>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Info Aktualności, transfery, pytania i rozmowy dotyczące lig amerykańskich

lukascash 2,6K

lukascash

Forum VIP
ciekawe co Ryder na to... ????
jeszcze jak grał w Bruins, twierdził, że Canadiens to shitowy team i organizacja ????

J 7K

juanroman08

Forum VIP
ciekawe co Ryder na to... ????
jeszcze jak grał w Bruins, twierdził, że Canadiens to shitowy team i organizacja ????
Hah, to już teraz pozostanie jego słodką tajemnicą, aczkolwiek pewnie teraz nie będzie narzekał bo Habbs radzą sobie całkiem nieźle. Mimo wszystko słyszałem też plotki że obniżenie salary i pozyskanie Rydera, może być swego rodzaju &quot;trikiem&quot; aby pozyskać kogoś innego i w tej wymianie użyć Ryder&#39;a póki jeszcze prezentuje w miarę wysoki poziom ;)

lukascash 2,6K

lukascash

Forum VIP
kto jest w stanie rozszyfrować zachowanie Avs?
nie czaję kierownictwa tej drużyny - najpierw nie chcą dać kasy o RORowi, mamy do czynienia z niezłą szopką i zamieszaniem wokół całej sytuacji, gość nie gra, drużyna nie ma pożytku, a potrzebuje grajków, atmosfera siada, fani są podzieleni, sytuacja stoi w miejscu, po czym Flames decydują się wyłożyć kasę na stół, ryzykując 2 picki..Avs mają tydzień na wyrównanie oferty i nie czekają nawet dnia...plusów tej sytuacji nie widać żadnych poza tym, że ROR będzie grał w Avs (?).

J 7K

juanroman08

Forum VIP

Za coś takiego Oviechkin powinien stracić status kapitana tej drużyny, ogółem to co wyrabiał w tym spotkaniu z Phila to mi się w głowie nie mieści... Pokazał przede wszystkim, że ma w dupie kolegów.​

J 7K

juanroman08

Forum VIP
Za co oprócz bójki jest w NHL kara 5 min?
Za niebezpieczne wejścia, typu łokieć w głowę, ogółem wejścia w których atakującemu odrywają się obie łyżwy od lodu są traktowane jako kary 5 minutowe co jest następstwem kary meczu.

Otrzymane punkty reputacji: +1
odi 2,3K

odi

Forum VIP
Lehner w bramce, b2b i masa kontuzji liderów. Moim zdaniem i tak kurs to gruba przesada, ale jakieś argumenty są.

challenger 23,2K

challenger

Forum VIP
Wie ktoś może co z C.Prongerem z Philadelphii Flyers? Jest już kontuzjowany 2 sezon i z tego co wiem to nie wiadomo kiedy ewentualnie miałby wrócić do gry. Jakiej kontuzji doznał i czy wiadomo coś o postępach w leczeniu?!

J 7K

juanroman08

Forum VIP
Wie ktoś może co z C.Prongerem z Philadelphii Flyers? Jest już kontuzjowany 2 sezon i z tego co wiem to nie wiadomo kiedy ewentualnie miałby wrócić do gry. Jakiej kontuzji doznał i czy wiadomo coś o postępach w leczeniu?!
Z tego co wiem, nadal ma problemy z głową, w sensie efekty wstrząsu mózgu i pojawiają się pogłoski o smutnym zakończeniu fantastycznej kariery Chris&#39;a :-(
A teraz coś dla fanów UFC/MMA lub boksu :grin:
http://www.youtube.com/watch?v=_HKhtGbSyUY
Bez dwóch zdań walka roku :!:
Żeby nie było za wesoło, pora na konkretną walka :razz:
http://www.youtube.com/watch?v=ozIvEITbMDY

challenger 23,2K

challenger

Forum VIP
lukascash 2,6K

lukascash

Forum VIP
również tego nie czaję...to kolejny absurd NHL ? samobój to samobój ???? mina Kirka mówi wszystko...a gdzie był wtedy Ellis???? co on odpierdzielał ?? zgroza, bo mam tego grajka w fantasy, a jeszcze jakby tego było mało chyba miał jakąś próbę samobójczą w tym meczu, tak się podłamał tym i innymi golami, że się pociął....talent czystej krwi arabskiej jak Boga kocham ????

odi 2,3K

odi

Forum VIP
lukascash 2,6K

lukascash

Forum VIP
???? wszystko byłoby ok, gdyby Ellis do tego boksu zjechał a nie się gdzieś pałętał jakby sam nie wiedział co ma robić ???? jednak dobry bramkarz jest na wagę złota - dobry czyli taki, który sam dla siebie i swojej drużyny nie jest zagrożeniem ????
a co do tego, że nie ma samobójczych trafień to nie wiedziałem.. ????

gobel 121

gobel

Użytkownik
Nie mógł przecież przewidzieć że zawodnik zamiast do obrońcy na niebieską zagra niecelnie a krążek odbiję się od bandy i wpadnie do bramki. Zawsze jak jest sygnalizacja kary to bramkarz zjeżdża do boksu żeby wszedł dodatkowy gracz nie byłoby tu znaczenia czy zjedzie 2 sekundy wcześniej czy później bo jego drużyna była przy krążku.

Do góry Bottom