>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Info Aktualności, transfery, pytania i rozmowy dotyczące lig amerykańskich

ravau91 235

ravau91

Użytkownik
Ojoj to teraz wymyśliłeś Ci powiem :grin: szczerze pierwszy raz się z takim czymś spotykam i jak przeglądam buki, a jest ich trochę w związku z ofertą to jeszcze nigdzie z takim się nie spotkałem, może Betsson bo oni tam czasami potrafią czymś zaskoczyć, a tak wątpię.
w Betssonie nie widziałem nigdy. Gdzieś na jakieś stronce widziałem, że koleś takie bety stawiał. Poszedł priv do niego więc mam nadzieje, że się dowiem ????

J 7K

juanroman08

Forum VIP
w Betssonie nie widziałem nigdy. Gdzieś na jakieś stronce widziałem, że koleś takie bety stawiał. Poszedł priv do niego więc mam nadzieje, że się dowiem ????
To aż sam jestem ciekaw, gdzie takie cuda, jak się dowiesz to podaj dalej bo z chęcią &quot;liznę&quot; trochę tej oferty ????

darius010 1,3K

darius010

Forum VIP
Treści ESPN America trafią na antenę Eurosportu?
W wakacje 2013 roku z europejskiego rynku, w tym także z Polski, znikną sportowe kanały telewizyjne ESPN America i ESPN Classic. Jest szansa, że niektóre prawa sportowe mogą trafić do innych nadawców, m.in. Eurosport.

Jak już informowaliśmy, do 31 lipca 2013 roku zakończą emisję na terenie Polski oraz w innych krajach europejskich, oprócz Wielkiej Brytanii i Irlandii kanały telewizyjne ESPN America oraz ESPN Classic. Zmiany są spowodowane przejęciem kanałów ESPN przez BT Group.
Niewykluczone jednak, że niektóre treści sportowe pozostaną z polskimi widzami. Z informacji TV Sports Markets wynika, że kilka europejskich nadawców wyraża zainteresowaniem zakupem praw do transmisji sportowych znanych z anteny ESPN America. Wśród chętnych wymienia się między innymi Eurosport, Chellomedia i Setanta. Zapewne widzowie ESPN America w Polsce w tym wyścigu mocno będą kibicowali stacji Eurosport, która jest w naszym kraju szeroko dostępna.
Przypomnijmy, że ESPN America to jedyny w Europie kanał telewizyjny w całości poświęcony sportom Ameryki Północnej. Nadaje 24 godziny na dobę. Każdego roku pokazuje na swojej antenie transmisje z 800 wydarzeń sportowych z oryginalnym, angielskojęzycznym komentarzem. Stacja oferuje swoim widzom m.in. rozgrywki hokeja na lodzie (NHL) - futbolu amerykańskiego (NFL, NCAAF) - koszykówki (NCAAB) - baseballu (MLB).
http://media2.pl/media/103014-Tresci-ESPN-America-trafia-na-antene-Eurosportu.html
Myślę, że gdyby te prawa kupił Eurosport to byłaby to bardzo dobra wiadomość, bo nie ma co ukrywać - Polscy nadawcy się tymi prawami nie zainteresują. I wydaje mi się, że nawet jest bardzo prawdopodobne, że Eurosport kupi jakąś część prawa w związku ze stratą WTA i Olimpiady, ponadto duża część federacji sportowych coraz częściej domaga się sprzedaży swoich prawa indywidualnie, gdyż mają więcej kasy od takich koncernów jak SKY, nawet od Eurosportu tylko w wersji skierowanej na Wielką Brytanie, Niemcy czy Francję itd. co za tym idzie Eurosport w najbliższym czasie będzie tracił prawa w krajach, w których ma wersję international więc jakoś będą chcieli przyszłe utracone prawa zastąpić.

stardog 250

stardog

Użytkownik
Cóż, ja trzymam jednak kciuki za brak dostępu do NHL na terenie Polski. Od tego sezonu NHL Game Center raczy swoich abonentów blackoutami na mecze transmitowane na danym terenie przez stacje telewizyjne.

marcinkiko 172

marcinkiko

Użytkownik
Posiada ktoś dane kiedy ostatni raz (i jak często) wygrani konferencji w RS dochodzili jednocześnie do finału? Z szybkiego przejrzenia ostatnich 12 sezonów taka sytuacja nie miała miejsca. Ciekaw jestem jak to wygląda w szerszej perspektywie, bacząc na to, że w tym roku jest to prawdopodobne ????

