>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Info Aktualności, transfery, pytania i rozmowy dotyczące lig amerykańskich

szyma2 22

szyma2

Użytkownik
Takie pytanie z czystej ciekawości. Orientuje się czy w ostatnich latach(lub kiedykolwiek) padł w lidze nhl wynik 0:0 ? A jeśli tak to w kiedy i w jakim spotkaniu.

J 7K

juanroman08

Forum VIP
Takie pytanie z czystej ciekawości. Orientuje się czy w ostatnich latach(lub kiedykolwiek) padł w lidze nhl wynik 0:0 ? A jeśli tak to w kiedy i w jakim spotkaniu.
Było trochę takich przypadków, najświeższy z października 21 Red Wings vs Sharks 0:0 w reg time i wygrana SJS po karnych ;) ogółem nie wiem czy w tym sezonie to nie jedyne 0:0 jak do tej pory, ale nie chce mi się już grzebać. W zeszłych sezonach jeśli dobrze kojarzę 0:0 pojawiło się kilka razy.

Otrzymane punkty reputacji: +1
5xharoldx5 1,6M

5xharoldx5

Znawca - Szachy
pick w 3 rundzie 2014
No to gratuluję tej drużynie totalnej głupoty. Szczerze żałuję, że jakiś czas temu pograłem ich po kursie 15,00, że wygrają całe rozgrywki. Nie wiem jak można oddać ZA DARMO tak dobrego bramkarza. Teraz tylko czekać, aż bramkarzy LA dopadną kontuzje i drużyna pożałuje swojej idiotycznej decycji. Gratuluję bukmacherowi zwycięstwa i współczuję sobie głupoty, że na nich postawiłem. No cóż, pieniędze górą i pewnie Kings w przyszłym sezonie sobie odbiją niepowodzenia w tym.

5xharoldx5 1,6M

5xharoldx5

Znawca - Szachy
Poczytałem sobie co o tym sądzą kibice Kings i wielu podziela moje zdanie. Sam pomysł oddania bramkarza zły nie był, bo jest Quick i Jones, ale wiele drużyn, w tym np. Penguins powinni wiele za takiego ofiarować, a nie pick w 3 rundzie...

J 7K

juanroman08

Forum VIP
Nowa maska Steve Mason&#39;a prezentuje się wręcz rewelacyjnie :razz:
Mason zapytał o zgodę na transformacje w zoombie swoich kolegów z zespołu i tak na masce można zobaczyć Giroux, Hartnell&#39;a, Voracka i Simmondsa. Trzeba przyznać że wygląda to zacnie :grin:

krysteeek 962

krysteeek

Użytkownik
Pytanko: czy obecnie skład czerwonych skrzydeł jest optymalny? Chodzi mi tu przede wszystkim o to, czy w ich ekipie dalej są mocne braki kadrowe spowodowane kontuzjami... ?

snice 457

snice

Użytkownik
Pytanko: czy obecnie skład czerwonych skrzydeł jest optymalny? Chodzi mi tu przede wszystkim o to, czy w ich ekipie dalej są mocne braki kadrowe spowodowane kontuzjami... ?
aktualnie lista graczy kontuzjowanych wygląda mniej więcej tak: Datsyuk , Andersson , Emmerton , Franzen , Howard i Weiss. A wiec troszkę mu brakuje do tej &quot;optymalności&quot;
Linie mniej więcej tak obecnie wyglądają , oczywiście moga się zmieniać - nie jest to zaden sztywny schemat na obecną chwile ale tak u mnie to wyglada
Off:
1.LW Nyquist , C Zettenberg , RW Abdelkader
2.LW Jurco , C Sheahan , RW Tatar
3.LW Cleary , C Helm , RW Alfredsson
4.LW Miller , C Glendening , RW Eaves
Def:
1. Kronwall/Ericsson
2. Quincey/Dekeyser
3. Lashoff/Smith
Goalie Gustavsson/Mrazek

Otrzymane punkty reputacji: +5
wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
A ja jestem ciekaw czy jest taka strona z której można ściągać sobie mecze w HD i oglądać?
Chyba nie.. kiedyś jeszcze można było nagrywać na ESPN, ale teraz Polska wycofała ten program z anteny.. choć zawsze można kupić na gamecenter pakiet i wtedy podłączyć do plazmy i nagrywać ;)

Ja ostatnio tak zrobiłem w meczu Wings, z Hawks... cudo :cool:

yem-uoniaki 4,1K

yem-uoniaki

Użytkownik
Urodziny Kirilenko i takie cuda wyczynia

@Kamillo13
rojadirecta.me ---&gt; download sport events
Po paru godzinach od zakończeniu spotkania można ściągnąć jakimś torrentem praktycznie każde spotkanie, często w jakości HD.

Otrzymane punkty reputacji: +16
5xharoldx5 1,6M

5xharoldx5

Znawca - Szachy
Tak sobie trochę podumałem nad Konferencją Wschodnią, trochę poanalizowałem i jakby nie patrzeć, to... Tampa Bay jest trzecią ekipą tej konferencji... Popatrzałem też na H2H Tampy z wielkimi faworytami, tj. Pittsburghiem i Bostonem i tutaj jest po prostu totalna katastrofa. Patrząc na to co się dzieje w tej konferecji to coraz bardziej się upewniam, że szanse na jakąś niespodziankę są naprawdę niemal zerowe mimo, iż w NHL teoretycznie wszystko jest możliwe... Nieobliczalne Detroit póki co gra tak słabo, że nawet nie jest pewne, że wejdną do play-off. Może będące ostatnio w super formie NYR mogą pokrzyżować plany finałowi Pittsburgh-Boston?

G 14

grass88

Użytkownik
ma ktoś może link w którym są statystyki dokładnych wyników NHL albo ogólnie hokeja? ile jakich padło najlepiej z kilku sezonów

G 14

grass88

Użytkownik
no to gdzie to jest? ja nie pytam się o strone w której będą wyniki meczy, bo to jest na każdej stronie. Mi chodzi o policzone wyniki np 2-2 ilość, 4-3 ilość itp

Do góry Bottom