bender7
Użytkownik
Ja sprawdzam i rozsyłam te:Norwegia, Polska, Polska 1, Portugalia, Rosja, Rumunia, Słowacja, Słowenia, Szwajcaria, Szwecja
Panowie, powiedzmy sobie szczerze, regularnie algorytm sprawdzają jawor, Arek i ja (powyższe posty jako odpowiedź na pytanie Arka, nikt poza nami nie odpisał). Rozumiem, że ktoś pracuje, że ktoś się uczy, że są sytuacje ważniejsze niż wysłanie typów kilku osobom z forum, że czasami się nie chce, że ma się grypę itp ale w takim razie trzeba powiedzieć: sorry nie mam czasu na to, życzę powodzenia, róbcie to dalej beze mnie.Koledzy dajcie znać kto sprawdza Algorytmem swoje ligi i wysyła do pozostałych a kto z braku czasu pasuje. Są inni chętni i mogą wasze ligi sprawdzać.
Panowie, powiedzmy sobie szczerze, regularnie algorytm sprawdzają jawor, Arek i ja (powyższe posty jako odpowiedź na pytanie Arka, nikt poza nami nie odpisał). Rozumiem, że ktoś pracuje, że ktoś się uczy, że są sytuacje ważniejsze niż wysłanie typów kilku osobom z forum, że czasami się nie chce, że ma się grypę itp ale w takim razie trzeba powiedzieć: sorry nie mam czasu na to, życzę powodzenia, róbcie to dalej beze mnie.
Poszło.Zaniedługo nastąpi kolejna wersja programu. [...]
Program w starej jego wersji można otrzymać w oparciu o informacje znajdujące się w profilu "O mnie". Bez jakichkolwiek ograniczeń i pełną jego wersję.a jak można zdobyć ten program?
Overy, tak sobie ... Zbyt mało ich, aby coś więcej powiedzieć ...Program, wersja 9.2.0.
[....]
Sprawdzałem w poszukiwaniu underów/overów ale ich niewiele ...
[...]
Ciekaw jestem, przy założeniu znaczącej istotności danych wejściowych stosowanych w algorytmie, jaki byłby efekt jakby tą bazę zapiąć do sieci neuronowej.Overy, tak sobie ... Zbyt mało ich, aby coś więcej powiedzieć ...
W ogóle, zbyt "kolorowo" jest powyżej. Nie podoba mi się to :;/:
(Gdyby w ww. typach 1X2 określonych jako "raczej" były podpórki remisowe to mniej by to wszystko "bolało".
I chyba tak właśnie zrobię.)
Trudno mi się do tego odnieść. Nie znam się bowiem niestety, na sieciach neuronowych. To jest matematyka z tych "wyższych".Ciekaw jestem, przy założeniu znaczącej istotności danych wejściowych stosowanych w algorytmie, jaki byłby efekt jakby tą bazę zapiąć do sieci neuronowej.