aquarius24
Użytkownik
czyli mozna na jakich odladac? wiesz moze na jakich?zostają zagraniczne kanały
czyli mozna na jakich odladac? wiesz moze na jakich?zostają zagraniczne kanały
Rok temu jeszcze było np na ESPN America. Teraz tam utworzona nowa stacja o roboczej nazwie Sportamerica, która ruszy 1 sierpnia. Transmisje z NHL mają także kibice pochodzący z takich państw jak Rumunia, Węgry (Sport 1) czy nawet Portugalia (Sport TV) i kraje Bliskiego Wschodu (OSN Sport).czyli mozna na jakich odladac? wiesz moze na jakich?
Też mam tą "N" i już teraz Ci mówię niestety NHL tam nie zobaczymy. :-( ja właśnie siadam do zakładania konta na tej stronie co Wonder zapodał.no nic... mam swieza eNK-e z pelnym pakietem wiec bede szukal a jak nic sie nie "urodzi" to pozostanie pakiet o ktorym pisze Wonder ????
Sprecyzuj gdzie dokladnie bo ja nie widze ...Nie wiem czy ktoś pisał, ale w Betssonie darmowy zakład 30 pln na NHL.
Pozdrawaim
Dostałem maila od Betssona, że mogę skorzystać z darmowego zakładu na NHL o wartości 30 zł. Może ta oferta nie jest po prostu skierowana do wszystkich użytkowników Betssona.Sprecyzuj gdzie dokladnie bo ja nie widze ...
Bez urazy Wonder ale tutaj bym polemizował czy faktycznie tak jest...Moim zdaniem "The Monster" wcale nie ustępuje Howardowi w umiejętnościach a kto wie czy nie jest od niego lepszy?Między słupkami zobaczymy Howarda, który jest bardzo utalentowanym i najlepszym goalie, w zespole Detroit.
Już lepiej zagraj osobno.. na dwóch kuponach ; )Jak myślicie, takie ako złożone z tych dwóch zdarzeń ma duże szanse wejścia?