>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Algorytm - próby.

A 12

arek68

Użytkownik
Wyniki mojej dziesiątki i typów podanych przez Algorytm:
Salzburg - Wolfsberger 1 wynik 4:1
Leuven - Club Brugge 12 over - 4:1
Lierese - Charleroi 1 wynik 0:1
Waregem - Lokeren 1 over wynik 0:3
Dessel - Sint Niklaas 1 over wynik 2:1
Belupo - Cibalia 12 over wynik 2:1
Osijek - Zadar 1 wynik 2:0
Aalborg - Sonderjyske 1 over- wynik 2:1
jak na dwa dni bardzo fajnie poszło.. Brakuje nam kolegi do 4 dziesiątki ewentualnie chętnych do pozostałych nie wymienionych lig.
Pzdr Arek

bender7 91

bender7

Użytkownik
Dla mnie nie ma problemu żebyś do nas dołączył, ale niech jeszcze reszta chłopaków się wypowie...
Ja nie mam nic przeciwko. Skoro algorytm jest uniwersalny możesz testować go na ligach na przykład z Ameryki Południowej i Japonii. Kilkanaście (a może kilkadziesiąt) postów wcześniej rozpisaliśmy sobie Europę po 10 lig na każdą osobę. Napisz jakie ligi będziesz testował, przed daną kolejką wyślij nam na skrzynki typy a każdy z nas wyśle Tobie z &quot;naszych&quot; lig, w ten sposób każdy będzie zadowolony ????

B 34

bsg

Użytkownik
Napiszcie jakie ligi was interesują ja się dostosuje i prześle na pocztę typy z tych danych lig ;] samemu wybrać ciężko bo nie wiem co jest jeszcze wolne ????

J 4

jawor5

Użytkownik
możesz testować go na ligach na przykład z Ameryki Południowej i Japonii.
Poza Europą wszystkie są wolne.

Proponuję 2 brazylijskie, 2 argentyńskie, 2 japońskie i nie wiem jakie jeszcze można dodać. Może macie jeszcze jakieś propozycje...

yar000 9,6K

yar000

Użytkownik
Więc biore te 10 2 brazylijskie 2 argentynskie 2 japonskie Izraleska Wenezule Meksyk i Urugwaj biorę będę wrzucał też tutaj w temat jeśli yaroo pozwoli bo pocztę odwiedzam rzadko
... ależ ja się nie wtrącam w to co robicie ????
Oczywiście, że możecie tutaj postępować z typami Algorytmu dowolnie, jak zechcecie.
Edit:
Bsg, program w wersji 2.1.0. przesłałem Ci na pocztę.

B 34

bsg

Użytkownik
podziękował z racji tego że ktoś może skorzystać na live wersja 1.1.2 ale zawsze wrzuciłem to co na dziś niektóre już się rozpoczęły niektóre nie !
Izrael:
Yehuda - B. Jerusalem 1.1.2 anty 1 R 2.1.0 1x
Urugwaj:
Fenix - Central Esp. 1.1.2 over - 2.1.0 1x
Wenezuela:
Anzoategui - Dep. Petare 1.1.2 1 over++++ 2.1.0 12/over
Caracas - Esppor Club 1.1.2 over - 2.1.0 1
Yarooo sie spisał to i ja zaszalałem ????

A 12

arek68

Użytkownik
To jest nas już 5... może zrobimy mały eksperyment i każdy ze swoich typów poda jeden i stworzymy kupon do grania. Zobaczymy jak nam pójdzie. Co o tym myślicie koledzy z &quot; Drużyny Algorytmu&quot; ?
Pzdr..

J 4

jawor5

Użytkownik
To jest nas już 5... może zrobimy mały eksperyment i każdy ze swoich typów poda jeden i stworzymy kupon do grania. Zobaczymy jak nam pójdzie. Co o tym myślicie koledzy z &quot; Drużyny Algorytmu&quot; ?
Pzdr..
proponuję przy minimalnym kursie 1.5

J 4

jawor5

Użytkownik
Podsumowanie moich lig na dziś

21/10

1.1.2
Recreativo Huelva - Villarreal ANTY2, OVER-+ +-
Murcia - Elche ANTY2 +

2.1.0
Paderborn - St. Pauli 1! -
Atromitos - Levadiakos 1X +
Panathinaikos - Aris 1! -
Waalwijk - Zwolle 1/2 OVER ++
Murcia - Elche X2 -

1.1.2
2/1

2.1.0
3/3

B 34

bsg

Użytkownik
podziękował z racji tego że ktoś może skorzystać na live wersja 1.1.2 ale zawsze wrzuciłem to co na dziś niektóre już się rozpoczęły niektóre nie !
Izrael:
Yehuda - B. Jerusalem 1.1.2 anty 1 R 2.1.0 1x wynik 1-2 czyli 1.1.2 na +
Urugwaj:
Fenix - Central Esp. 1.1.2 over - 2.1.0 1x 1-2 czyli ani tu ani tu sie nie zgadza
Wenezuela:
Anzoategui - Dep. Petare 1.1.2 1 over++++ 2.1.0 12/over 2-0 over +++ nie pokryty ale 1/2 juz tak
Caracas - Esppor Club 1.1.2 over - 2.1.0 1 over nie pokryty 3-0 ale 1 jak najbardziej !
Yarooo sie spisał to i ja zaszalałem ????
Czyli podsumowując na plus anty 1 r 1/2 pokryte 1 pokryta sam zarobiłem dzięki Caracas ???? 3-0 na lajcie !

yar000 9,6K

yar000

Użytkownik
Za moment, nowa wersja Algorytmu nie &quot;wspierana&quot; publicznie aczkolwiek dostępna - jak można się zorientować na przykładzie swojego poprzednika, wersji 2.1.0. - dla każdego z Userów Forum, który wspólnie i dla dobra wspólnego pracuje w grupie (Koledzy się w nią samozorganizowali) nad prognozami programu.
Wersja ma symbol 8.0.0. ponieważ w międzyczasie stworzyłem ich trochę.
Odrzuciłem między innymi wersję z prognozami dokładnych wyników.

Aby nie zaburzać dotychczasowych testów prowadzonych przez Kolegów, zasadnicza część algorytmu 2.1.0. pozostała bez zmian.
Rozbudowałem overy, dodałem undery. Dodałem także opcję &quot;Gospodarz strzeli bramkę&quot;, &quot;Gość strzeli bramkę&quot;.
Od razu zaznaczę, że niestety, NIE MA w wynikach, odpowiedzi, że NIE strzeli czyli w konsekwencji wyższych kursów.
Reasumując, sprawa wygląda tak: Typy &quot;tradycyjne&quot; (1, 1X, 2 ...) pozostały niezmienne. Jeśli chodzi o overy, to ufajcie raczej tym, które jak dotąd występują przy typach bez remisu (&quot;12&quot;). Czyli tak jak do tej pory ...
Underom w ogóle nie ufajcie ????
Do tego wszystkiego dodatek w postaci strzelenia co najmniej 1 bramki przez Gospodarza/Gościa.
Czyli, na Waszym miejscu testowałbym jak dotąd, a nowym &quot;funkcjom&quot; przyglądał się z ostrożnością. Nie są przeze mnie zweryfikowane w praktyce. Sam jestem ciekaw czy w ogóle są (czy i w jakim stopniu) one skuteczne.

-----------------
Algorytm w wersji 1.1.2. jest cały czas do pobrania na stronie.

Do góry Bottom