K 358

koeman66

Użytkownik
No w tym sezonie to sie takie yayca narobily, ze te zespoly co zostaly, to akurat wygraly NHL w ciagu ostatnich czterech lat...

odi 2,3K

odi

Forum VIP
Ciekawostka statystyczna (zobaczymy jak to tym razem wypadnie ???? :
From the NHL: The team winning Game 1 of a conference final has won the series 70.4% of the time

Otrzymane punkty reputacji: +5
yem-uoniaki 4,1K

yem-uoniaki

Użytkownik
Miałem wrzucić dzień wcześniej, ale wyleciało mi z głowy.
W każdym razie : Sergei Gonchar has reportedly agreed to a two-year deal with the Dallas Stars
Tutaj szczegóły http://www.cbssports.com/nhl/blog/eye-on-hockey/22375227/report-stars-reach-agreement-with-sergei-gonchar
Moim zdaniem nieco przepłacili, chociaż zdania na HF są bardzo podzielone.
Należy pamiętać że chłop ma już prawie 40 na karku, a w tym wieku nie trudno o kontuzję. Sergei nigdy jakimś tytanem nie był, do tej pory chyba tylko dwa pełne sezony w NHL (pierwszy rozegrany w pełnym wymiarze był jednocześnie ostatnim i najlepszym w barwach Caps).
Oprócz Gonchara Stars &quot;zaopatrzyli się&quot; w nowe logo.
Wiadomo, że znaczki na koszulkach nie grają, ale kierując się tylko względami estetycznymi nie bardzo mi się podoba i jestem tego zdania co jeden z internautów : They tried to fix something that wasn&#39;t broken

Otrzymane punkty reputacji: +5
odi 2,3K

odi

Forum VIP
Gonchar bardzo dobry grajek, wychował praktycznie na cycku dwóch czołowych teraz obrońców bardzo przypominających jego styl gry (Letanga w Pens i Karlssona w Sens). W Dallas już nikogo chyba nie wychowa, ale dobrze dla niego że sobie zarobi jeszcze pieniążki. Nie wiem za to czy to słuszny krok Ottawy bo oni już mają bardzo młody skład niektórzy mówią że za młody co nie zawsze jest atutem (patrz EDM). Doświadczenie w hokeju jednak się przydaje zwłaszcza w play-off.
Mike Babcock poprowadzi hokeistów Kanady na IO w Soczi
Na przyszłorocznych igrzyskach olimpijskich w Soczi reprezentacja narodowa Kanady w hokeju na lodzie będzie prowadzona przez Mike&#39;a Babcocka. Trener Detroit Red Wings poprowadził już raz Kanadę do złotego medalu w Vancouver w roku 2010. więcej

hugues 4,8K

hugues

Użytkownik
Panowie macie jakies zrodlo, gdzie moge obejrzec ewentualnie sciagnac mecze finalowe nastepnego dnia po meczu? TIA

yem-uoniaki 4,1K

yem-uoniaki

Użytkownik
Panowie macie jakies zrodlo, gdzie moge obejrzec ewentualnie sciagnac mecze finalowe nastepnego dnia po meczu? TIA
http://www.rojadirecta.me -&gt; Download sport events
Korzystałem z wielu stron, ale ta jest jedną z najlepszych.
Polecił mi ją zresztą jeden z userów, który jeśli jeszcze tutaj zagląda, to serdecznie go pozdrawiam. Wszystkie mecze NBA, NHL i piłkarskie zaledwie kilka godzin po meczu. Wystarczy jakiś torrent do ściągnięcia.
Pierwszy mecz finału już jest, jeśli nie oglądałeś, to ściągaj czym prędzej ;)

Otrzymane punkty reputacji: +19
odi 2,3K

odi

Forum VIP
Też mam wszystkie finały z ostatnich czterech lat w całości na DVD pozgrywane ???? Warto. Poza tym takie sezonowe highlights. Przyjemnie sobie w środku sierpnia odtworzyć i odświeżyć jak już człowiek zaczyna znów być głodny hokeja.

