qowalsky6
Znawca A-League
U operatorów sobie mozesz obejrzeć, i polskich i zagranicznych.Na YouTube meczu nie ma czy jestem ślepy?
U operatorów sobie mozesz obejrzeć, i polskich i zagranicznych.Na YouTube meczu nie ma czy jestem ślepy?
jest:Na YouTube meczu nie ma czy jestem ślepy?
Zachodzę w głowę skąd ten pomysł skoro jak dla mnie Victory od 70 min nie istniało... Nie wyglądali na drużynę która dostaję w dupę 2:1 i ambitnie walczy i dąży atak za atakiem do zdobycia gola.Nie wiem Panowie jak Wy, ale jak wchodzę w win Victory @ 10 fortuna (57 minuta).
Ja zadałem pytanie na priv co autor powyższych postów miał na myśli pisząc to co napisał. Pierwsza myśl była taka, że pomyliły mu się działy.Zadał mi kolega pytanie priv nie zamierzam nikogo pouczać. Mają tu ludzie lepszą wiedzę niż ja, ale w tym biznesie chodzi o to, żeby ją statystycznie przełożyć na zysk...pozdrawiam... A nie pisać poematy o g... Maryny
Nie znam się w temacie. Ludzie którzy udzielają się bez dodatnich statystyk prowadzonych przez samych siebie traktujcie jak tych od sts lub fortuna .
OOoooooooOOOOooo chyba było już coś pite. HNY.Zadał mi kolega pytanie priv nie zamierzam nikogo pouczać. Mają tu ludzie lepszą wiedzę niż ja, ale w tym biznesie chodzi o to, żeby ją statystycznie przełożyć na zysk...pozdrawiam... A nie pisać poematy o g... Maryny
Nie, tamten to był Garcia, obecny to Zadkovich. Niby potrafi coś tam czasem "kazać" grać do przodu, ale często wygląda to jak za poprzednika. Ale nie o to też do końca można mieć tylko pretensje. Co on zespołów nie zna? Cyferki nie zawsze wszystko pokazują. Warto znać obraz gry. Dziś było 2-0 czyli obrona super i bramkarz git. No nie... Redsi nie lubią się bronić. I czesto nie potrafią mimo nie tragicznych statystyk. Ta formacja razem z bramkarzem np. dziś była cienka. Gdyby ich naciskać to minimum raz by dali ciała. Tak samo warto wiedzieć, że ich moc to skrzydła. Goodwin i Halloran to 50% sily zespołu. Lecz trzeba to wiedzieć /wyczuc... Znać temat czytać FB w końcu tyle ode mnie ...Co do trenera Perth to jest ten sam co sezon czy dwa temu grał 8 obrońcami?
Qowal 130 000 000 w EUROJACKPOT , jak trafię starczy nam? Myślę ,że P.Li coś dołożyLive Adelaida
Jest 1-0
Jak Redsi atakują to wszystko ok. Problem jest wtedy kiedy muszą bronić. Nie rozumie tego trener Glory - trudno, ktoś mu placi chyba za "niemyślenie".
Mam nadzieję, że zobaczę tu chociaż jeszcze jedną bramkę.
Over 1,5 po @ 2,0 za miedziaka pobieram.
Edit
Jak zatwierdzalem, to "ścięło" mi @ na 1,80...Operatorzy /... brzydki wyraz... to czasem chamskie mają zagrywki. Trudno...
Ps
Dobrze by było aby to Redsi podwyższyli bo oni grają w piłkę a nie murują swoją bramkę. GL!
Edit1
Szybko poszło, Ben robi super robotę, gdy go nie było Redsi przegrywali. Go Reds!
Edit 2
Uwaga,...będzie D.... Maryny!!! - ostrzeżenie dla wrażliwych filologów!
Kochani włodarze Perth, jak chcecie trenera, który ma lepszy plan na grę Glory niż "autobus na 30 m, a potem się zobaczy" to weźcie mnie. Biorę połowę kasy tej którą do tej pory wyrzucacie w błoto na ostatnich trenerów! Ba, wiem nawet (czego oni chyba nie) jakie są mocne i słabe strony zespołów z A-league. Od tego zaczniemy. A lekcja druga będzie miała tytuł :
1. Jesli nie przekraczasz swojej połowy boiska, zwyciestwa nie odniesiesz.
Studium przypadku na podst. Perth Glory.
Kontakt lapcie do mnie przez FB. Pozdrawiam. Qowal
Z palcem w nosie, za tą kasę całą Australię ustawimyQowal 130 000 000 w EUROJACKPOT , jak trafię starczy nam? Myślę ,że P.Li coś dołoży
Z palcem w nosie, za tą kasę całą Australię ustawimy
A Pan Li, tak jak fjordy będzie jadł nam z reki...