>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Adamo80

adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik
Jeśli ktoś to zagrał co proponowałem to mogę tylko przeprosić. Nie będę wszystkiego rozliczał tylko hurtowo można powiedzieć, że nic nie weszło bo nie wierzę, że tym razem Barcelona odrobi. Jeszcze wejdą bonusy więc jakoś finansowo nie będzie dla mnie osobiście bardzo źle bo był duży plus wcześniej więc nadal w tym roku zachowam duży plus, ale z punktu widzenia analizy i typowania to było głupie upieranie się przeciw wszystkim.
Co do Dybali to zobaczmy jak wielkie błędy popełniła Barcelona w obronie. To się nie mieści po prostu w głowie. Znowu w I poł jak by nie mieli siły biegać. I tym razem nie wierzę już w żaden cud. 2 raz tego nie powtórzą, nie z Juventusem.

adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik
Żeby zrobić obrót do bonusu, ale i mam nadzieję, że tym razem się nie pomylę:
FC Bayern Munich vs Real Madrid CF (Bayern strzeli) + Borussia Dortmund vs AS Monaco (awans) + Atletico vs Leicester (Atletico strzeli) kurs AKU: 2,32 (podatek 12%) buk: Millenium stawka: 25j PW:12
FC Bayern Munich vs Real Madrid CF (pow 1,5 goli) + Borussia Dortmund vs AS Monaco (awans) + Atletico vs Leicester (Atletico strzeli) kurs AKU: 2,39 (podatek 12%) buk: Millenium stawka: 25j PW:12
FC Bayern Munich vs Real Madrid CF + Borussia Dortmund vs AS Monaco (2x) + Atletico vs Leicester kurs AKU: 2,39 (podatek 12%) buk: Millenium stawka: 6j PW:9 ⛔

adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik
Zabawne jest, że awans Monaco i Realu, które były po największych kursach mają największą szansę wejść, a Barcelona, którą znów dałem bez tych oczywiście dzisiejszych betów pewno nie wejdzie... A może zdarzy się drugi cud ?

adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik
Dlatego rozdzielaj graj single po co to ako to nic nie daje.
Wiem, ale żeby zdobyć ten bonus musiałem grać ako. Tym nie mniej mogłem to zrobić mądrze, a prawda jest taka, że zafundowałem sobie znowu powtórkę z rozrywki z główną rolą Barcelony ???? Znowu była na wszystkich kuponach i znowu dała d. Po prostu nie wierzę, że oni ZNOWU tak samo zagrali. Jak nie ma Busqetsa to oni nie umieją grać ? Przecież ten Dybala nie strzelił pięknych, trudnych goli tylko mu zostawili tyle miejsca, że i Nikolic by strzelił.
Generalnie dobrze (chyba - bo jeszcze wszystko w grze) myślałem o Realu i Monaco i widziałem value po ich stronie, ale z tą Barceloną to 2 raz to samo. Całe szczęście, że tym razem jak nawet wszystko wtopię to nawet nie będzie 30% zysku z wcześniejszej gry w tym roku więc w porównaniu z tamtą sytuacją to jest mega luz. Błąd, że odszedłem w dzisiejszym ostatnim becie od trzymania się Realu i zagrałem Bayern.
Może jakiś minimalny cień szansy jest dla Barcelony. PSG w optymalnej formie (takiej jak z 1 dwumeczu) wydawało mi się lepsze od Juventusu no, ale w bramce jest taki gościu jak Buffon i taka defensywa, że nie do złamania. Mniej też czasu na przygotowanie. Na pewno awansu nie zagram Barcelony jak poprzednio, zresztą wtedy był kurs 10, teraz jest 4-5 powinien być 15. Muszę zdecydowanie te kupony rozdzielać w przyszłości. W sumie to ostatnio tylko tak grałem. Wcześniej były single albo mądre aku bez jednego betu na wszystkich kuponach.

adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik
Leicester vs Atletico (awans Leicester) + Barcelona vs Juventus (awans Barcelona) kurs: 30,68 (podatek 12%) buk: LVbet stawka: 2,7j PW:1
Pozostało mi trochę środków na LVbet i raczej ???? nie obrócę bonusu bo Barcelona nie awansuje, dlatego postanowiłem zagrać takiego wariata. Jeszcze nigdy w życiu nic nie grałem z takim kursem. Jest to wariat jednak nie jest to kompletnie nie możliwe. Barcelona jest w stanie dokonać jeszcze raz cudu. Z kolei Leicester grając u siebie ma do odrobienia jedną bramkę. Oba kluby grają u siebie.

adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik
Real M.-Bayern M.(pow 2,5 goli) + Barcelona vs Juventus (pow 1,5 goli) + Monaco-Dortmund (pow. 2,5 goli) + kurs: 2,13 (podatek 12%) buk: Millenium stawka: 15j PW:15
Wybrałem mecze w których wszystkie zespoły mają moc w przodzie, a mecze tak były ustawione wcześniej, że trzeba gonić wynik. Oczywiście Bayern aby myśleć o awansie musi wygrać o najmniej 2:0 lub 2:1, ale Real grający u siebie sam jest w stanie odpowiedzieć. W meczu Barcelony do odrobienia są aż 3 gole, ale i Juventus posiada dość silny atak. W końcu w meczu Monaco i BVB obie ekipy mają w DNA strzelanie bramek no i BVB goni wynik.

adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik
Real M.-Bayern M.(pow 4,5 żółtych kartek) + Leicester - Atl. Madryt(więcej ż. k. w II poł) + Monaco-Dortmund (pow. 2,5 goli) kurs AKU: 2,51 buk: Totolotek stawka: 10j PW:16
Typy wydają mi się bardzo dobre. W meczu Realu wybrałem niższą linię czyli 4,5, ale powinno być nawet więcej niż 5,5. W meczu Leicester prawdopodobnie ostra walka będzie w II poł bo pierwsza na przeczekanie i stąd liczę na więcej kartek w II poł + to, że tradycyjnie większość sędziów oszczędza kartki w I poł. W meczu BVB argumenty na over te co wyżej.

adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik
Real M.-Bayern M.(pow 4,5 kartek) + Barcelona - Juventus (pow. 5,5 kartek) + Monaco-Dortmund (pow. 0,5 goli) kurs AKU: 2,49 buk: forBET stawka: 12j PW:15
Real M.-Bayern M.(pow 0,5 goli) + Barcelona - Juventus (pow. 5,5 kartek) + Monaco-Dortmund (pow. 1,5 goli) kurs AKU: 2,09 buk: forBET stawka: 13j PW:15
Po pierwsze ważna informacja: czerwona kartka w tym becie liczy się jako 2. Sędzią będzie Björn Kuiper, który potrafi dać kartki. Najważniejsze jednak dla mnie jest to, że te kartki powinny wejść właściwie przy każdym scenariuszu. Kiedy Barcelona będzie sfrustrowana i nie będzie mogła strzelić Juventusowi do spięć może dochodzić co chwila. Kiedy będzie prowadziła może kasować kontry Juventusu faulami taktycznymi. W końcu sam Juventus pod wpływem presji, stadionu, spięć może dostawać kartki. Dla mnie linia 5,5 po kursie 1,90 i to z liczeniem kartki czerwonej jaki 2 to po prostu super bet.

adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik
Barcelona - Juventus (Barcelona pow. 2,5 żółtych kartek) + Monaco-Dortmund (Dortmund strzeli) kurs AKO: 2,19 buk: Totolotek stawka: 15j PW:16
Kurs na pow. 2,5 kartek dla Barcelony po kursie 1,90 w takim meczu gdzie mogą sfrustrowani walić głową o szczelny mur defensywy, a jednocześnie gasić kontry Juventusu to po prostu naprawdę świetny kurs. Jak już pisałem wcześniej uderzam dzisiaj właśnie w kartki. Björn Kuiper ma tu niezłe statystyki. Potrafi w ostrych sytuacjach przyłożyć. Jestem przekonany, że będzie to mecz walki, spięć. Już w poprzednim meczu było 6 kartek z czego Barcelona miała 3 dla siebie. Gorąco polecam typ.
edit// no niestety tak to jest z kartkami. Nawet jak się należą raz sędziowie dają, raz nie. Zawsze grałem ostrożnie kartki i tego trzeba się trzymać.
Aktualne statystyki za rok 2017:

Postawione: 1105,79j.

Wygrane: 1444,70j.

Zysk: ✅✅✅ 338,915j.

