jako sympatyk Bruins muszę stwierdzić że to będzie rok posuchy, żadnych znaczących wzmocnień a nawet osłabienia. Jedyną szansą Bruins na dojście daleko jest słaby wschód ????Jak takie dla zabawy, to jeszcze może przyłóż sobie Bruins.![]()
nie nie, ma przyjść jakiś zastępczy goalie ale nie pamiętam nazwiska. W każdym bądź razie wiadomo, Rask to czołówka ligi ale na przełomie całego sezonu będą pojawiały się urazy czy spadki formy. Jednak jak oglądałem większość spotkań Bruins w tamtym sezonie, Tuukka ratował Boston wielokrotnie a przy niedoświadczonym zmienniku może spaść na niego za duży ciężar. Przydałby się taki Jones z KingsWłaśnie Boston wsadziłem do tego wora drużyn, które eliminuję. Kłopoty finansowe sprawiły, że do klubu nie dołączył chyba nikt, a z zespołem pożegnał się Iginla, Thornton. Pozbyli się też dobrze zapowiadającego się Chada Johnsona. Cały ciężar na bramie ma spaść na Raska?
Dobry trening, to dobry trening !
Wszystko wskazuje na to, ze w nadchodzacym sezonie aplikacja Game Center bedzie kosztowala jedyne 75 dolarow. Osoby korzystajace przedluzaja, a osoby chcace wkrecic sie w temat odpuszczaja jeden kupon i inwestuja w GC. Wprawdzie po ostatnich PO i problemach z odbiorem (plus buractwo w obsludze klienta) mialem ochote pokazac im srodkowy palec i przerzucic sie na hockeystreams, to ostatecznie zdecyduje sie zaufac im po raz kolejny.
Spokojnie normalną kartą również opłacisz, Visa czy MasterCard nie ma problemu ???? ja już opłacałem MLB/NHL po kilka sezonów wstecz i ngdy nie było problemu z opłatą. Najlepsza opcja była w zeszłym roku gdy można było rozbić na 5 rat i każdego miesiąca schodziło 20$ z kontacena to 75 dolców za cały sezon z PO i finałami? To bardzo atrakcyjna cena ????
powiedz mi jeszcze jaką metodą najlepiej wpłacić bo czytałem że z paypalem są problemy i że najlepiej kartą kredytową. To prawda? Nie mam karty kredytowej i nie chcę zakładać specjalnie dla tej jednej transakcji...
no to w tym roku też można ale jest to 15$ ????