>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

A-League

Status
Zamknięty.
qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Live Gosford,
Może coś jeszcze wpadnie, mamy 2-1 a powinno być ze 4...
Over 3,5 po @ 2,50 za drobne... GL!
Edit
O3,5 ofc, ale patrząc na końcówkę to chyba już nie chcą ani jedni, ani drudzy.
Festiwal nieporadność...
Edit1
I jeszcze sędzia chyba wczesniej skończył. Mialo być 2-1 i było 2-1...

Ostatnia edycja:
larkspur 465,5K

larkspur

Użytkownik
Nie wiem Panowie jak Wy, ale jak wchodzę w win Victory @ 10 fortuna (57 minuta).
Zachodzę w głowę skąd ten pomysł skoro jak dla mnie Victory od 70 min nie istniało... Nie wyglądali na drużynę która dostaję w dupę 2:1 i ambitnie walczy i dąży atak za atakiem do zdobycia gola.
Przykład, wychodzą z kontra a jakość zamiast podać holuje piłkę...
Porażka

jozzy22 706,1K

jozzy22

Użytkownik
Western Sydney - Macarthur FC

X2 - 1.86

STS

Ciekawie prezentują się kursy na to spotkanie. Jak dla mnie ekipa gości jest mocno niedoceniana. Zecydowanie daje im więcej szans na pozytywny dla siebie wynik niż to stawiają fachowcy buków.
Po takim kursie próbuje Macarthur z remisem. Ostatnie wyniki zdecydowanie na plus dla gości. Z przodu wszystko się zgadza w bramce pewny Filip dodatkowo historia która również bardziej przemawia za Macarthur.
Kurs 1.86 na win z podpórką jak dla mnie wart gry , a jak będzie przekonamy się zaraz po wytrzeźwieniu

Wynik:

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1071
qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Tomorrow
Jets vs Sky Blues - teoretycznie wychodzi mi bts, ma kto strzelać, presja niby też jest, wystarczy popatrzeć na tabelę. Pytanie, czy im się bedzie chciało?
Edit
Sydney FC się chciało, Jetsom jakby mniej, ft 0-2, kierunek bts niestety in minus.

Potem derby, WSW vs Bulls - no cóż, klub Pana Li kontra nieobliczalne Byki z Filipem w bramce. No bet...
Edit
Ft 4-0, a byłoby więcej tylko Filip bronił dobrze. karny nie do obrony, Pan Li zarobiony, nic nie pozostawił przypadkowi. Bullsi mieli poprzeczkę i to tyle... Takie tam z "g... Maryny", ale komuś może się przydają moje opisy i informacje?

Przy okazji wszystkim wariatom i psychofanom dzialu Australia moc najlepszych życzeń w 2023 r.!
HNY!!!

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1034
B 13,9K

bunio

Użytkownik
Nie znam się w temacie. Ludzie którzy udzielają się bez dodatnich statystyk prowadzonych przez samych siebie traktujcie jak tych od sts lub fortuna :).

B 13,9K

bunio

Użytkownik
Zadał mi kolega pytanie priv nie zamierzam nikogo pouczać. Mają tu ludzie lepszą wiedzę niż ja, ale w tym biznesie chodzi o to, żeby ją statystycznie przełożyć na zysk...pozdrawiam... A nie pisać poematy o g... Maryny

qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Zadał mi kolega pytanie priv nie zamierzam nikogo pouczać. Mają tu ludzie lepszą wiedzę niż ja, ale w tym biznesie chodzi o to, żeby ją statystycznie przełożyć na zysk...pozdrawiam... A nie pisać poematy o g... Maryny
Ja zadałem pytanie na priv co autor powyższych postów miał na myśli pisząc to co napisał. Pierwsza myśl była taka, że pomyliły mu się działy.
No ale chodzi chyba o mój wpis na poziomie (raczej d... niż g... off top) niejakiej Maryny. No i faktycznie, sporo tu moich wpisów przez ostatie 10 lat, które nie zawierał typów, czy ich statystyk. Za co analityka rzeczonych wypada mi chyba przeprosić (?). Z drugiej strony chciałbym się odnieść do typów i statystyk kolegi bunio, ale nie mam chyba do czego. A na pewno nie w Australii więc o czym tu gadać? Jest też trzecia możliwość, która chodzi mi po głowie nie pierwszy raz z resztą, dać sobie spokój z tą "robotą" ... I tak od paru lat mówię, że czas na emeryturę. Nowy Rok to może być dobry czas na takie decyzje. Tak, czy siak HNY :)

Otrzymane punkty reputacji: +2394
snajp 884,2K

snajp

Użytkownik
Nie znam się w temacie. Ludzie którzy udzielają się bez dodatnich statystyk prowadzonych przez samych siebie traktujcie jak tych od sts lub fortuna :).
OOoooooooOOOOooo chyba było już coś pite. 🥳 HNY.

Otrzymane punkty reputacji: +1143
snajp 884,2K

snajp

Użytkownik
Coś na Jutro :

Wellington Phoenix FC - Melbourne City FC
Obie drużyny strzelą - Tak (90 minut) & Liczba goli (zawodnik) - Jamie Maclaren Gol w dowolnym momencie (90 minut) & Rzuty rożne (suma) - Poniżej 11.5 (90 minut) @ 3.63

Koniec grania kornerów!

