Karabach Agd. vs
Atl. Madryt +
Bayern M. (EH:-1) vs Celtic +
FC Barcelona (EH:-1) vs Olympiakos + Anderlecht vs
PSG (EH:-1) kurs AKO: 2,61 buk: Totolotek stawka: 12,5j PW: 15
Karabach Agd. vs
Atl. Madryt +
Bayern M. (EH:-1) vs Celtic +
FC Barcelona (EH:-1) vs Olympiakos + Anderlecht vs
PSG kurs AKO: 2,25 buk: Totolotek stawka: 12,5j PW: 15
Karabach Agd. vs
Atl. Madryt + Bayern M. vs Celtic
(pow 2,5 goli w meczu) +
FC Barcelona (EH:-1) vs Olympiakos + Anderlecht vs PSG
(pow. 2,5 goli w meczu) +
Juventus F.C. vs Sporting Lizbona kurs AKO: 3,23 buk: Totolotek stawka: 10j PW: 12
No wóz albo przewóz. Jak znowu przegram trudno. Ochłonąłem po wczorajszym i mimo wszystko jeszcze dzisiaj gram. Mam nadzieję, że Atletico nie odwali tak jak wczoraj Dortmund, a PSG będzie się chciało wygrać więcej niż 1 bramką przewagi. O Bayern u siebie i Barcelonę jestem spokojny. I zaryzykuję z Juventusem.
Wczoraj przez Dortmund wszystko się potopiło. Mam wielką nadzieję, że dzisiaj nie będzie podobnie z Atletico lub innym przypałem.
1. W przeciwieństwie do Dortmundu, którego niestety nie oglądałem ostatnio, ostatni mecz Atletico z Barceloną oglądałem. Jeśli zachowają taką formę na Karabach nic złego się nie zdarzy, a nawet mogą wygrać wysoko. Oczywiście z 1 pkt w grupie i mając najsłabszego rywala to obowiązek wygrać. Niby tak wczoraj tez było z Dotmundem, ale to co oni pokazali to po prostu mega tragedia. Atletico zagrało z Barceloną naprawdę przyzwoicie
2. Bayern co już wcześniej pisałem pod wodzą nowego/starego trenera u siebie powinien zacząć strzelać. Mnie wystarczy tylko 2 bramkowa, bezpieczna przewaga lub/i pow 2,5 gola w całym meczu co oczywiście może pokryć sam Bayern
3. Na Barcelonę narzekałem po meczu ze Sportingiem i nadal to podtrzymują, ale moje uwagi dotyczyły gry na wyjeździe. U siebie to już nawet w zeszłym sezonie Barcelona grała znacznie lepiej. Przewaga 2 bramkami wydaje się bezpieczną opcją z tak słabym przeciwnikiem jak Olympiakos
4. PSG typuję na zwycięzcę całej
LM. To jest ich wielki cel i marzenie dlatego nie wierzę, że kiedykolwiek odpuszczą jakikolwiek mecz
LM. Co innego liga. Anderlecht dobrze się zaprezentował w meczu z Bayernem, ale porażka 0:3 z Celtikiem dużo mówi (meczu nie oglądałem). I tu znowu bezpieczne handi dwubramkowe lub/i pow. 2,5 gola w meczu
5. Juventus... Jak już tu wcześniej pisałem nie jest w dobrej formie, Sporting zagrał dobre zawody z Barceloną. Przekonały mnie jednak argumenty, że u siebie, a na wyjeździe to zupełnie inaczej grają i jedni i drudzy. Jeśli mecz byłby w Portugalii nie odważyłbym się tego ruszać w stronę Juventusu. Nie bez znaczenia jest też fakt, że to ze Sportingiem będzie Juventus walczył o 2 miejsce w grupie, a gra u siebie to gdzie jak nie w Turynie ma szybciej zgarnąć 3pkt ? A jeśli marzy o 1 miejscu to obowiązek wygrać dzisiaj. No i powrót Pianica...
Oby dzisiaj nam wszystko weszło i nie było powtórki z wczorajszego Dortmundu.