>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Algorytm - próby.

bender7 91

bender7

Użytkownik
Przy wpisaniu liczba zespołów 16, gospodarz 8 miejsce, 2 remisy; gość 16 miejsce, 1 remis algorytm 9.0.0 wskazuje 12, UNDER 1,5, gospodarz strzeli!, gość strzeli! Tak sobie myślę, Yar000 czy byś może mógł dać jakiś warunek, żeby się takie wzajemnie wykluczające sytuacje nie pojawiały. Skoro jest prognoza, chociaż ryzykowna ale jednak, że obie strzelą to nie może paść under 1,5. Pozdrawiam!

yar000 9,6K

yar000

Użytkownik
Przy wpisaniu liczba zespołów 16, gospodarz 8 miejsce, 2 remisy; gość 16 miejsce, 1 remis algorytm 9.0.0 wskazuje 12, UNDER 1,5, gospodarz strzeli!, gość strzeli! Tak sobie myślę, Yar000 czy byś może mógł dać jakiś warunek, żeby się takie wzajemnie wykluczające sytuacje nie pojawiały. Skoro jest prognoza, chociaż ryzykowna ale jednak, że obie strzelą to nie może paść under 1,5. Pozdrawiam!
Zgadza się.
Myślałem nad tym ale ostatecznie pozostawiłem ten zawarty już tam warunek.
Wykrzyknik ;), o którym wspomniałeś.
Jeden typ ryzykowny i drugi. Do wyboru do koloru, który :grin: [lub obydwa]
bo uważam, że jest prawdopodobieństwo [choć ryzykowne], że któryś strzeli. Rzecz w tym, że nie wiem który.
Pewnie można to jakoś inaczej zapisać, tylko zastanawiałem się i zastanawiam się jak ..?

Wyszedłem z założenia, że &quot;pewniaków&quot; realnie nie ma,
i przecież nie wiadomo czy na pewno wystąpi under 1.5.
Sytuację możnaby wyjaśnić jednym ruchem: zamiast under 1.5 wyskoczyłby np. komunikat: under 2.5.
I &quot;kolizja&quot; zostanie usunięta.
Chcę jednak zachować ten komunikat o underze 1.5 bo odzwierciedla on stan mojej hipotezy opartej na źródle.
Pozdrawiam!

A 12

arek68

Użytkownik
Drużyna Algorytmu wystawiła na dziś taki oto kupon
Widzew - Wisła - under 2,5 (Bender7)⛔
La Havre - Nimes 1 (jawor5) 1:1⛔
Kapfenberg - Hartberg 1(Arek68) 1:2 ⛔
AKO 4,7 x 100j + kupon 2z3
Mam nadzieję że pozostali koledzy też dołączą swoje typy do następnego kuponu .. statystyka podawana będzie na bieżąco po ostatnim rozegranym meczu.
Pzdr Arek

yar000 9,6K

yar000

Użytkownik
Drużyna Algorytmu wystawiła na dziś taki oto kupon
Widzew - Wisła - under 2,5 (Bender7)
La Havre - Nimes 1 (jawor5)
Kapfenberg - Hartberg 1(Arek68)
AKO 4,7 x 100j + kupon 2z3
Mam nadzieję że pozostali koledzy też dołączą swoje typy do następnego kuponu .. statystyka podawana będzie na bieżąco po ostatnim rozegranym meczu.
Pzdr Arek
Fajne ;)
--

Należy zaznaczyć [właściwie, zostało to chyba zaznaczone Waszymi Nick&#39;ami], że są to prawdopodobnie Wasze typy w oparciu o Algorytm a nie typy Algorytmu ..? Chyba, że się mylę.
Np. w meczu Widzew - Wisła żaden z algorytmów nie podaje wprost wyniku under 2.5.
Algorytm 9.0.0. generuje bowiem [wiem, że teraz trwa mecz Podbeskidzia z Lechią ale mecz trwa więc jeszcze nie zdążył zmienić układu w tabeli, a jak pamiętam z wczoraj, też tak generował] typ &quot;1&quot;, oraz &quot;Gospodarze strzelą bramkę&quot;.
Algorytm 1.1.2. w tym meczu typuje &quot;over -&quot;.

