kolego jacy ludzie po kontuzji?? jedynie chyba Burns ale to jeden człowiek bo reszta kontuzjowanych w tym sezonie nawet nie dotknęła lodu w trakcie gry... co do samego "pytania" tu masz odp. którą w 100% popieram ????Wrócą ludzie po kontuzji będzie inna gra.. bo tu na razie nawet jak prowadzą 2:0 to się czują zbyt pewnie i przegrywają, na własne życzenie...
Złapali dokładnie ten sam dołek, co w zeszłym skróconym sezonie. Tam również po serii zwycięstw nastąpił okres w którym mieli spore problemy nawet ze strzelaniem bramek. Ta niemoc minie, ale trzeba im dać troche czasu.
Na pewno bardzo duża strata dla TB i Canady, wyglądało to dosyć niewinnie, ale na powtórkach widać, że mocno przypierniczył, jedyne co mnie zastanawia to to, czy w tamtym miejscu gdzie uderzył (górna część kośći piszczelowej) nie powinien mieć ochraniacza (tzw. deski), czy miał go np ale był niżej ?Szkoda jak ... Stamkosa, był w kapitalnej formie i pewnie znowu byłby w TOP 3 najlepiej punktujących ligi, no i najważniejsza sprawa że występ Stamkosa na IO jest bardzo mocno zagrożony, ja wiem że teraz się robi cuda na kiju i medycyna poszła do przodu, ale mimo wszystko złamana kość to chyba najgorsza z możliwych opcji... Duża strata dla Tampy i Team Canada :-(
Wtrącę również swoje zdanie odnośnie SJS. Tak jak Pistacella napisał to samo było rok temu, ale również i dwa lata temu, że tak powiem jest to regularne zjawisko w przypadku Rekinów i to chyba wynika z przygotowań przedsezonowych ponieważ w każdy wypadku "zadyszka" przychodzi +/- w obecnym momencie sezonu, ale jak pokazały poprzednie sezony wcale nie robi to krzywdy drużynie San Jose i prędzej czy później wrócą na właściwe tory, kwestia czasu chociaż dokładnie sprecyzować tego nie można, także spokojnie bez paniki :razz:
nie powinien mieć ochraniacza (tzw. deski), czy miał go np ale był niżej ?
Jeśli ktoś nie widział to brameczka tutaj ???? trzeba przyznać że Jagr zachował się jak profesor :!:Ps. Dzięki artykułowi dowiedziałem się gdzie aktualnie gra Jagr "człowiek walizka" xD Smaczek z onetu:
"Bramkarz nie miał szans, co za świetna akcja - śmiał się Jagr komentując swoje trafienie na pustą bramkę w finałowej części meczu."
Trzeba przyznać że Steen to póki co prawdziwa maszynka do bramek i pytanie brzmi "ile jeszcze jest w stanie ich zdobyć ?"Kapitalnie zmieścił. ????