Lepiej wykupić NHL Gamecenter 5 rat x 20 $ i nie odczujesz nawet tej straty sianka, tym bardziej że tam masz full opcje i możesz wszędzie oglądać mecze itp. W PL nigdy się już chyba nie doczekamy US Sports... taka szara rzeczywistość.Za duży żeby się ktoś tym zainteresował niestety. Ostatnio w tej sprawie robiłem mocny research, powiedzmy że rozmawiałem z władnymi osobami z kilku miejsc. Każdy rozkłada ręce, projekt nie jest się w stanie według tych Panów sam sfinansować. Ja mam inne zdanie, ale ja żadnych szczegółów nie znam.
Sęk w tym, że to Jones był największą gwiazdą i pewniakiem w ostatnich dniach w ekipie LAX. Chyba, że sugerowales się faktem, że Scrivens jest po prostu wypoczety, bo bramkarzem na pewno w tej chwili lepszym od Jonesa nie jest.Jednak gra Scrivens i w tej sytuacji granie na LAK ma sens.
tak jak pisałeś - dziady wtopili III tercjęPoza tym czasem odnoszę wrażenie że Skrzydła grają przez dwie tercje, z reguły przesypiana jest 3 lub 1 i z tego rodzą się problemy. [/b]
Przez pierwsze dwie też nic nie grali, więc teoria Romana nawet ewoluowała bo Detroit nie zagrało dobrze nawet 20 minut.tak jak pisałeś - dziady wtopili III tercję
Elektryzująco może nie było ale jak Lightning zagrali nudny hokej to jaki zagrali Red Wings? W 1T tyle razy nimi TBL zakręciła w grze 5 on 5 że aż ciężko to było przyjąć, głębia składu Detroit jest kiepska.Lightning zagrali nudny hokej, ale sukcesywnie dominowali w neutralnej strefie licząc na błędy Wings - opłaciło się i plan taktyczny zadziałał.
Sugerowałem się tym, że to on jest etatowym pierwszym zastępcą Quicka. W dodatku sprawdzał się w tej roli dość dobrze. A Jones faktycznie spisywał się ostatnio znakomicie. Zresztą to raczej nie postawa bramkarzy zaważyła na przebiegu tego spotkania. W ogóle granie przeciwko Hawks w ich hali jest generalnie dość ryzykownym pomysłem.Sęk w tym, że to Jones był największą gwiazdą i pewniakiem w ostatnich dniach w ekipie LAX. Chyba, że sugerowales się faktem, że Scrivens jest po prostu wypoczety, bo bramkarzem na pewno w tej chwili lepszym od Jonesa nie jest.
DRW to zespół nieprzewidywalny, mogą wygrać z każdym i z każdym przegrać, dlatego osobiście jak mam obstawić jakiś mecz to spotkania z ich udziałem raczej pomijam.Przez pierwsze dwie też nic nie grali, więc teoria Romana nawet ewoluowała bo Detroit nie zagrało dobrze nawet 20 minut.
.
W NHL generalnie nie ma pewniaków. Pingwiny bez kilku ważnych graczy (Neal, Letang, nie wiem też czy zagra już Malkin), a Toronto ostatnio po okresie totalnego załamania formy potrafili wygrać np. z Blackhawkes. Także na pewno nie przesądzałbym tutaj wygranej pingwinów. Wiele zależy też jacy bramkarze zagrają.Witam wszystkich fachowców NHL. Zastanawie mnie czy rzeczywiście takim pewniakiem dziś są pigwiny z Pittsburgha czy tylko to tak ładnie wygląda na pokaz??
Zetterberg, Weiss, DeKeyser, Helm, Abdelkader, Franzen, Howard.... i teraz Nyquist@AnsarKhanMLive: Babcock said Nyquist has a groin injury. That's usually a week to 10 days