>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Adamo80

adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik
Aktualne statystyki za rok 2017:

Zagrane: 128 kupony

Wygrane: 41

Przegrane: 87

Postawione: 1416,02j.

Wygrane: 1836,68j.

Zysk: ✅✅✅ 420,66j.

Yield: ✅ 29,71%

adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik
FC Barcelona vs Real Betis - Barcelona AH:-2 kurs: 1,85 (podatek 12%) buk: LVBet stawka: 5j PW:12 ZWROT
FC Barcelona vs Real Betis - Barcelona AH:-2,5 kurs: 2,25 (podatek 12%) buk: LVBet stawka: 5j PW: 10 ⛔

adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik
Piszę żeby sprawdzić jak działa nowe/stare forum ???? Na razie w swoim profilu nie mogę odnaleźć własnych wiadomości. Kto mnie pierwszy polubi ? ????

adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik
Polska (AH: -2,5) vs Kazachstan + Niemcy vs Norwegia + Anglia vs Słowacja kurs AKO: 3,17 (podatek 12%) buk: Totolotek stawka: 5j PW:10 ✅✅✅

Polska vs Kazachstan (pow. 4,5 kartek w meczu) kurs: 2,10 (podatek 12%) buk: Totolotek stawka: 5j PW:10 ⛔ (wahałem się długo żeby pograć więcej niż 3,5 kartek + to co wcześniej w AKO i byłby to dobry wybór)

Polska (AH: -3,5) vs Kazachstan + Niemcy vs Norwegia + Anglia vs Słowacja +
Szkocja vs Malta + Armenia vs Dania kurs AKO: 6,84 (podatek 12%) buk: Totolotek stawka: 2j PW:6 (zagrane za BONUS) ⛔

Jak pisałem wcześniej ja pójdę dzisiaj w stronę Polski. Nie oglądałem meczu z Danią, ale nie wierzę, że raptem cała drużyna przestaje grać w piłkę. Na zasadzie udowodnienia sobie i całej Polsce, że nie wracają stare koszmary zespół będzie chciał wygrać wysoko. Kazachowie u siebie mocni, z trybun wspomaganie w postaci butelek i rac więc 2:2 w pierwszym meczu nie odzwierciedla wszystkiego. Tym razem gramy przed własną publicznością. Piłkarsko oczywiście Kazachstan nijak się ma do porównania do Polski.
Co do 2 typu Kazachowie jak ktoś pisał z pewnością będą faulowali bo inaczej nie potrafią. Spojrzałem oczywiście na statystyki sędziego i widać, że jak trzeba to kartkuje. Najbardziej przekonał mnie jednak pierwszy mecz. Na livscore przestałem liczyć po 10 żółtych kartkach ???? Tutaj wystarczy mi tylko połowa tego.

adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik
Celtic FC vs PSG (AH:-1) + FC Barcelona vs Juventus FC (AH:+1) kurs AKO: 2,06 (podatek 12%) buk: LVBET stawka: 10j PW: 14⛔
Celtic FC vs PSG+ FC Barcelona vs Juventus FC (2x) kurs AKO: 2,36 (podatek 12%) buk: LVBET stawka: 5j PW: 12⛔
FC Barcelona vs Juventus FC (DNB) kurs: 3,05 (podatek 12%) buk: LVBET stawka: 2j PW: 9⛔
Celtic FC vs PSG (AH: -2) kurs: 2,03 (podatek 12%) buk: LVBET stawka: 5j PW: 11✅✅✅
Celtic FC vs PSG (AH: -2,5) kurs: 2,55 (podatek 12%) buk: LVBET stawka: 2j PW: 11✅✅✅
Celtic FC vs PSG (AH: -3,5) kurs: 4,35 (podatek 12%) buk: LVBET stawka: 1j PW: 11✅✅✅
Celtic FC vs PSG (AH: -2) + FC Bayern Monachium vs RSC Anderlecht kurs AKO: 2,23 (podatek 12%) buk: LVBET stawka: 5j PW: 10✅✅✅
Celtic FC vs PSG (powyżej 3 goli)+ FC Barcelona vs Juventus FC (poniżej 4 goli) kurs AKO: 2,04 (podatek 12%) buk: LVBET stawka: 15j PW: 16✅✅✅