yem-uoniaki 4,1K

yem-uoniaki

Użytkownik
GM-owie zakasują rękawy do pracy
Pavel Datsyuk agreed to a 3-year extension worth $22,5 milion
http://www.detroitnews.com/article/20130618/SPORTS0103/306180053
Bardzo szybka reakcja organizacji Wings. Pavel udowodnił, że wciąż potrafi zagwarantować coś koło point per game. W dodatku, pomimo 34 na karku, wciąż jest najbardziej efektownie grającym w drużynie, jak i w całej lidze. Powinien zacząć pisać tutoriale, w których uczyłby rzesze młodzieży, jak strzelać z backhandu. Prawdziwy mistrz precyzji w tym elemencie.
Ruscy kusili go 10$ za sezon, dlatego jego kontrakt rozłożono w ten sposób, że w pierwszym roku zgarnie właśnie 10$, w kolejnym 7$, a w ostatnim 5,5$.
Logan Couture agreed to a 5-year extension worth $30 milion
http://sports.yahoo.com/blogs/nhl-puck-daddy/logan-couture-san-jose-sharks-agree-contract-extension-044350746.html
Ten kontrakt utwierdza w przekonaniu, że to wokół Logana budowana będzie przyszłość organizacji Sharks. Thornton i Marleau młodsi nie będą. Ten pierwszy wcale nie musi być gwarantem 20 bramek w sezonie, a Marleau potrafi seryjnie strzelać (pamiętacie ten początek 9G w 5 meczach), żeby później trafiać średnio co 4-5 spotkań. Oprócz Pavelskiego SJS nie mieliby strikera z prawdziwego zdarzenia. Skoro w skróconym sezonie wbił 21 bramek, to nie przekreślałbym jego szans na 40 trafień w nadchodzącej kampanii.
Slava Voynov agreed to a 6-year extension worth $25 milion
http://www.cbc.ca/sports/hockey/nhl/story/2013/06/18/sp-nhl-slava-voynov-los-angeles-kings.html
Tutaj mamy posunięcie bardzo oczywiste, po tak świetnym sezonie jeden z moich ulubionych D w lidze jak najbardziej zasłużył na nowy, całkiem &quot;przyjemny&quot; kontrakt. Slava ma za sobą bardzo dobrą kampanię w RS, na moje oko był lepszy nawet od Doughty&#39;ego. Występy w play off miał kapitalne - 13 punktów w 18 meczach, w tym aż 4 GWG i +9 +/-. Jak na D to wyborne statystyki. W ogóle zaplecze defensywne Kings poraża. Oprócz Slavy jest właśnie Doughty, który miał już prawie 60 punktów w 09/10, Muzzin, który przebojem wdarł się do składu. Na deser Ellerby i Martinez, którzy też mają przed sobą fajną przyszłość. Jest w czym wybierać ;)

yem-uoniaki 4,1K

yem-uoniaki

Użytkownik
Mamy pierwszą głośniejszą wymianę na linii Toronto-LA (premierowym był deal Panthers z Predators - Butler zamienił się miejscami z Brennanem, ale raczej umknęło to uwadze mediów)
Bernier, czyli człowiek wiecznie będący w cieniu Quicka przenosi się do Toronto, w zamian LA dostają Scrivensa, Frattina i drugą rundę w 2014 albo 2015. Na moje oko wymiana zdecydowanie na korzyść LA. Ben zaliczył w Toronto kilka świetnych spotkań, Frattin do kontuzji prezentował się bardzo dobrze, no i jeszcze ten pick. Ciężko powiedzieć komu na starcie zaufa Carlyle, ale będzie to pewnie coś na wzór systemu 1A/1B. Bernier sam przyznał, że chce odejść, kolejny sezon w roli backupa nie wchodził w grę. Największym pechowcem jest chyba jednak Scrivens, bo skoro w Toronto miał problem dojść do głosu, to ciężko przypuszczać, ze wygryzie bohatera zeszłorocznych PO.
więcej tutaj: http://sports.yahoo.com/news/leafs-acquire-goalie-jonathan-bernier-190653221--nhl.html
breaking news: Bolts wykupują kontrakt Lecavaliera

Otrzymane punkty reputacji: +13
Do góry Bottom