Pozdrawiam.

yar000 9,6K

yar000

Użytkownik
[...] Ja robię tak (tabelka w Wordzie): data, drużyna A, miejsce w tabeli, liczba remisów, drużyna B, miejsce w tabeli, liczba remisów, wynik [...] .
I takie zestawienia byłyby pomocne również i mnie [pisał o tym wcześnie Ziz99] - świetnie jakby była przy tym jeszcze podana informacja dot. liczby zespołów w lidze
w pracach nad potencjalnymi nowymi wersjami programu.

Pozdrawiam.

bender7 91

bender7

Użytkownik
Np. w meczu Widzew - Wisła żaden z algorytmów nie podaje wprost wyniku under 2.5
Nieprawda, bo under 2,5 podawała wersja 8.0.0, gdy te typy Wam wysyłałem na skrzynki nie było jeszcze wersji 9.0.0 ;) Swoją drogą, że tak jak napisał Yar000 nie jest to typ algorytmu, tylko oparte o algorytm moje przypuszczenie tylko potwierdzone przez program.

yar000 9,6K

yar000

Użytkownik
Nieprawda, bo under 2,5 podawała wersja 8.0.0, gdy te typy Wam wysyłałem na skrzynki nie było jeszcze wersji 9.0.0 ;) [...]
... a chyba, że tak. Już o tamtej wersji zapomniałem :grin:
Kto wie ... Jeśli nie wypali obecna koncepcja Under/Over, może trzeba będzie rozkminiać poprzednią ...

bender7 91

bender7

Użytkownik
Typy z moich lig na dzisiaj:
Kuban - Rostov 1, gospodarz strzeli ✅ ✅ 1:0
Haugesund - Stomsgodset OVER 2,5, obie strzelą ✅ ✅ 2:3
Astra - Municipal 1, UNDER 2,5, gospodarz strzeli /1.1.2 również 1✅ ✅ ✅ 1:0
Widzew - Wisła 1, UNDER 2,5, gospodarz strzeli /1.1.2 OVER 2,5 ⛔ ⛔ ✅ ✅ 1:2
A ja do kuponu akurat wybrałem typ który nie wszedł ze skutecznością 9/11...

bender7 91

bender7

Użytkownik
Porównanie, jeśli nieprzypadkowe z 11.09 w NYC i WDC jest upiorne.
Na jedenaście zdarzeń do wyboru trafiłem dziewięć, a z tych jedenastu, spośród których miałem wybór wybrałem akurat mecz Widzewa bo wydawał mi się najrozsądniejszy. Jednym słowem pech skoro mając prawie 82% skuteczności wybrałem niewłaściwie. Ja nie wiem po co Ty się doszukujesz drugiego dna w tych liczbach? Nawet nie pomyślałem o nich w tym kontekście...

yar000 9,6K

yar000

Użytkownik
Na jedenaście zdarzeń do wyboru trafiłem dziewięć, a z tych jedenastu, spośród których miałem wybór wybrałem akurat mecz Widzewa bo wydawał mi się najrozsądniejszy. Jednym słowem pech skoro mając prawie 82% skuteczności wybrałem niewłaściwie. Ja nie wiem po co Ty się doszukujesz drugiego dna w tych liczbach? Nawet nie pomyślałem o nich w tym kontekście...
Wierzę Ci, że nie pomyślałeś.
I przepraszam, jeśli moja wypowiedź Cię dotknęła.
Po prostu ja pomyślałem. Zwłaszcza teraz, w okresie przedzadumnym nad ludzkim przemijaniem i tylko chwilą na Ziemi, w taki smutnawy nastrój wpadam.
Zwłaszcza Osoby, które widziały już składanie do grobów ciał swoich [bardzo] bliskich, Matki, Ojca, Dzieci, Żony, Męża, wiedzą pewnie szczególnie, o czym mówię. Pozostali, żyją w cezurze, przed Takimi wydarzeniami.
Niestety nastąpią.
Pozdrawiam.