Jeśli chodzi o Celtic vs PSG uważam, że PSG rozjedzie Celtic. To pierwszy mecz LM - wiadomo jak ważne jest wejście, a wejście po największym transferze świata - Neymara musi być spektakularne ! PSG wszystkie swoje mecze wysoko wygrywało w lidze, a zespoły z którymi się mierzyli były na poziomie Celticu lub niżej. Oprócz wzrostu piłkarzy Celticu i własnego boiska nie widzę więcej atutów. Po stronie PSG jest doświadczenie, rewelacyjni gracze i bardzo duże wzmocnienie Neymarem, ale najważniejsze, że oni umrą za LM. Kursy są jak dla mnie wystawione bardzo promocyjnie na Paryż. Bardzo polecam te typy. Rozum i serce mi mówi, że PSG wygra to bardzo wysoko.
Co do 2 meczu Barcelona ma obecnie spore problemy. Każdy kto ogląda ich wie co się dzieje. Wygrane po 2:0 z przeciętnymi zespołami PD nie świadczą o niczym, za to przegrana z Realem owszem. Juventus jak to Juventus - genialna obrona, której raczej Barcelona nie rozmontuje. Zabezpieczam się AH:+1 w zakładzie za wyższą stawkę, ale myślę, że znowu będzie remis, a może Juventus nawet wygrać. Kursy są wystawione w mojej ocenie całkowicie nieadekwatnie, tylko na zasadzie nazwy - bo to &quot;Barcelona&quot;, ale to już nie jest ta Barcelona.

adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik
I jeszcze coś takiego dzisiaj upichciłem:
Celtic FC vs PSG (AH: -1,5) + FC Bayern Monachium vs RSC Anderlecht + Real Madryt CF (AH:-2) vs APOEL kurs AKO: 2,25 (podatek 12%) buk: LVBET stawka: 15j PW: 14✅✅✅

adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik
I dodatkowo:
Celtic FC vs PSG (pow. 2,5 goli) + FC Bayern Monachium (AH:-1,5) vs RSC Anderlecht + Real Madryt CF (AH:-1,5) vs APOEL kurs AKO: 2,19 buk: Totolotek stawka: 20j PW: 15✅✅✅
O meczu z PSG dużo sam pisałem jak i inni. Co do pozostałych to po nieoczekiwanej przegranej Bayernu jest dziś szansa &quot;odkupić winy&quot; i działa tutaj mój sprawdzony od lat mechanizm, że dobry klub (jeśli to nie jest początek jakiegoś większego kryzysu) potrafi w następnym meczu przed własną publicznością zaplusować. Handi tylko -1,5 jest bardzo bezpieczne. W Bayernie brak większych osłabień, przeciwnik bardzo słaby - w zeszłym sezonie przegrana nawet z Rostovem. Co do Realu to marka sama w sobie. Wraca Ronaldo. Z ważnych zawodników brak Benzemy. Mamy tak jak z Bayernem dwa remisy pod rząd więc też jest syndrom pokazania się w LM. I znowu bezpieczne handi -1,5. Moim zdaniem całkiem dobra tasiemka bez podatku.

adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik
LIVE:
Tottenham Hotspur FC vs Borussia Dortmund (2x) kurs: 2,50 (podatek 12%) buk: LVBET stawka: 2,5j⛔
Tottenham Hotspur FC vs Borussia Dortmund kurs: 7,60 (podatek 12%) buk: LVBET stawka:1j⛔
Zagrałem to TYLKO i wyłącznie z powodu tego, że w przerwie meczu komentatorzy C+ byli nieomal pewni, że Dortmund wyrówna. Meczu nie oglądałem, nawet nie spojrzałem na statystyki. Taki mały test na poziom wiedzy i intuicji niby ekspertów. Jak widzicie oczywiście małymi stawkami. I kolejny raz nie sprawdziły się ich prognozy. Właściwie jeszcze nigdy gdy zagrałem coś pod wpływem komentarzy nigdy nic nie ugrałem.

adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik

Zagrane: 144 kupony
Wygrane: 50
Przegrane: 94
Postawione: 1514,52j.
Wygrane: 1978,15j.
Zysk: ✅✅✅ 463,63j.
Yield: ✅ 30,61%

adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik
Villarreal CF (AH:-1) vs FC Astana + Arsenal FC (AH:-1) vs 1.FC Koln kurs AKO: 2,06 (podatek 12%) buk: LVBET stawka: 5j PW:9 ✅✅✅

adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik
Real Sociedad vs Real Madryt CF (pow. 2 goli) + PSG (AH:-1) vs Olympique Lyon + Borussia Dortmund (AH:-1) vs 1.FC Koln kurs AKO: 2,06 (podatek 12%) buk: LVBET stawka: 5j PW: 14 ✅✅✅
1. Nie wiem czy Real Madryt ze swoją słabą formą może wygrać wysoko, ale jest to możliwe. Nie wiem czy Sociedad nastawiony ofensywnie coś strzeli, ale to jest też możliwe. Obie drużyny mają o co grać i mają potencjał ofensywny. Bardzo bezpieczna ilość 2 goli w zakładzie
2. PSG to zespół, który typuję do wygranej LM. Nic więcej nie trzeba dodawać. Bezpieczne handi AH:-1
3. Dortmund przegrał ostatni mecz, ale nie byli jacyś bardzo słabi. Koln za to to naprawdę kiepska forma. Nic tak nie poprawi Dortmundowi humoru jak wygrana u siebie. I znowu bezpieczne handi -1.
Typ wydaje mi się przemyślany i mający dużą szansę na powodzenie.

bobair 48

bobair

Użytkownik
Real Sociedad vs Real Madryt CF (pow. 2 goli) + PSG (AH:-1) vs Olympique Lyon + Borussia Dortmund (AH:-1) vs 1.FC Koln kurs AKO: 2,06 (podatek 12%) buk: LVBET stawka: 5j PW: 14
1. Nie wiem czy Real Madryt ze swoją słabą formą może wygrać wysoko, ale jest to możliwe. Nie wiem czy Sociedad nastawiony ofensywnie coś strzeli, ale to jest też możliwe. Obie drużyny mają o co grać i mają potencjał ofensywny. Bardzo bezpieczna ilość 2 goli w zakładzie
2. PSG to zespół, który typuję do wygranej LM. Nic więcej nie trzeba dodawać. Bezpieczne handi AH:-1
3. Dortmund przegrał ostatni mecz, ale nie byli jacyś bardzo słabi. Koln za to to naprawdę kiepska forma. Nic tak nie poprawi Dortmundowi humoru jak wygrana u siebie. I znowu bezpieczne handi -1.
Typ wydaje mi się przemyślany i mający dużą szansę na powodzenie.
To co masz w nawiasie przy swoim typie na ilość goli w meczu Real-Real a to co masz w uzasadnieniu swojego typu to dwa różne zakłady. Odnosząc się do twojego ostatniego zdania to świadczy to jednak o tym, że typ nie jest jednak przemyślany.

adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik
To co masz w nawiasie przy swoim typie na ilość goli w meczu Real-Real a to co masz w uzasadnieniu swojego typu to dwa różne zakłady. Odnosząc się do twojego ostatniego zdania to świadczy to jednak o tym, że typ nie jest jednak przemyślany.
Dziękuję za wzięcie udziału w moim temacie.
Nie bardzo rozumiem zastrzeżenia. Zakładam, że w meczu padnie duża ilość goli z uwagi na ofensywne nastawienie obu drużyn, ale żeby zminimalizować ryzyko gram pow 2 goli co oznacza, że już przy 2 jest zwrot stawki, a 3 i więcej gwarantują wejście zakładu. Dlatego bezpieczne jest AH: pow. 2 goli, ale można zagrać ryzykowniej np. pow 3 goli itd.
I w zakładzie chodzi oczywiście o over 2 goli w całym meczu, a nie goli samego Realu Madryt. W przypadku goli Realu Madryt podałbym dokładnie: pow. 2 goli Realu Madryt lub zaznaczył wytłuszczonym drukiem i podkreśleniem także &quot;Real Madryt&quot; czyli by było Real Sociedad vs Real Madryt CF (pow. 2 goli) Może stąd wynikło nieporozumienie

