>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Info Aktualności, transfery, pytania i rozmowy dotyczące lig amerykańskich

yem-uoniaki 4,1K

yem-uoniaki

Użytkownik
Wszystko zależy od kilku czynników. Ten jeden, najważniejszy, to pytanie, czy po zakończeniu sezonu Cally przedłuży umowę. Tutaj niemal wszystko będzie zależało od samego zawodnika, bo jeśli nie zmieni swoich finansowych wymagań (6 baniek za rok), to nie ma mowy, żeby w TBL dostał takie pieniądze. Po pierwsze nie zasługuje na aż taką gażę, a po drugie Bolts nie mają tyle miejsca pod capem. Z takim kontraktem chętni na jego usługi byliby praktycznie tylko Sabres i Panthers, czyli kluby mogące mu tyle zaoferować. Jeżeli jednak nabierze trochę pokory i spuści z tonu gdzieś w granice 3,5-4,5 $M za sezon, Tampa może zyskać super walczaka potrafiącego przejąć rolę lidera jeśli zajdzie taka potrzeba, a Rangers zostaną z Marty&#39;m, który skończy niebawem 39 lat. NYR nie wybiegali w przyszłość z tym trejdem, chcą wyniku tu i teraz. Bolts mają zawodnika wciąż młodego i 1 oraz 2 rundę draftu. Pomimo ogólnego przekonania, że ten draft będzie mizerny, nie można z góry zakładać, że nie trafią jakiegoś fajnego prospekta. Miniony też miał być mizerny, a wystarczy spojrzeć na MacKinnona, który właśnie wyrównał rekord Gretzky&#39;ego w ilości spotkań z minimum 1 punktem w wieku 18 lat (obaj minimum punkt w 12 kolejnych spotkaniach mając ledwie 18 lat, oczywiście w późniejszych latach kariery The Great One poprawił swoje osiągnięcie do monstrualnych o ile się nie mylę 51 spotkań z at least 1 pts).

Otrzymane punkty reputacji: +1
wojnodrake 5,6K

wojnodrake

Użytkownik
Co do Callahana chciał zostać i ponoć podpisac kontrakt, ale podobno NYR &quot;brakowało&quot; 200 tys USD.
No i LAK chyba są wygranymi TREJDÓW skoro mają Gaborika.
Tim Thomas w Dallas

snice 457

snice

Użytkownik
No i Halak wylądował w Capitals ???? a &quot;razem&quot; z nim pick w 3 rundzie 2015 , w drugą strone goalie Neuvirth i defensor Klesla. Dodatkowo Vanek wylądował w Habs

J 7K

juanroman08

Forum VIP
Jak dla mnie Capitals zrobili bardzo dobry interes, Halak jest gwarancją solidnych występów w bramce, czy jest to bramkarz na Stanley&#39;a tego nie wiem, ale na pewno jeśli defensywa WSH go wspomorze to może być naprawdę dobrze.
Vanek w Montrealu... ehh lubię gościa ale za to nie przepadam za MTL chociaż to wartościowa ekipa to jakoś mi nie leżą, ale z pewnością dla nich jest to strzał w 10 i jestem zdania że przyjście Vanka predestynuje tą ekipę do osiągnięcia czegoś więcej niż 1 runda PO.
Marian w LAK, podoba mi się i mam nadzieję że w końcu Gaborik przestanie się leczyć i odbuduje formę w szeregach Kings, na pewno potrzebny był tam tego typu kiler ponieważ Carter od jakiegoś czasu gra w kartkę, Richards i Brown to cienie, na dobrą sprawę to Kopitar ciągnie wózek, a przyjście Mariana może mu zdecydowanie ułatwić sprawę ponieważ Kopi nie jest typowym strzelcem owszem potrafi dobrze wykończyć akcję ale myślę że kreowanie innych wychodzi mu zdecydowanie lepiej.
Moulson w Wild, w mojej ocenie świetny ruch Wild, Matt będzie z pewnością wartością dodatnią do i tak już bogatej opcji ofensywnej jaka jest w Minnesocie. Zresztą Moulson w każdej z drużyn w której grał do tej pory wnosił sporo dobrego i się sprawdzał także wydaje mi się że tutaj u boku Granldunda czy Koivu, którzy potrafią świetnie obsłużyć partnera, może to być również idealny &quot;trejd&quot;.
Ciekawi mnie również ściągnięcie Goc&#39;a przez Pens, gracz, który w pewnym momencie wydawał mi się bardzo ciekawym materiałem na bardzo solidnego grajka po przejściu do Panter zdecydowanie się zagubił, w Pittsburghu będzie miał nieporównywalnie lepsze warunki do pokazania pełni możliwości i mam nadzieję że Niemiec wprowadzi sporo dobrego do 3 lub 4 linii.
Na koniec Legwand w Detroit, czekałem czekałem no i się doczekałem, w końcu jakiś ruch. Legwand to solidny gracz, na tle całej drużyny Predators postać zdecydowanie wybijająca się ponad przeciętność. Myślę że ten ruchu w obliczu problemów z kontuzjami centrów Red Wings, świetny ruch i Daniel podobnie jak Goc w Pens wniesie sporo dodatniej wartości.

5xharoldx5 1,6M

5xharoldx5

Znawca - Szachy
.