yar000 9,6K

yar000

Użytkownik
[...]
Sprawdzę tylko &quot;nowe&quot; undery/overy:

26.10.2012 r.
1. Brazylia [dziś w nocy]
Santos-Naut. Recife under2.5 ✅ [0:0]
[...]
Rosja 1.Division
FK Yenisey - Ural Ekaterinburg over 2.5 ⛔ [0:1]

Argentyna Primera B Nacional

Ferro Carril Oeste - Gimnasia Y Esgrima La Plata under 2.5 ✅ [0:1]

[...]
... ale takie 2 z 3 napawa optymizmem ... Zwłaszcza, że są to typy &quot;nieryzykowne&quot; a przede wszystkim, udało się trafić undery [co było do tej pory bolączką]. Typy &quot;ryzykowne&quot; się wytnie ;)
Edit:
poprawiłem nieco w underach/overach &quot;&quot;typy ryzykowne&quot;. Nieryzykowne jak i całą resztę pozestawiam bez zmian. Poprawki otrzymacie, kiedy się wyśpię.

yar000 9,6K

yar000

Użytkownik
Dzisiaj, na próbę - o ile się, bo późno dosyć - nie walnąłem. [Zresztą, macie to w Algorytmie 9.0.0.]:

Japonia J-League

Jubilo Iwata - Vegalta Sendai over 2.5 ⛔ [1:1]
FC Tokyo - Consadole Sapporo over 2.5 ✅ [5:0]

harash 7

harash

Użytkownik
Przepraszam za moją nieobecność w temacie lecz niestety przez kilka zawiłości życiowych i niesprzyjającą zmianę w pracy nie miałem czasu. Widzę, że bardzo dużo mam do nadrobienia i mam nadzieję, iż podołam.

J 4

jawor5

Użytkownik
Przepraszam za moją nieobecność w temacie lecz niestety przez kilka zawiłości życiowych i niesprzyjającą zmianę w pracy nie miałem czasu. Widzę, że bardzo dużo mam do nadrobienia i mam nadzieję, iż podołam.
A ja myślałem, że już odpadłeś z drużyny. Widzę że za wcześnie Cię skreśliłem...

bender7 91

bender7

Użytkownik
Zakończyłem testowanie algorytmu 9.0.0 i 1.1.2 na danych archiwalnych ligi norweskiej 2012 od początku sezonu do dzisiaj. Jako, że nie mogę tu tego wkleić bo przekracza dopuszczalną ilość znaków, chciałbym przedstawić Wam wyniki:
Wersja 9.0.0
rodzaj zdarzenia - trafione / nietrafione
12 - 12/3
12! - 2/1
1SN - 29/3 :wowsdf:
1SN! - 7/1
2SN - 12/1
2SN! - 11/3
OVER 2,5 - 3/2
OVER 2,5! - 5/2
1 - 9/3
1! - 5/3
UNDER 1,5 - 0/1
UNDER 1,5! - 0/2
UNDER 2,5 - 1/0
X2 - 1/0
1X - 1/0
1X! - 1/0
Rzuca się w oczy skuteczność zakładów typu gospodarz/gość strzeli, 12 też &quot;wchodzi&quot; bardzo dobrze, słabiutko undery o czym wspominał wcześniej Yar000 a co potwierdza ta próba.
PS. Czy zna ktoś stronę, gdzie by można znaleźć archiwalne kursy dla gospodarz strzeli/gość strzeli?

Do góry Bottom