Nix u siebie,myślę ,że stać ich na gola.Jamie na fali może znowu coś wciśnie.(King sędziuje może karny) Rożne; myślę ,że w miarę bezpieczna linia.

Adelaide United - Perth Glory
1. połowa - Adelaide United @ 2.29
Myślę ,że tu nie będzie niespodzianki jak z Jets.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1224
qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Live Adelaida
Jest 1-0
Jak Redsi atakują to wszystko ok. Problem jest wtedy kiedy muszą bronić. Nie rozumie tego trener Glory - trudno, ktoś mu placi chyba za "niemyślenie".
Mam nadzieję, że zobaczę tu chociaż jeszcze jedną bramkę.
Over 1,5 po @ 2,0 za miedziaka pobieram.
Edit
Jak zatwierdzalem, to "ścięło" mi @ na 1,80...Operatorzy /... brzydki wyraz... to czasem chamskie mają zagrywki. Trudno...

Ps
Dobrze by było aby to Redsi podwyższyli bo oni grają w piłkę a nie murują swoją bramkę. GL!
Edit1
Szybko poszło, Ben robi super robotę, gdy go nie było Redsi przegrywali. Go Reds!
Edit 2
Uwaga,...będzie D.... Maryny!!! - ostrzeżenie dla wrażliwych filologów!
Kochani włodarze Perth, jak chcecie trenera, który ma lepszy plan na grę Glory niż "autobus na 30 m, a potem się zobaczy" to weźcie mnie. Biorę połowę kasy tej którą do tej pory wyrzucacie w błoto na ostatnich trenerów! Ba, wiem nawet (czego oni chyba nie) jakie są mocne i słabe strony zespołów z A-league. Od tego zaczniemy. A lekcja druga będzie miała tytuł :
1. Jesli nie przekraczasz swojej połowy boiska, zwyciestwa nie odniesiesz.
Studium przypadku na podst. Perth Glory.
Kontakt lapcie do mnie przez FB. Pozdrawiam. Qowal :)

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2117
qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Co do trenera Perth to jest ten sam co sezon czy dwa temu grał 8 obrońcami?
Nie, tamten to był Garcia, obecny to Zadkovich. Niby potrafi coś tam czasem "kazać" grać do przodu, ale często wygląda to jak za poprzednika. Ale nie o to też do końca można mieć tylko pretensje. Co on zespołów nie zna? Cyferki nie zawsze wszystko pokazują. Warto znać obraz gry. Dziś było 2-0 czyli obrona super i bramkarz git. No nie... :) Redsi nie lubią się bronić. I czesto nie potrafią mimo nie tragicznych statystyk. Ta formacja razem z bramkarzem np. dziś była cienka. Gdyby ich naciskać to minimum raz by dali ciała. Tak samo warto wiedzieć, że ich moc to skrzydła. Goodwin i Halloran to 50% sily zespołu. Lecz trzeba to wiedzieć /wyczuc... Znać temat :) czytać FB w końcu :) tyle ode mnie ...
PS
Takie "g.... Maryny" wyszło :)

Otrzymane punkty reputacji: +228
snajp 884,2K

snajp

Użytkownik
Live Adelaida
Jest 1-0
Jak Redsi atakują to wszystko ok. Problem jest wtedy kiedy muszą bronić. Nie rozumie tego trener Glory - trudno, ktoś mu placi chyba za "niemyślenie".
Mam nadzieję, że zobaczę tu chociaż jeszcze jedną bramkę.
Over 1,5 po @ 2,0 za miedziaka pobieram.
Edit
Jak zatwierdzalem, to "ścięło" mi @ na 1,80...Operatorzy /... brzydki wyraz... to czasem chamskie mają zagrywki. Trudno...

Ps
Dobrze by było aby to Redsi podwyższyli bo oni grają w piłkę a nie murują swoją bramkę. GL!
Edit1
Szybko poszło, Ben robi super robotę, gdy go nie było Redsi przegrywali. Go Reds!
Edit 2
Uwaga,...będzie D.... Maryny!!! - ostrzeżenie dla wrażliwych filologów!
Kochani włodarze Perth, jak chcecie trenera, który ma lepszy plan na grę Glory niż "autobus na 30 m, a potem się zobaczy" to weźcie mnie. Biorę połowę kasy tej którą do tej pory wyrzucacie w błoto na ostatnich trenerów! Ba, wiem nawet (czego oni chyba nie) jakie są mocne i słabe strony zespołów z A-league. Od tego zaczniemy. A lekcja druga będzie miała tytuł :
1. Jesli nie przekraczasz swojej połowy boiska, zwyciestwa nie odniesiesz.
Studium przypadku na podst. Perth Glory.
Kontakt lapcie do mnie przez FB. Pozdrawiam. Qowal :)
Qowal 130 000 000 w EUROJACKPOT , jak trafię starczy nam? Myślę ,że P.Li coś dołoży :)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom