynosza zawsze duze zyski ????

peja 1

peja

Użytkownik
A ja wam powiem, że przez tego Federera to tenis panów stał się troszkę nudny :jezora: No powiedzcie że nie mam racji... Na ziemniej może Nadal go pokona z raz :p

rooni 135

rooni

Forum VIP
A ja wam powiem, że przez tego Federera to tenis panów stał się troszkę nudny No powiedzcie że nie mam racji... Na ziemniej może Nadal go pokona z raz
Jak dla mnie to tenis jest barwniejszy. Każdego ciekawi kiedy końcu Szwajcar przegra. Narazie jest w znakomitej formie którą utrzymuje przez kilka lat. Bez wątpienia jest to najlepszy tenisista w historii. Zobaczymy czy w finale Rolanda Garrosa Nadal znów pokona Fedka.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom