>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Info Aktualności, transfery, pytania i rozmowy dotyczące lig amerykańskich

krysteeek 962

krysteeek

Użytkownik
nie przeszlo niestety ;)
Niestety byliśmy zmuszeni do unieważnienia Twojego zakładu na New York Islanders - Pittsburgh Penguins oraz zaniżyć wszelkie kursy na to zdarzenie do poziomu 1.00.
Ta akcja musiała nastąpić, gdyż zaklad zawieral blednie wystawiony handicap.
Z wyrazami szacunku,
Betsson Zakłady Sportowe&quot;
-może to i lepiej ???? przecież przerżnęli dwoma bramkami ????

edit: -a to zwracam honor... myślałem, że mowa o handicap +1,5 na ny islanders w ostatnim spotkaniu...

nivet 277

nivet

Użytkownik
Ta dwójka przy bandzie już podchodzi pod strefę zmian, o ile by nie mieli wpływu/kontaktu z akcją uznaje się ich za nieobecnych - no ale wciąż pozostaje 7 innych ... Cóż liga ogólnie co już parę razy podkreślałem idzie w złą stronę - tam gdzie powinny być zawieszenia ich nie ma, tam gdzie gra była czysta daje się duże kary itp.
Dokładnie tak jak Odi pisze.
Dwójka przy bandzie zaraz będzie w boksie, kolejna dwójka (jeden na niebieskiej i jeden w tercji obronnej) już zjeżdża w kierunku boksu, może nie jest to najlepiej wykonana zmiana, ale fakt jest taki że NYR nie ma krążka, a dotyka go w obronnej obrońca Caps, dlatego sędzia widząc ich 6 na lodzie gwiżdże &quot;too many players on the ice&quot;.
W praktyce wygląda to tak że na lodzie może być &quot;ciebie&quot; więcej ale jeśli dotkniesz/posiadasz/dotykasz krążek to zaraz dostajesz karę.

challenger 23,2K

challenger

Forum VIP
Po dzisiejszym spotkaniu utwierdziłem się jeszcze bardziej w przekonaniu, że Henrik Lundqvist jest od co najmniej 2 sezonów najlepszym goalie w całej lidze...wiem, wiem jest Mike Smith jest Jonathan Quick ale to Henka jak nikt wytrzymuje starcia 1 on 1 [o ile w regular season bywało różnie to w post season jest genialnie]. Czy zgodzicie się ze mną panowie czy jestem może w błędzie...?

lukascash 2,6K

lukascash

Forum VIP
Po tym co widziałem w nocnym meczu, zdecydowanie się zgadzam. Lundqvist świetnie bronił, choć też miał trochę szczęścia przy strzale ?Chimery? w poprzeczkę. Szkoda tylko wyniku, bo mimo tego Rangers przegrali. Dziwnie się ich ogląda - na wyjazdach prezentują się strasznie słabo, w defensywie jakby niezorganizowani i lekko pogubieni - jakieś głupie straty w swojej strefie, odpuszczanie krycia.

odi 2,3K

odi

Forum VIP
wiem, wiem jest Mike Smith jest Jonathan Quick
Ja bym nawet tej dwójki nie postawił tuż pod Henrikiem. W ostatnich latach tuż pod można by ustawić Rinne i chyba nikogo innego bo nikt inny trwałej formy między słupkami nie utrzymał.
Z innej beczki:

Właśnie dlatego co raz bardziej nie lubię Owieczkina.

yem-uoniaki 4,1K

yem-uoniaki

Użytkownik
Odi, to już nie pierwszy raz u Alexa, zdążyłem się przyzwyczaić. #8 to prawdziwy mistrz backcheckingu :cool:
są PO, są gify-perełki

odi 2,3K

odi

Forum VIP
czyli mamy 70% szans na to, że do drugiej rundy wejdą Sharks, Islanders, Canadiens, Blackhawks, Red Wings i Blues. Staty dość jasno pokazują, że zwycięzca drugiego meczu przechodzi do dalszej rudny w 71%.
W tym roku to nawet mniej jak 50 % czyli mniej jak rzut monetą. Drugi rok z rzędu. Staty obalone again ????