No i LAK chyba są wygranymi TREJDÓW skoro mają Gaborika.
Mnie jako kibica Kings w tym sezonie to się podoba. Można powiedzieć, że niemal za nic dostali świetnego zawodnika. Mimo wszystko dalej żałuję, że oddali dobrego bramkarza, bo Jones teraz coś bez formy, a z Quickiem to różnie może być, więc dobry zmiennik by się przydał.

Najbardziej zaskoczyło mnie to co zrobili Canucks i ta drużyna ten sezon ma już na 90% stracony. Wątpię w to, że w ogóle wejdą do playoffs.

5xharoldx5 1,6M

5xharoldx5

Znawca - Szachy
Miller za Halaka - Deal Buffalo-St.Louis. no to Nutki idą mocno po Stanleya.
Dzięki tej wymianie to właśnie Nutki na chwilę obecną są faworytem do zwycięstwa w Bet365, który to daje im większe szanse niż Pingwinom. U większości bukmacherów jednak w dalszym ciągu Pittsburgh jest faworytem.

stanisuaw 120

stanisuaw

Użytkownik
Wchodzę na Betsafe przeglądając ofertę na mecz CGY - NIY i moim oczom ukazuje się zakład:
Player total shots on goal:
Evgeni Nabokov
+2 @ 1,85
-2 @ 1,85
Ktoś jest mi w stanie to wytłumaczyć?

lutek 9,3K

lutek

Użytkownik
Niewielu pewnie wie, że ostatnio został pobity bardzo wartościowy rekord, który zachowywał sam Weyne Gretzky i szczerze mówiąc po tych bezbarwnych i nieudanych &#39;jedynkach&#39; w arsenale Oilers w ostatnich sezonach, wątpiłem że ktokolwiek w najbliższym czasie będzie w stanie go pobić. &quot;The Great One&quot; utrzymywał najdłuższą passę zdobytych punktów w wieku 18 lat (12 spotkań z rzędu z przynajmniej 1 punktem).
Nathan MacKinnon - wydraftowany w tym roku przez Colorado Avalanche pobił ten rekord do 13 spotkań z rzędu. Ten dzieciak jest &quot;czymś specjalnym&quot;. Posiada talent, klasę i jestem pewien, że będziemy w przyszłości jeszcze wiele o nim słyszeć.

snice 457

snice

Użytkownik
troszkę szczęścia było bo w dogrywce dopiero zapunktował no ale rekordzik zaliczony ???? dzisiaj mecz z nutkami i może podkręci jeszcze.Ja osobiście za to czekam na debiut Connora McDavida w NHL no ale jeszcze sobie troszkę poczekam ^^

Otrzymane punkty reputacji: +18
snice 457

snice

Użytkownik
Diabły mają zapewniony 30 pick w najbliższym Drafcie co jest następstwem jak że ich pięknego 17-letniego kontraktu z Kovalczukiem ????

antybiotyk 0

antybiotyk

Użytkownik
http://www.covers.com/pageLoader/pageLoader.aspx?page=/data/nhl/matchups/g2_summary_1.html
Czy ktoś ma doświadczenie z tą stroną? Przeglądam zapowiedzi meczów i w oczy rzuciła mi się zakładka &quot;CONSENSUS ANALYSIS Expert&quot;. W spotkaniu Detroit - NYR, użytkownicy &quot; Expert ;)&quot; typują dzisiaj wszyscy zgodnie zwycięstwo Detroit (6-0). Obserwuję ten portal dopiero od kilku dni, od dzisiaj zamierzam sprawdzić ich skuteczność.
Może znacie inne anglojęzyczne strony z typami na mecze NHL?

wojnodrake 5,6K

wojnodrake

Użytkownik
Ja znam tą stronę, ale czy ufać jej to nie wiem.
Tu w tej stronie &gt; http://contests.covers.com/Handicapping/consensusPick/daily-consensus-picks.aspx?sport=6
masz np jak 400 osob glosuje i wiadomo ten tak zaglosuje ten inaczej i wychodza jakies procentowe proporcje. To tak samo jakby nam dali pod głosowanie i każdy by glosował.
Ja osobiście używam często : http://www.thespread.com/forum?task=forum&amp;amp;id=40#.Uxw1Nfl5NEs
opisane statystycznie każde spotkanie jakie nadchodzi. Co najważniejsze wszystko jest czytelnie opisane. Hot teams/Cold teams/totals/series records, czyli coś co może pomóc rzeczywiście.
Jest jeszcze strona : http://www.nhlpicks.ca/
ale ona nie chce mi się załadować, więc nie wiem czy juz jej nie ma bo nie uzywalem jej juz z 2 miechy. Ona chyba podawała głownie kto ile strzałów na bramke/kto jak z kim gra/kto jak gra w PP/PK i takie tam inne ciekawostki.

Otrzymane punkty reputacji: +13
wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Panowie, znajdę jakiś bukmacher w którym są linie na strzały danej drużyny ?
np Chicago Blackhawks over 28,5 ? [to oczywiście przykład] bądź oczywiście under...
gdyby ktoś coś wiedział, niech da znać ;)

krysteeek 962

krysteeek

Użytkownik
Koledzy, bet365 policzył mi jako wygranà spotkanie Pittsbutgh z Tampą (postawiłem 3-drogowo, a jak wiemy pingwiny wygrały dopiero po dogrywce). Co robic? Wypłacać szybko kase?

Do góry Bottom