Średnio wchodzi mi w nim jakieś minimum 9 typów na 12 (mówię o mojej realnej grze). Oczywiście zdarzały się i zdarzają się kryzysowe dni bo na realny świat piłkarski nie ma mocnych.Czy skuteczność algorytmu podpórkowego wynosiła co najmniej 80%, bo dokładnie nie śledziłem tego?
Rozumiem, ale spodziewam się mimo wszystko konieczności jakichś zmian, ponieważ skuteczność obecnego algorytmu nieuchronnie spadnie poniżej 50%, jak sądzę. Program podpórkowy uważałbym zaś za pożyteczny właśnie przy skuteczności co najmniej owych 80%. Osobiście wolałbym jednak móc korzystać w typowaniu z algorytmu "1X2" o skuteczności nieco ponad 50%, który sam mógłbym sobie "podeprzeć" własną analizą, niż pewnego na 85% algorytmu podpórkowego, wynik którego ciężko byłoby już człowiekowi urealnić. No, ale poczekajmy na rozwój sytuacji...Średnio wchodzi mi w nim jakieś minimum 9 typów na 12 (mówię o mojej realnej grze).
Oczywiście zaraz tu do tematu wejdą Panowie, którzy będą mówić o jakichś kursach, lub potrzebie setek prób i nieopłacalnej grze ...
Kursy na podpórki są ustalane przez buki i są różne. Setki prób w tym przypadku nie mają znaczenia (próby były na reprezentatywnej grupie).
Gram tak, żeby na kuponie było AKO minimum 2,00 i aby podwoić sobie kapitał.
... No ale my tutaj i teraz sprawdzamy inny Algorytm
Być może takie zmiany nastąpią ale w chwili obecnej (przed zakończeniem pojedynku) mam związane ręce.Rozumiem, ale spodziewam się mimo wszystko konieczności jakichś zmian, [...]
Dzięki za słowa otuchy,Dziś jest ewidentny czas na przełamanie ostatnich dni, poczekam, zobacze jakie typy podał algorytm i wierzę, że dzis wejdzie 3 ???? Wkońcu Yar000 włożył dużo pracy w algorytm tworząc go i wnosząc poprawki od samego początku tematu Widzę to tak, 3 typy ako za 50 i bedą wesołe święta ???? Pozdr i oby przeczucie było dobre ????