Celtic FC vs
PSG (AH:-1) + FC Barcelona vs
Juventus FC (AH:+1) kurs AKO: 2,06 (podatek 12%) buk: LVBET stawka: 10j PW: 14
Celtic FC vs
PSG+ FC Barcelona vs
Juventus FC (2x) kurs AKO: 2,36 (podatek 12%) buk: LVBET stawka: 5j PW: 12
FC Barcelona vs
Juventus FC (DNB) kurs: 3,05 (podatek 12%) buk: LVBET stawka: 2j PW: 9
Celtic FC vs
PSG (
AH: -2) kurs: 2,03 (podatek 12%) buk: LVBET stawka: 5j PW: 11
Celtic FC vs
PSG (
AH: -2,5) kurs: 2,55 (podatek 12%) buk: LVBET stawka: 2j PW: 11
Celtic FC vs
PSG (
AH: -3,5) kurs: 4,35 (podatek 12%) buk: LVBET stawka: 1j PW: 11
Celtic FC vs
PSG (
AH: -2) +
FC Bayern Monachium vs RSC Anderlecht kurs AKO: 2,23 (podatek 12%) buk: LVBET stawka: 5j PW: 10
Celtic FC vs PSG
(powyżej 3 goli)+ FC Barcelona vs Juventus FC
(poniżej 4 goli) kurs AKO: 2,04 (podatek 12%) buk: LVBET stawka: 15j PW: 16
Jeśli chodzi o Celtic vs PSG uważam, że PSG rozjedzie Celtic. To pierwszy mecz
LM - wiadomo jak ważne jest wejście, a wejście po największym transferze świata - Neymara musi być spektakularne ! PSG wszystkie swoje mecze wysoko wygrywało w lidze, a zespoły z którymi się mierzyli były na poziomie Celticu lub niżej. Oprócz wzrostu piłkarzy Celticu i własnego boiska nie widzę więcej atutów. Po stronie PSG jest doświadczenie, rewelacyjni gracze i bardzo duże wzmocnienie Neymarem, ale najważniejsze, że oni umrą za
LM. Kursy są jak dla mnie wystawione bardzo promocyjnie na Paryż. Bardzo polecam te typy. Rozum i serce mi mówi, że PSG wygra to bardzo wysoko.
Co do 2 meczu Barcelona ma obecnie spore problemy. Każdy kto ogląda ich wie co się dzieje. Wygrane po 2:0 z przeciętnymi zespołami PD nie świadczą o niczym, za to przegrana z Realem owszem. Juventus jak to Juventus - genialna obrona, której raczej Barcelona nie rozmontuje. Zabezpieczam się AH:+1 w zakładzie za wyższą stawkę, ale myślę, że znowu będzie remis, a może Juventus nawet wygrać. Kursy są wystawione w mojej ocenie całkowicie nieadekwatnie, tylko na zasadzie nazwy - bo to "Barcelona", ale to już nie jest ta Barcelona.