bobair 48

bobair

Użytkownik
Dziękuję za wzięcie udziału w moim temacie.
Nie bardzo rozumiem zastrzeżenia. Zakładam, że w meczu padnie duża ilość goli z uwagi na ofensywne nastawienie obu drużyn, ale żeby zminimalizować ryzyko gram pow 2 goli co oznacza, że już przy 2 jest zwrot stawki, a 3 i więcej gwarantują wejście zakładu. Dlatego bezpieczne jest AH: pow. 2 goli, ale można zagrać ryzykowniej np. pow 3 goli itd.
I w zakładzie chodzi oczywiście o over 2 goli w całym meczu, a nie goli samego Realu Madryt. W przypadku goli Realu Madryt podałbym dokładnie: pow. 2 goli Realu Madryt lub zaznaczył wytłuszczonym drukiem i podkreśleniem także &quot;Real Madryt&quot; czyli by było Real Sociedad vs Real Madryt CF (pow. 2 goli) Może stąd wynikło nieporozumienie
Trochę ściemniasz i naciągane to tłumaczenie. Po prostu, zwyczajnie się pomyliłeś i tyle. Koniec tematu.

adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik
Trochę ściemniasz i naciągane to tłumaczenie. Po prostu, zwyczajnie się pomyliłeś i tyle. Koniec tematu.
Nic się nie pomyliłem. Zadaj sobie odrobinę trudu i prześledź jak zapisuję bety. Zresztą z bramkami samego Realu byłby znacznie wyższy kurs. Tak czy inaczej weszło by jedno i drugie

adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik

Zagrane: 147 kupony
Wygrane: 53
Przegrane: 94
Postawione: 1525,52j.
Wygrane: 1998,55j.
Zysk: ✅✅✅ 473,035j.
Yield: ✅ 31,01%

adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik
Montpellier HSC vs PSG (AH:-1) + Deportivo Alaves vs Real Madryt CF (AH:-2) + Girona FC vs FC Barcelona (AH:-1) kurs AKO: 2,91 (podatek 12%) buk: LVBET stawka: 5j PW: 14 ⛔
Szkolny błąd - nie sprawdziłem składów, a w PSG nie ma Neymara i paru innych, w Realu Bale&#39;a, Modricia... spojrzałem na pewną stronę mającą w nazwie meczyki gdzie jak zawsze podają składy z d.

adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik
PSG (AH:0) vs FC Bayern Monachium + Sporting CP vs FC Barcelona + Borussia Dortmund vs Real Madryt CF (AH:0) + SSC Napoli (AH:-1) vs Feyenoord Rotterdam kurs AKO: 4,39 (podatek 12%) buk: LVBET stawka: 5j PW:10 ✅✅✅
PSG vs FC Bayern Monachium (pow 2,5 goli w meczu) + Sporting CP vs FC Barcelona + Borussia Dortmund vs Real Madryt CF (AH:0) + SSC Napoli (AH:-1) vs Feyenoord Rotterdam kurs AKO: 4,04 (podatek 12%) buk: LVBET stawka: 5j PW:11 ✅✅✅
Skonstruowałem takie tasiemki
1. PSG vs Bayern - oj będzie się działo. PSG nastawione na LM, ale Bayern to nie ogórki dlatego bardziej się skłaniam do PSG, ale myślę też, że będzie wiele goli
2. Barcelona gra rewelacyjnie i jak nie będzie pory na jakiś kryzys powinno być ok
3. Napoli goni tabelę, rywal wyśmienity
4. Dortmund vs Real - Może Real ostatnio nie gra super zawodów, ale zauważyłem prawidłowość, że jak buki faworyzują Real to przegrywa, a jak nie doceniają - wygrywa. Dzisiaj sporo odpoczynku żeby grali wypoczęci na LM. 2,3 na czysty win Realu to value. Dortmund nawet z dobrą grą jest klasę niżej. Mimo wszystko zabezpieczam się opcją DNB.
Na tasiemkach całkiem wysokie kursy, ale moim zdaniem wszystko do zrobienia.

adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik
Sporting CP vs FC Barcelona (AH:-1) + SSC Napoli (AH:-1) vs Feyenoord Rotterdam + Juventus FC (AH:-1) vs Olympiacos Pireus kurs AKO: 2,44 (podatek 12%) buk: LVBET stawka: 15j PW:12 ✅✅✅
Gram to teraz bo właśnie Barca roznosi Gironę i do środy to kursy spadną... Spadną już jutro. O Napoli wyżej, a Juventus po przegranej z Barceloną musi gonić tabelę. Olympiacos to ogrania.

Do góry Bottom