>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Info Aktualności, transfery, pytania i rozmowy dotyczące lig amerykańskich

emilenberg 81

emilenberg

Użytkownik
Alanex przekonałeś mnie i nie gram dziś tego spotkania. Za to zagram na drugie spotkanie dziś tzn. New Jersy Devils vs Ottawa Senators. Konkretnie zainteresowało mnie ilość oddanych strzałów w meczu. Myślę że po kursie 1,85 będzie więcej niż 52,5. Dzięki i pozdro

5xharoldx5 1,6M

5xharoldx5

Znawca - Szachy
Ale Kings mają szczęście do tych bramkarzy. Jest Quick, doskonale w tym sezonie broni Scrivens, a jakby tego było mało, to mają jeszcze prawdziwą perełkę Martina Jonesa. Niby zbyt wielu spotkań on jeszcze nie grał, bo tylko 6, ale wpuszczone zaledwie 3 bramki na 172 strzały to jednak już coś mówi o klasie bramkarza.

emilenberg 81

emilenberg

Użytkownik
Witajcie fani NHL. Dziś zwrócę się do was z zapytaniem o trzy mecze, które powinny być idealne do zagrania. Fakt iż chce zagrać systemem 2 z 3 lecz liczę na komplet. Te trzy spotkania to: Pittsburgh Penguins - Minnesota Wild, Buffalo Sabres - Boston Bruins, Colorado Avalanche - Edmonton Oilers. Oraz na bwin z kursem 1,85 interesuje zagranie liczby oddanych strzałów w meczu 54,5 plus w spotkaniu
Pittsburgh Penguins - Minnesota Wild ale to tak dodatkowo. Co Wy fachowcy o tym myśłicie?? Jak przedstawiają się dane zespoły?? Dziękuję i pozdrawiam ????

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Emilenberg @ z mojej oceny to Ci powiem co bardziej realnego by puścić by poszło, bo Pingwiny wczoraj udowodnili że mogą grać w &#39;&#39;rezerwach&#39;&#39; a i tak wygrywają w końcu mają niezawodnego Sid&#39;a który wczoraj nie strzelił co prawda, ale kreuje sam mecz i napędza swoich kolegów.. miałem czuja jeśli chodzi o ten mecz bo chciałem puścić że będzie dogrywka, ale w ostatecznym rozrachunku zostawiłem ten bet. W moim mniemaniu dzisiaj można zagrać Senatorów i Błyskawice. Jedni i drudzy grają na swoich śmieciach więc ich rola w meczu będzie podwójna. Zneutralizować rywala na swoim lodzie i robić z nimi co tylko się żywnie podoba. Tampa, od momentu kiedy stracili Stamera, z kontuzją który ma mnóstwo teraz rehabilitacji, pod jego nieobecność bardzo solidnie sobie gra St Louis, gracz również kompletny. Zwinny, potrafi namieszać. Natomiast Senatorzy, grają w kratkę ale Pantery ostatnio się trochę &#39;&#39;rozszalały&#39;&#39; i trzeba ich trochę ostudzić, bo Spezza i spółka niejednokrotnie pokazywali, że maja na nich sposób. A ekipa z Panter każdy wie jaka to drużyna.. ;) Wieczorem napiszę analizy w dziale.

Otrzymane punkty reputacji: +4
muntar 506

muntar

Użytkownik
Dzisiaj chcę sobie zagrać coś takiego: Wild, Coyotes, Flyers, Wings, Panthers, Lighting, Blues, Kings wszystko na single. Jakieś wasze pomysły i rady dodatkowo??
Lutek mnie przekonał i Sharks out. Statystyki mnie przekonały i mecz lawin no bet dziś:
Colorado Wygrana 33
Edmonton Wygrana 31
Czyli tutaj może pójść w jedną albo w drugą stronę, a patrząc na formę lawin w ostatnim meczu gdzie zostali skarceni przez Stars wolę odpuścić ten mecz. No i na swoim terenie lawiny nieraz dostały już w ciepę od Oilersów. Mecz starsów też odpada, 15 przegranych u siebie z Canucks na 31 spotkań czyli prawie 50% | 50%. Predators również out, przekonał mnie stosunek bezpośrednich spotkań, analiza wonderkido i ostatni mecz po takim kursie na predatorów. Więc gram na kolegów Stamkosa. Jeszcze jedna poprawka, mecz Bruins - Sabres wylatuje u Mnie z kuponu. Sabres nieraz na własnym terenie ładnie obsługiwali przyjezdnych, więc dam temu spotkaniu status No beta, pomimo formy jaką ostatnio prezentują Bruins.

muntar 506

muntar

Użytkownik
Jeszcze jedna poprawka, mecz Bruins - Sabres wylatuje u Mnie z kuponu. Sabres nieraz na własnym terenie ładnie obsługiwali przyjezdnych, więc dam temu spotkaniu status No beta, pomimo formy jaką ostatnio prezentują Bruins.
Dobre miałem przeczucie jeżeli chodzi o Szabelki ;)

krysteeek 962

krysteeek

Użytkownik
Detroit Red Wings nareszcie przełamali złą passę... w sumie po dogrywce, pewnie wielu połamało to kupon, ale jednak. Ma ktoś info kiedy wróci Henrik Zetterberg ? Kontuzja ? Dla mnie Detroit znów mogą dostawać baty, wystarczy, że Datsyuk nie zagra na tyle ile może i skrzydła będą leżeć i płakać.

lutek 9,3K

lutek

Użytkownik
Detroit Red Wings nareszcie przełamali złą passę... w sumie po dogrywce, pewnie wielu połamało to kupon, ale jednak. Ma ktoś info kiedy wróci Henrik Zetterberg ? Kontuzja ? Dla mnie Detroit znów mogą dostawać baty, wystarczy, że Datsyuk nie zagra na tyle ile może i skrzydła będą leżeć i płakać.
Datsyuk właściwie zagrał pierwszy solidny mecz od wyleczenia kontuzji. Miał spory wkład w dzisiejszym zwycięstwie wraz z Alfreddsonem, ale ogólnie było jeszcze kilku graczy, którzy przyczynili się do przełamania passy, szczególnie Smith w defensywie i Tootoo na 4 lini, który wniósł sporo energii i zaliczył kilka udanych shiftow. Zapewniam cię, że Wings nie będą leżeć i płakać, bo może być już tylko lepiej a na tle tych wszystkich kontuzji młoda gwardia robi spore postępy i wyrabia sobie renomę w Hockeytown.