Yield: ✅ 30,65%
Nie jest tu wliczony bonus więc jest lepiej, ale dla czytelności tematu podaję statystyki bez bonusu. Wszedłem w te kartki licząc na stykowy mecz i taki był, ale sędzia mało co gwizdał.

adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik
Wszystko do tyłu OMG..
Nie wszystko. Awans Monako pograny dosyć mocno jeszcze przed pierwszym meczem wszedł i bonus wszedł, ale jest gorzej niż przed 1/4 LM. Trudno. to tylko zabawa i zawsze jak przegrywam wiem, że nauczyłem się czegoś nowego lub sobie przypominam to co zawsze wiem np. żeby uważać na kartki.

adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik
Besiktas - Lyon kurs: 2,73 buk: Millenium (podatek 12%) stawka: 61j PW:14 ✅
Besiktas - Lyon (awans Besiktas) kurs:2,80 buk: Totolotek stawka: 20j PW:13 ⛔
Jadę po hazardowemu. Wiele typów w dziale tematycznym za Turkami. Sam momentami oglądałem pierwszy mecz i widać było że dobrze grali.
LIVE:
Besiktas - Lyon (pow. 3,5 goli) kurs: 1,70 buk: Millenium (podatek 12%) stawka: 50j PW:16 ⛔ (jak zwykle live to nie moja bajka)

Postawione: 1236,92j.

Wygrane: 1597,70j.

Zysk: ✅✅✅ 360,75j.

Yield: ✅ 29,17%

adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik
Real Madryt - FC Barcelona kurs: 3,00 buk: forBET (podatek 12%) stawka: 4j PW:10 ✅✅✅
Ja powiem tak - w czynnikach sportowych nie widzę żeby jakoś Real dominował nad Barceloną. Oba zespoły nie mają dobrej formy. Fakt, ze Barca zawodzi ostatnio na wyjazdach, ALE dzisiaj jest słynne El Classico i taki mecz rządzi się swoimi prawami. Z czynników psychologicznych na pewno to Barcelona ma większe powody do motywacji bo powiedzmy sobie szczerze - uratowanie tego sezonu może rozstrzygnąć się właśnie dzisiaj. Odpadli z LM, została Liga. Real ma LM załatwioną. Dodać też należy, że Real grał dłużej w ostatnim meczu LM więc poziom zmęczenia może być wyższy. Oczywiście też gram to bo kurs aż 3,00 wydaje mi się tutaj przeszacowany. Ok - 2,40 - 2,50 pewno by było właściwe, ale nie 3,00. Po tym kursie w meczu gdzie tak naprawdę poziom jest wyrównany moim zdaniem warto zaryzykować na gości.

Postawione: 1240,92j.

Wygrane: 1608,90j.

Zysk: ✅✅✅ 367,98j.

Yield: ✅ 29,65%

adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik
Granada CF - FC Malaga + FC Barcelona - Osasuna + Deportivo La Coruna - Real Madryt kurs AKO: 5,28 buk: forBET stawka: 1j PW: 4 ⛔ bez niespodzianki
Oczywiście najwyższy kurs w tym AKO jest na Grenadę. Oba zespoły się przyjaźnią. Malaga już o nic nie gra. Granada ma jeszcze iluzoryczną szansę, gra u siebie. Myślę, że będzie wałek ???? Real i Barcelona z oczywistych powodów i na podbicie kursu/ominięcie podatku.

Zagrane: 94 kupony
Postawione: 1241,92j.

Wygrane: 1608,90j.

Zysk: ✅✅✅ 366,98j.

Yield: ✅ 29,55%

adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik
Monako vs Juventus (DNB) + Real Madryt (DNB) vs Atl. Madryt kurs AKO: 2,05 buk: Totolotek stawka: 10j PW: 14
Monako vs Juventus (awans Juventus) + Real Madryt (awans Real Madryt) vs Atl. Madryt kurs AKO: 2,10 buk: Totolotek stawka: 40j PW: 15
1. Monako vs Juventus
Uważam, że piękny sen Monako się skończy. Dotąd grali z drużynami dobrymi, ale z drużynami, które miały problemy w defensywie czy to City czy BVB. Tutaj zatrzymają się o żelazną, idealną obronę Juventusu. Już myślę, że w pierwszym meczu Jventus wygra, a jeśli nie to rewanż u siebie załatwi sprawę
2. Real vs Atletico
Wiem, że Real nie jest w optymalnej formie. Sporo błędów w defensywie, ale Atletico też jest dalekie od formy. Środek i defensywa jeszcze jako tako, ale z przodu to tylko Griezman. Real ma po prostu za dużo lepszych grajków na poszczególnych pozycjach. Rewanż jest u gospodarzy, ale z uwagi na to samo miasto nie będzie bonusu dla Atletico w postaci podróży/hoteli itd dla przeciwników.
Zagram jeszcze coś za mniejsze stawki w stronę Juventusu. Myślę, że AH:-1 i Juventus i poniżej 3,5 goli i czystą 2.

adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik
Zgodnie z obietnicą. Oczywiście bety na Barcelonę aby nie płacić podatku.
AS Monaco - Juventus Turyn✅ + Espanyol Barcelona - FC Barcelona (pow. 0,5 goli)✅ + FC Barcelona - FC Villarreal (Barcelona strzeli) kurs AKO: 2,29 buk: forBET stawka: 2j PW: 12
AS Monaco - Juventus Turyn (Juventus i poniżej 3,5 goli)✅ + Espanyol Barcelona - FC Barcelona (pow. 0,5 goli)✅ + FC Barcelona - FC Villarreal (Barcelona strzeli) kurs AKO: 3,06 buk: forBET stawka: 2j PW: 11
AS Monaco - Juventus Turyn (Juventus EH:-1)✅ + Espanyol Barcelona - FC Barcelona (pow. 0,5 goli)✅ + FC Barcelona - FC Villarreal (Barcelona strzeli) kurs AKO: 4,13 buk: forBET stawka: 2j PW: 9

adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik
Monako vs Juventus (awans Juventus) + Real Madryt ✅vs Atl. Madryt kurs AKO: 2,59 buk: Totolotek stawka: 10j PW: 12
AS Monaco - Juventus Turyn (poniżej 4,5 goli) + Real Madryt vs Atl. Madryt (BTS) + FC Barcelona - FC Villarreal (Barcelona strzeli) kurs AKO: 2,11 buk: forBet stawka: 5j PW: 12 ⛔
AS Monaco - Juventus Turyn (poniżej 4,5 goli)✅ + Real Madryt vs Atl. Madryt (pow 2,5 goli)✅ + FC Barcelona - FC Villarreal (Barcelona strzeli) kurs AKO: 2,22 buk: forBet stawka: 5j PW: 12 ✅✅✅
AS Monaco - Juventus Turyn✅ + Real Madryt✅ vs Atl. Madryt + FC Barcelona - FC Villarreal (Barcelona strzeli) kurs AKO: 4,03 buk: forBet stawka: 4j PW: 9 ✅✅✅
W pierwszej chwili myślałem w meczu Realu nad jakimś underem, ale kursy na poziomie 1,30 na poniżej 3,5 gola mnie nie zachwycają. Wolę zaryzykować na BTS i over 2,5 goli. Over 2,5 goli jest po kursie 2,00. To całkiem nieźle. Real będzie chciał zrobić u siebie zaliczkę i nie sądzę aby były tu jakieś totalne szachy i to w pierwszym meczu.
edit//: 03.05
uwaga: zakład kontrujący:
FC Barcelona - FC Villarreal (Barcelona 0 goli) kurs: 12 buk: LVBet stawka: 2j PW: 1 ⛔ (oczywiście ???? )
Ten bet na Barcelonę był podany aby nie płacić podatku. Kiedy mi dzisiaj wszedł Juventus i zostało tylko to jeszcze raz przejrzałem Villareal i oni gonią miejsca premiowane. Oczywiście absolutnie nie sądzę aby Barcelona nic nie strzeliła, ale żeby sobie spokojnie oglądać to skontrowałem za 2j. Lepszy byłby gol Realu z Grenadą albo czysta 2 no, ale już tak poszło. Przy tej kontrze będę miał ewentualnie zwrot stawki + mały zysk, a jak nie wejdzie co raczej jest oczywiste nie wiele stracę z zysku wypracowanego przez Juventus. Dla czystości tematu i statystyk wprowadziłem ten typ na forum bo podaję wszystko co gram realnie.

adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik
AS Monaco - Juventus Turyn (awans Juventus) + Real Madryt (DNB) vs Atl. Madryt + Granada vs Real Madryt kurs AKO: 2,12 buk: Totolotek stawka: 10j PW: 15

Do góry Bottom