Lol, trochę dziwne ????
Co myślicie o postawieniu przedwcześnie na zwycięzce
Stanley Cup? Według mnie oddsy na to na WilliamHill są trochę przesadzone, opierane chyba tylko na statystykach i obecnej tabeli.
Dwóch głównych faworytów, czyli oczywiście Pingwiny i Chicago mają kursy kolejno 4.50, 6.00. No spoko, trochę wysokie, w razie gdyby mieli odpaść przedwcześnie.
Za to na inne drużyny, na przykład świetnie radzące sobie Washington jest aż 21 kursu, grają bardzo dobrze, wątpię by mieli również w PO odpaść szybko, kto wie, może coś ugrają?
LA myślę że 2x pod rząd nie wygra, więc ich nie wliczam. Montreal, którego dawno w finałach nie było, ma trochę lepszy sezon, słabo im ostatnio idzie ale mogą się zmobilizować na PO - 10 kursu.
Znienawidzony Vancouver, który tak samo jak Capitals odbili się od dolnej części tabeli i są teraz w czołówce i nieźle im w zasadniczym sezonie idzie - 12 kursu.
San Jose, świetnie grające u siebie, gorzej na wyjazdach, niezbyt często ich oglądam więc się nie wypowiem - 17 kursu.
Jak dla mnie to można spróbować kilka wysoko kursowych drużyn obstawić zanim się PO zaczną, szczególnie Capsy jak dla mnie kurs jest zdecydowanie zawyżony, grają szybki agresywny
hokej, bramkarza mają świetnego, potrafią wygrywać z czołówką, niektórzy sądzą że mogą być jedyną drużyną we wschodniej konferencji która może pokonać/wyeliminować pingwinów i w sumie się z tym zgadzam. Jeśli dalej będą grali tak jak grają to wskoczą wyżej w tabeli i kurs na nich spadnie, nie wiem jak wy, ale ja sobie już teraz postawie na nich w razie jeśli mieliby sprawić niespodziankę i wygrać puchar choć nie powiem będzie to bardzo trudne