Powrót Zetterberga planowany jest po świętach.

Otrzymane punkty reputacji: +5
wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
No w końcu przełamali, choć nie powiem że łatwego spacerku to oni nie mieli mimo że Płomienie nie należą do najlepszych to i tak im utrudniali ze wszystkich stron ten mecz.
Być może to ich jakoś zmotywuje do działania, że trzeba zacząć wygrywać.. bo ekipę wiadomo, maja solidną.
Jeszcze fajniej jak Pingwiny znowu sobie zrobili &#39;miazgę&#39; na swoim lodowisku i kolejne komplety punktów na ich koncie.

riczardpro 20

riczardpro

Użytkownik
Siemka, gram głównie NHL i ciekawi mnie u którego buka są na nią największe kursy i najszersza oferta, u których wy gracie? Mam konta u paru bukmacherów, ale po ostatniej wypłacie chce założyć konto na jakimś nowym i skorzystać z bonusu.

emilenberg 81

emilenberg

Użytkownik
Witajcie fani NHL. Dziś do zastanowienia widzę lepsze i gorsze spotkanie. Lecz wybiorę coś z meczy:
Washington Capitals Vs Anaheim Ducks 2OT
Ottawa Senators Vs Pittsburgh Penguins 2OT
Calgary Flames Vs St.Louis Blues 2OT
Los Angeles Kings Vs Dallas Stars 1OT
Albo będziemy grać pojedynczy kuponik, lub coś zaszalejemy systemem Patent. Zobaczymy wieczorem.
P.S.
A wy co sądzicie o moim wyborze spotkań dzień dzisiejszy??

J 101

john1683

Użytkownik
Witajcie fani NHL. Dziś do zastanowienia widzę lepsze i gorsze spotkanie. Lecz wybiorę coś z meczy:
Washington Capitals Vs Anaheim Ducks 2OT
Kaczory to mocna drużyna ale ....
  • mają serię W8 a jak mówią doświadczeni gracze każda seria kiedyś się kończy
  • Capitals ostatnio gra w kratkę - i dzisiaj wypada kratka zielona ????
  • ostatnie 5 spotkań h2h to ... 4:1 dla Capitals (fakt że dosyć dawno)

Nie neguję wyboru.
Kaczory to mocna drużyna ale .....:grin:

lutek 9,3K

lutek

Użytkownik
Orientuje się ktoś może jak działa ten cały system ratalny w gamecenter? Zdecydowałem w tym sezonie wypróbować taki sposób i po pierwszym doładowaniu w październiku wszystko działało bez zarzutu, przez cały miesiąc. W listopadzie po odnowieniu miesięcznej subskrypcji/raty działało może 10 dni. Zdecydowałem w tym miesiącu jeszcze raz spróbować opłacić ratę i znów podobnie - po ok tygodniu pakiet przestał działać.

W regulaminie nie ma niestety żadnej wzmianki o tym. Próbowalem nawet do nich pisać kilka razy Ale bezskutecznie...

Miał ktoś podobny problem, albo wie o co w tym chodzi?

michbrze 387

michbrze

Użytkownik
&quot;Vancouver Canucks President &amp; General Manager Michael D. Gillis announced today that the Canucks have signed centre Dane Fox.&quot;

Wie ktoś coś o tym chłopaku? Miał okazję oglądać jego grę?
Jedyne co wyczytałem to, że w OHL 13/14 w Errie Otters w 35 meczach zanotował 41 goli i 26 asyst. Całkiem ładny zbiór.

yem-uoniaki 4,1K

yem-uoniaki

Użytkownik
&quot;Vancouver Canucks President &amp; General Manager Michael D. Gillis announced today that the Canucks have signed centre Dane Fox.&quot;
Wie ktoś coś o tym chłopaku? Miał okazję oglądać jego grę?
Jedyne co wyczytałem to, że w OHL 13/14 w Errie Otters w 35 meczach zanotował 41 goli i 26 asyst. Całkiem ładny zbiór.
Cześć
Tak, nie raz, nie dwa widziałem tego chłopaka. Powód prosty, śledzę z uwagą Errie, bo gra tam McDavid.
Dane zrobił monstrualny postęp w tym roku. Teraz sprawia wrażenie kogoś na którego w żargonie mówi się natural goal scorer. Wcześniej miewał sezony z mniej niż 20 bramkami. W dodatku nabrał masy i teraz nie dość że sieje spustoszenie pod bramką, to jeszcze potrafi ostro napier.. delikwenta.
Trzeba uczciwie przyznać, że Errie ogólnie gra bardzo dobrze, więc Fox ma świetne warunki do rozwoju. Otters to nie tylko Dane, ale i Burakovski (prospekcik moich Caps), Brown (jeszcze więcej punktów niż Fox) i wspominany McDavid. Z pozoru dobry ruch Canucks, oby sam zawodnik to potwierdził.

Do góry Bottom