Było trochę takich przypadków, najświeższy z października 21 Red Wings vs Sharks 0:0 w reg time i wygrana SJS po karnych ogółem nie wiem czy w tym sezonie to nie jedyne 0:0 jak do tej pory, ale nie chce mi się już grzebać. W zeszłych sezonach jeśli dobrze kojarzę 0:0 pojawiło się kilka razy.Takie pytanie z czystej ciekawości. Orientuje się czy w ostatnich latach(lub kiedykolwiek) padł w lidze nhl wynik 0:0 ? A jeśli tak to w kiedy i w jakim spotkaniu.
No to gratuluję tej drużynie totalnej głupoty. Szczerze żałuję, że jakiś czas temu pograłem ich po kursie 15,00, że wygrają całe rozgrywki. Nie wiem jak można oddać ZA DARMO tak dobrego bramkarza. Teraz tylko czekać, aż bramkarzy LA dopadną kontuzje i drużyna pożałuje swojej idiotycznej decycji. Gratuluję bukmacherowi zwycięstwa i współczuję sobie głupoty, że na nich postawiłem. No cóż, pieniędze górą i pewnie Kings w przyszłym sezonie sobie odbiją niepowodzenia w tym.pick w 3 rundzie 2014
aktualnie lista graczy kontuzjowanych wygląda mniej więcej tak: Datsyuk , Andersson , Emmerton , Franzen , Howard i Weiss. A wiec troszkę mu brakuje do tej "optymalności"Pytanko: czy obecnie skład czerwonych skrzydeł jest optymalny? Chodzi mi tu przede wszystkim o to, czy w ich ekipie dalej są mocne braki kadrowe spowodowane kontuzjami... ?
Chyba nie.. kiedyś jeszcze można było nagrywać na ESPN, ale teraz Polska wycofała ten program z anteny.. choć zawsze można kupić na gamecenter pakiet i wtedy podłączyć do plazmy i nagrywaćA ja jestem ciekaw czy jest taka strona z której można ściągać sobie mecze w HD i oglądać?
Może annabet.com ? Zarejestruj się i poszperaj.mi chodzi o całą lige ile padło wyników np 0-0 1-1 3-0 itd w sezonie np 2012-2013