Yaro000 drogi kolego mylisz się i to bardzo , bo gdybyś poświęcił tydzień czasu i przeanalizowałbyś swoim algorytmem te 100 spotkań ( choć to i tak za mała próba) doszedłbyś do wniosku że nie ma sensu pisać tutaj o tym. Bo podniecenie jakie było gdy po 20 meczach było 70% skuteczności tak szybko spadło jak ta skuteczność do 50%. Ale wystarczyło tylko trochę poświęcić czasu , a nie gdy tylko ,, dokręcisz śrubę'' to ,, gra zaczyna się od nowa '' i po kilkunastu typach znowu od nowa.
Po drugie nie rozumiem po co ten cały projekt człowiek kontra program , jakie wnioski już wyciągneliście?
Yaro000 w przeciwieństwie do Ciebie ja w swiom temacie po pierwsze trzymalem się obranego punktu widzenia i nie zmieniałem go ciągle . Po drugie nie usprawiedliwiałem porażek co tobie zdarza się nader często ( ach bo była czerwona kartka itp.), po trzecie udokumentowałem zysk w danym okresie czasu , co ty jeszcze nie zrobiłeś.
Jeżeli chodzi o
algorytm podpórkowy to wybacz , ale dla mnie osobiście jest to rzenada , bo kurs 1,05-1,2 są poprostu tak niskie , że tu większość typerów nie potrzebuje tego algorytmu żeby taki uzyskać. Co innego gdyby z np. 4 typów wszystkie wchodził tworząc ako. Ale gdy wejdzie 3 z 4 typów i gdy patrze na twoje ,, podniecenie '' to śmiać mi się chce.
Kolejny aspekt, jeśli chcesz to też masz prawo wypowiedzieć się w moim temacie , tylko ja w przeciewieństwie do ciebie traktuję to ,, na luzaka'' i to że mnie obsmarujesz to mi to wisi.
PS: naprawdę trzymałem kcuki za Ciebię na samym początku ale sposób prowadzenia tego tematu i twoje wady ktore wymieniłem wyżej troszkę zmieniły moją postawę. Powiem Ci więcej gdyby twoj
algorytm był taki dobry w co pewnie wierzysz to ja bym kupował od ciebie te typy. Bo chyba nie wszyscy tutaj wiedzą , że nasz kolega YARO000 MIAŁ JUŻ W PLANACH SPRZEDAWAĆ SWOJE TYPY ( jeste to gdzieś na początku tematu) , tak tylko gdyby one przynosiły zysk, ale to już nie ważne , ważne żeby była kasa od naiwnych ludzi.........................
Drogi Yaro000 mozesz mnie teraz obsmarować , tylko nie pisz , że jestem frustratem jak każdemu co napisze kilka słów prawdy.:]