Juventus Turyn - Real Madryt (
poniżej 2,5 goli) +
Real Madryt - FC Sevilla + Las Palmas UD -
FC Barcelona kurs AKO: 2,093 buk:
forBET stawka: 10j PW:15
Juventus po karnych) kurs: 11,50 (podatek 12%) buk:
forBET stawka: 2j PW:5
dojdzie do dogrywki) kurs: 2,68 (podatek 12%) buk:
forBET stawka: 3j PW:9
Juventus Turyn - Real Madryt
(remis) +
Real Madryt(1x) - FC Sevilla + Las Palmas UD -
FC Barcelona(2x) kurs AKO: 3,28 buk:
forBET stawka: 5j PW:14
poniżej 2 gole AH) kurs: 2,20 (podatek 12%) buk: LVBet stawka: 5j PW:12
poniżej 1 gola AH) kurs: 6,40 (podatek 12%) buk: LVBet stawka: 2j PW:8
CS: 0:0) kurs: 8,30 (podatek 12%) buk: LVBet stawka: 1j PW:5
poniżej 1,5 goli) kurs: 2,85 (podatek 12%) buk: LVBet stawka: 2j PW:6
Panowie i Panie rozważania z rynków 1x2, która to drużyna wygra
LM są jak wróżenie z fusów. Jeśli ktoś chce tak grać to lepiej rzucić monetą. Juventus po 1,95 ma być takim pewniakiem ? Real udowodnił już z Atletico umieją zabezpieczać tyły. W mojej ocenie szykują się
szachy na najwyższym poziomie. To jest ten jeden jedyny mecz - finał
LM.
Po pierwsze, po drugie i po trzecie obie drużyny nie będą chciały stracić bramki. Jak silna jest defensywa Juventusu nie trzeba nikogo przekonywać. Udowodnili to z Barceloną, udowodnili z Monaco. Real mimo problemów w defensywie też nie jest chłopcem do bicia i potrafi wyprowadzić groźne kontry dlatego nie przypuszczam by Juventus się odsłaniał. Jedni będą polować na drugich, a mecz będzie się toczył w środku pola. Dlatego w mojej ocenie nie będzie więcej niż 2 gole. Może być w jedną lub drugą stronę 1:0, ale najpewniej jak dla mnie będzie 0:0 lub 1:1. Jestem pewien, że Juventus zagra dokładnie tak jak w drugim meczu z Barceloną, a Real, który przecież nie będzie musiał nic odrabiać jak Barcelona nie rzuci się jak ona do ataku. Również nie przypuszczam, że w dogrywce coś się wyklaruje bo na tym etapie i na tym poziomie zmęczenia nikt nie będzie szalał. Bet po najwyższym kursie 11,50 na Juventus po karnych dlatego, że w bramce mają geniusza Buffona i jeśli już dojdzie do karnych to Juventus wygra.
edit// teraz zauważyłem, że bet dojdzie do dogrywki jest tym samym co remis po wyższym kursie ???? no, ale poszło więc tego nie grajcie tylko remis jak co ????