>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Info Aktualności, transfery, pytania i rozmowy dotyczące lig amerykańskich

nivet 277

nivet

Użytkownik
Zagrałem dziś Jets z Calgary.
Już nigdy więcej nie zagram NHL.
4 powroty Jets, w tym ten na 4 sekundy przed końcem, ogromna okazja w karnych i nie dali rady.
Tyle nadziei narobili a przegrali w dziecinny sposób.
Macie może jakąś sprawdzoną stronę, gdzie są składy wyjściowe troszkę wcześniej? Gdybym wiedział, że w bramce Jetsów będzie ręcznik to bym nie grał ????
Taki właśnie urok NHL i to w tej lidze jest piękne :grin:

lutek 9,3K

lutek

Użytkownik
Zagrałem dziś Jets z Calgary.
Już nigdy więcej nie zagram NHL.
4 powroty Jets, w tym ten na 4 sekundy przed końcem, ogromna okazja w karnych i nie dali rady.
Tyle nadziei narobili a przegrali w dziecinny sposób.
Macie może jakąś sprawdzoną stronę, gdzie są składy wyjściowe troszkę wcześniej? Gdybym wiedział, że w bramce Jetsów będzie ręcznik to bym nie grał ????
Montoya to akurat bramkarz o przybliżonym potencjale do Pavleca, a już na pewno nie gorszy.

gobel 121

gobel

Użytkownik
Obaj bramkarze rozegrali dobry mecz pomimo puszczonych goli więc trudno zwalać winę na Montoye, Flames są nieobliczalnym zespołem, nie mają gwiazd większość meczy przegrywają ale czasem potrafią sprawić niespodziankę jak np mecz z Blackhawks.

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Ostrzej? .. oni mają kryzys, ja nawet na nich złotówki nie postawię ;). Chyba że dopiero w playoff. Dziś jak już lepiej Hawks.. sam niedługo maznę jakaś analizę.

To co wczoraj zrobił Crosby, bo dopiero teraz odpaliłem skróty... to wcale się nie dziwię, że Owca w tym meczu nie miał nic do powiedzenia, z całym szacunkiem do Yema i jego teamu ????

... amazing goal !

http://pens.pe/1cHdZiO

lutek 9,3K

lutek

Użytkownik
Skrzydła się przełamali i tak na prawdę alternatywą zwrotną było długo wyczekiwane przez kibiców powołanie Nyquista z AHL. Zdobył 2 gole, swoją aktywnością wprowadził wiele swobody na II lini ofensywnej i teraz mam tylko nadzieję ,że Holland (GM Wings) w końcu mu zaufa i podaruje odpowiedni etat, tym bardziej że grał tutaj w zeszłym sezonie i zanotował dobry postseason, i nie mogę pojąć, dlaczego oni tyle czekali.......
Chłopak posiada spory talent i energię i jest znacznie barwniejszą postacią na tle wypalonego już chociażby Daniela Cleary czy Mikaela Samuelsson&#39;a, którzy nie wnoszą nic wartościowego do gry i ogólnej postawy całego zespołu, a ich pobyt opiera się - podejrzewam głównie na lojalności wobec Babcocka i Ken&#39;a Hollanda.
Liczę, że to zwycięstwo z Huraganami to swego rodzaju punkt zwrotny i chłopaki w końcu odpowiednio się skoncentrują, nabiorą pewności siebie i dopisze szczęście, którego wcześniej momentami brakowało. Jutro mecz z Senatorami w Michigan, a w niedzielę zderzenie w Buffalo.

Otrzymane punkty reputacji: +6
muntar 506

muntar

Użytkownik
Jestem ciekaw kiedy otworzy się worek z bramkami w meczu Capitals. Capitals 27 strzałów i ani jednej bramki, nawet Owca bezradny.
Capitals żenujący pokaz nieskuteczności, 35 strzałów i bez gola.
Aż 44 strzały musiały paść ze strony Stołecznych aby padła bramka. Brawa dla Reimera, wytrzymać taki napór to naprawdę niesamowite.

nivet 277

nivet

Użytkownik
04:40 Andrew Shaw (5), Tip-In. Assist: Kane, Keith
04:49 Marcus Kruger (3), Wrist Shot. Assist: Hjalmarsson, Oduya
Chicago w 9 sekund odwróciło mecz strzelając dwie bramki w 3 tercji...

odi 2,3K

odi

Forum VIP
Tak się to przekłada że najwyżej wycenione cztery kluby od dłuższego czasu (albo w ogóle w przypadku Canucks) nie zdobyły Pucharu ???? Kasa nie gra w hokeju, nawet tym mega komercyjnym w NHL. Dlatego ta liga jest najciekawsza w USA, gdzie już dawno inne PRO ligi jak NBA, MLS, NFL zostały zawładnięte przez pieniądz i to on dyktuje wygranych/przegranych.

muntar 506

muntar

Użytkownik
Wczoraj Senators żenada, przysnęli w drugiej tercji i oddali mecz dając sobie wbić w ciągu 9 minut aż 4 bramki.
Dzisiaj spotkania NHL o ludzkiej porze, także zachęcam do oglądania.

Do góry Bottom