bender7
Użytkownik
Proszę o wypowiedź autoraW innych ligach także mamy układ gier 15;17 i 20:00 lub inne godziny w których odstęp czasowy jest 2 godzinny i co wtedy robimy ? bo to ma znacząco wpływ na układ tabeli... i analizę algorytmu.
Proszę o wypowiedź autoraW innych ligach także mamy układ gier 15;17 i 20:00 lub inne godziny w których odstęp czasowy jest 2 godzinny i co wtedy robimy ? bo to ma znacząco wpływ na układ tabeli... i analizę algorytmu.
przychylam się do prośbyProszę o wypowiedź autora
Nie ma takiej szansy.=jackMort;3135432]Mam pytanie do autora, jest szansa na podzielenie się algorytmem w wersji źródłowej [...]
Ogólna "logika" została opisana podczas prawie rocznego trwania niniejszego tematu. Nic więcej nie zostanie upublicznione.[...] lub opisanie logiki z jakiej korzysta ?
Bardzo proszę.[...] Z góry dzięki za odpowiedź
Mam inne zdanie na ten temat ????Arch Linux i Slackware. Fajnie by było stworzyć coś fajnego w temacie wspomagania typowania. Sam myślałem nad tym trochę i nawet napisałem coś niecoś ale to bardziej w ramach zabawy, gdyby tak połączyć kilka algorytmów efekty mogą być ciekawe.
Chodziło mi bardziej o jakiś zbiór wynikowy typów wspólnych dla poszczególnych algorytmów.Gdyby połączyć kilka algorytmów, gdzie każdy działa - z prawdopodobieństwem graniczącym z pewnością - na podstawie innych założeń to wyjdzie z tego ... zupełne nic.
Rozumiem, w każdym razie dzięki.Ogólna "logika" została opisana podczas prawie rocznego trwania niniejszego tematu. Nic więcej nie zostanie upublicznione.
Jeśli chodzi o taką rzecz, to nie ma przecież problemu?Chodziło mi bardziej o jakiś zbiór wynikowy typów wspólnych dla poszczególnych algorytmów.
Ja na dziś też na plusieSzczerze mówiąc nie chce mi się o tej porze liczyć yieldu, ale widać, że jest plus
Zgadza sięChciałem odpalić program i wyskoczył mi poniższy komunikat. Yar000 możesz coś zaradzić? Próbowałem jeszcze raz pobrać, ale jest to samo.
Dokładnie jak mówisz (a raczej piszesz)Dzisiaj miała wygasnąć i wszystkim Użytkownikom prawdopodobnie wygasła.