wonderkido
Użytkownik
O w morde! dopiero teraz to zobaczyłem, jaka precyzja.. Smith! .. co gość ????
Kojoty mogą w tym sezonie daleko zajechać
wnioskujesz to po tym filmiku?x)O w morde! dopiero teraz to zobaczyłem, jaka precyzja.. Smith! .. co gość ????
A co się miało stać ? Dostali lanie i już, uroki NHL i "upośledzenie" Red Wings, często mają ten symptom, kilka lepszych gier po czym totalne dnoCo się wczoraj stało z Red Wings?
Bo Fleury pewnie baboli nie wpuszcza?ZAtkoff w bramce Penguins = kolejny mecz w torbe.Wpuszczony krążek na 3-4 to mistrzostwo świata.
Nie sądze,że aż takie - zresztą Zatkoff 2 mecze 10 bramek wpuszczonych.Pozostaje mieć nadzieje,że weźmie sie w garść i bedzie lepiej bronił,bo gorzej już raczej być nie może.Bo Fleury pewnie baboli nie wpuszcza?
Nie da sie ukryć,że zrobili dokładnie tak jak piszesz.A pytałem o nastroje w drużynie,bo gdzieś na forach widziałem opinie o braku dyscypliny - jeszcze przed meczem z Devils.Poza tym wynik 3:2 to nigdy nie jest mecz pod kontrolą, Bruins rywala zlekceważyło na pewno mieli świadomość że Devils mało strzelają więc chcieli to potrzymać i tak dowieźć a okazało się że nie ma "pewnych i niemożliwych" w NHL.