lukascash 2,6K

lukascash

Forum VIP
W tym roku to nawet mniej jak 50 % czyli mniej jak rzut monetą. Drugi rok z rzędu. Staty obalone again ????
oj Odi, Odi..
czekałem, wiedziałem że się odniesiesz, tak jakbyś nie czytał tego, co pisałem wyżej..ale mniejsza o to ;)
70%w skali kilku lat to zdecydowanie więcej niż rzut moneta, zdecydowanie więcej niż procent opłacalności... to jest aktualnie 62.5% w skali 8 lat, a więc wciaz wiecej niż rzut moneta i wciaz wiecej niz granica opłacalności. W tym roku może i obalone, ale w skali 8 lat tylko 2 razy było poniżej 50% skuteczności, raz fifty fifty, a 5 razy way over. Jeżeli jakiś trend w skali kilku lat daje mi 62% skuteczności, to jest to bardzo dobry trend.

odi 2,3K

odi

Forum VIP
lukascash tego nigdy nie zanegowałem że w w poprzednich latach może i to wychodzi na swoje ???? W ostatnich dwóch nie, a sprawdziłem i piszę o tym tylko dlatego że mnie tym zaciekawiłeś tzn takimi statami i sam byłem ciekawy jak to wychodzi ???? Podobne staty widziałem w przypadku wygranych w meczu numer 5.

challenger 23,2K

challenger

Forum VIP
Wie może ktoś które drużyny mają ze sobą na pieńku, chodzi mi o to, że kto z kim się niecierpi i najczęściej w ich meczach krew leje się po lodzie? Mi jedynie wiadomo o &quot;sympatii&quot; między Flyers vs. Penguins oraz Bruins vs. Rangers...

shen 408

shen

Użytkownik
Islanders i Rangers wiadomo jedno miasto,Chicago i Detroit w NHL jak i w każdym innym sporcie ze sobą konkurują plus jak na moje Anaheim(bo to prawie LA) i LA Kings(bo to LA)
W 2004 Flyers i Senattors też za sobą nie przepadali,he stare dobre czasy,aż się łezka w oku kręci,kiedyś to były zadumy a nie to co teraz geje w rurkach wszędzie.Old school hockey w najlepszej formie.:grin:
http://www.youtube.com/watch?v=py5a999-rqA

odi 2,3K

odi

Forum VIP
Flyers się nie lubią z nikim i mają na pieńku ze wszystkimi nie tylko z Penguins. Ich największymi wrogami są Pens i Devils wg. niektórych nawet bardziej Devils.
Nie lubią się ekipy z okręgu nowojorskiego (Devils, Rangers, Islanders).
Edmonton i Calgary to stara rywalizacja w Albercie równie zwaśnione kluby co wyżej wymienione.
LAK i ANA, DET i CHI stare rywalizacje.
Boston z Montrealem wojna ????

yem-uoniaki 4,1K

yem-uoniaki

Użytkownik
Jak sama nazwa wskazuję stronka z bójkami w NHL.Ja za bardzo NHL nie śledzę,niema już Krzysztofa Oliwy i innych barwnych postaci takich jak Zenon Konopka(w Fantasy NHL PIM i FO człowiek od tego)Donald Breasher czy Tie Domi.
Tie Domi był mistrzem ???? przy jego gabarytach aż dziw człowieka bierze że udało mu się wygrać sporo walk. Ale po ryju też zbierał. Ciekawostką jest że jak poprzestawiacie litery w jego imieniu i nazwisku, to wyjdzie Wam &#39;Me Idiot&#39;.
Brashear to chyba z kolei jeden z najbardziej znienawidzonych hokeistów na świecie. Często kibice wyzywali go podczas meczu od najgorszych. Sentyment mi pozostał, bo jak grał dla Caps to zawsze było wesoło.
Cicha wojna jest też na linii Caps-Pens. Jeszcze bardziej wzniecała ją rywalizacja #8 z #87.

ravau91 235

ravau91

Użytkownik
Panowie znawcy,
u jakiego buka można stawiać strzały w światło bramki konkretnego zawodnika ?
Wiem, że na pewno ktoś ma coś takiego w ofercie, ale znaleźć nie mogę.

J 7K

juanroman08

Forum VIP
Panowie znawcy,
u jakiego buka można stawiać strzały w światło bramki konkretnego zawodnika ?
Wiem, że na pewno ktoś ma coś takiego w ofercie, ale znaleźć nie mogę.
Ojoj to teraz wymyśliłeś Ci powiem :grin: szczerze pierwszy raz się z takim czymś spotykam i jak przeglądam buki, a jest ich trochę w związku z ofertą to jeszcze nigdzie z takim się nie spotkałem, może Betsson bo oni tam czasami potrafią czymś zaskoczyć, a tak wątpię.

Do góry Bottom